Dan klokse,
Vidim Vas grcevi u rukama, mene kroz jutro uhvate jaki u nogama grcevi. Al popuste kad se dignem, tokom dana nemam.
Vodu nenormalno zadrzavam, koma crvene noge budu, cak i ruke cijele. Vise mi nista ni ne pomaze oko naticanja. Sta je tu je.
Ja uopce o porodu ne razmisljam iako se svaki dan nadje netko da me pila s tim pitanjem ka jesan spremna za to. Bla bla. Cak o bebiju ne pitaju toliko nego kao ja idem na porod, ne bi da idem na ampitaciju udova ili cegam. Jucer mi mater i baba ka obe da su u straju i ka nije to
Za vodu provjereno.. Čaj od breze i čaj od koprive..oba se smiju.. Svašta ti pružaju a voda odlazi.. Ja kombiniram navečer magnezij i jutra mi budu lakša..ja toliko vode nemam koliko me bole tabani i stopala plus ruke il zglobovi.. Ništa drugo od simptoma od početka imala nisam tako da sam zadovoljna da je samo
A pijem vec dulje jednu salicu caja koprive svaki dan, sad ne znan bi li dvi salice bilo previse i bas sam uzela ne u kesicama nego onaj kao "pravi" sta se namace pa procijedi 15 min. Nesto je dosad pomagao, al u zadnje vrijeme je koma. A i magnezij pijem i bas mi je dobar (probava svaki dan i ne bole me noge ni ista), al mislim da je to danak polozaju spavanja nocu da me tako ujutro rasturaju grcevi.
I nocu me uhvati jos i jako tesko disanje, nosnice konstantno zacepljene. Cak me nekad muz probudi ka da jesan dobro jer se tako borim za dah.
Ne znam za Vas ostale al meni je sad duplo vruce no ljetos. Uvecer cijelu stijenku otvorim i spavam samo gacice i donja majica bez lancuna. Jos mi se muz prehladio od mojih sobnih uvjeta iako on legne pod lancun, no sinjam ga nocu kad misli da sam zaspala da zatvara upola prozor. On je blize prozoru pa vjerojatno zato, a meni ne da na tu stranu da se ja ne prehladim. A cim on prozor zatvori meni odma jastuk napola mokar koliko mi oko glave vruce bude.
Nisam ni ja jos od maline pocela piti, namjeravam od iduceg ponedjeljka.
Koliko vidim jos nitko nije prenijeo, bas me zanima koga ce od nas to zapast. To mi se tek cini tlacenje svako malo na plodnu vodu pa oce danas oce sutra.
Looda_vila na Merkuru tamo sam i prvi put. Nisu me još razočarali tako da se nadam da bu tako i ostalo
Ja sam odrjesita na jeziku ali sta moja sveki zna bubnut. Pita me pred tjedan kak je presel pregled reko ok sve po starom…ona će meni i kaj kažu kad bude…to nema veze s mozgom pitanje🤔
Stariji su stvarno cudni. Tako i mene moji da s koliko ocekuju da ce se beba rodit hahhha. Ne bi da ima koji prognosticki model pa da ti rece rodit ces tad i tad i toliko i toliko ce beba imat.
A jos veci vrh mi je bilo, znaci nemam nijedno dijete i sad oni meni vec neke savjete da ne ucim dijete na ruke i sl. Ka ako se najelo da ga pustim da place. Ti savjeti su mi najmrzi. Ono bas horor. Znaci tvoje je dat mu sise, a ostalo ko ga sisa ako ima grceve ili x drugih stvari proc ce.
Looda, javi nam sta dr kaze, jesi jos beton 😁 tak sam se i ja topila proslu srijedu dok sam cekala u TA, tate su nosili svoje bebe i tepali im i mazili se. To je meni toliko slatko bilo 😍
Jelena, meni je nocas bilo isto i sad sam u jednoj vodi. I muz i ja imamo iste, ali iste borbe s prozorom ko vi 😁 ja se topim, njemu hladno, on zatvara, ja otvaram. Okrenuli smo krevet cak da ja budem tocno ispod prozora, al me sad strah prehlade isto 😁😏 ugl.vruce mi je za podivljat i gledan prognozu iduca 2tj oko 30 stupnjeva. Pa krepat cu😰
Eto ja gotova. Zapravo sve obavila kroz 45 min..sto je super koliko znam da neke cekaju po par sati. I dalje nula bodova, zatvorena beton beton, curka kao sad malo veca...3500 g khmmm🤔😁 sve ostalo po PS-u kontrola iduci tjedna...18.9. Uffff😑
Inace, sve sestre za svaku pohvalu, ljubazne, smirene, sve ti pomognu, na svako moje pitanje odgovorile...zezali se tamo svi. Eto, prvi dojam sve ++++
Idem doma nac neku busilicu i borer😂😂
Looda_vila super za pregled, nek je sve u redu 😊 hahaha nece curka kako ti hoces nego kako ona hoce.
A znaci svi muzevi se jadni smrzavaju 😂😂😂 moj se jadan skupi uz mene po noci jer je isto blize prozoru, a ja ko cudoviste MAKNI SE OD MENE, VRUCE MI JE 🤣🤣🤣
Jooooj da, moram priznat da tek sad kad sam trudna vidim koliko je glup savjet pusti ga da place. Mislim fa ga necu pustat iz ruku 😂 bas moja mama neki dan komentira kad nas se bilo vise skupilo - ma nek se nauci nositi, vidi koliko nas je i svi jedva cekaju da se rodi, svaki nek ga po pola sata nosi i eto ti 😂😂
url=https://lilypie.com]
Curke sretno na pregledima i samo nek su dobre vjestii 👏👏
Iva.lu dobro došlaa u naše veselo društvancee 😁😁
Jao meni vec glavu napunili, kako si? kad ces? jos nista?? Ajme kako si okrugla! Dišeš šta? Ajmeee ljudii pa dostaaa stavili su mi 1 termin(od mogućih 4 datuma hahhah) 12.9 pa sada svi su više uzbuđeni nego ja i MM. I kla de dans ces sutra ces a menii 🤯🤯🤯🤯🤯😤😤😤😤 dođe mi da nestanem i samo javim jedan dan ej rodila sam... Uff
Mogu rec da ja nocu ugodno spavam(ne računajući ustajanja 😂) kod nas noćas bilo 15-17 stupnjeva i bas je ugodno..
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Pozdrav od nas 34tjedna! U četvrtak imamo uzv! Da vidimo koliko će gospodin biti velik!
LaFemme - ja sam ga uzela u trgovačkom centru u Rijeci, ali može se i naruciti. Www.samovar.hr Inače kupujem čajeve kod njih i stvarno su super.
Pozdrav curke 😊 ajme svasta ste pisale..
Ja hvala Bogu nemam problema s vrucinama i grcenjem ruku ali kicma i dalje ubija. To me i budi nocu i traje cijeli dan konstantno.. ja si mislim da mi je to zato kaj cijelu trudnocu nisam imala nikakvih problema i radila doslovno do prije neki dan stoga je moralo mi se nekak vratit 😂
Sto se tice dodataka- Magnezij sam prestala pit prije 2 dana i muzu sam rekla kad dolazi s posla da mi kupi caj od lista maline jer jos nisam pocela s njim a planiram vec tjedan dana. Garavusa bas me zanima kakvog je okusa? I rekla sam mu da za brzi porod preporucaju vise keksa 😂 on presretan 😂
Nama je pregled u petak u TA, bas me zanima dal ce nam raditi uzv i ctg, i nadam se da necu ko zadnji put cekati 3h za pregled od 5 min 😒
Curke jedina prednost ranijeg poroda je to što me nitko neće pitati kad ću se poroditi, jesam još u komadu i slična pitanja koja će mnoge od vas čuti.
Ja sam od danas službeno sposobna ići doma, ali ostajem u bolnici sve dok mi se Lucija ne bude mogla pridružiti. Malo je požutila pa se od danas sunčamo. Toliko od nas...
Sortiraj odgovore
Najstariji