Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LaFemme
    24. Kolovoz 2018. 07:44

Svekyca cestitam na malom zlatu😍 Hvala Bogu da je sve dobro zavrsilo. Svakako se javi kada dodjes sebi.😉

petrapp2605
    24. Kolovoz 2018. 07:45

Dobro jutro drage moje klokanice! 
    Kod nas je noć bila mirna, samo sam primijetila da mi trbuh otvrdne svaki puta kad promijenim bok tokom noći, ali ništa bolno i čini mi se da nije cijeli trbuh takav. Da li se to beba tako namjesti ili su to ipak grčevi?

Dea_Rene
    24. Kolovoz 2018. 07:52

svekyca čestitke na princezi  bitno da je sve ok prošlo. Želim ti što brži oporavak :)

• anusha
    24. Kolovoz 2018. 07:57

petrapp2605

Kod nas je noć bila mirna, samo sam primijetila da mi trbuh otvrdne svaki puta kad promijenim bok tokom noći, ali ništa bolno i čini mi se da nije cijeli trbuh takav. Da li se to beba tako namjesti ili su to ipak grčevi?

Ja mislim da ti je to grč

petrapp2605
    24. Kolovoz 2018. 08:05

anusha

petrapp2605

Ja mislim da ti je to grč

Uh, onda ih je to ipak malo previše, najbolje da odemo doktoru

christyy
    24. Kolovoz 2018. 08:22

svekyca

Dobro jutro cure, samo da vam javim da se moja princeza rodila, nocas sam zavrsila na hitnom carskom, spasavali su i mene i nju, rekli su da je sva sreca da sam dosla odma jer inace ne bi bilo dobro, ugl radilo se o abrupciji posteljice, javim detalje kad malo dodem sebi…

Cestitam ti draga!! I zelim vam svu srecu! Odmori se sad pa se javi s detaljima kad dodes sebi 😘😘😘

christyy
    24. Kolovoz 2018. 08:24

petrapp2605

Meni ti je tako svako malo... otvrdne skroz ko kamen onda se opusti kroz koju min... to su ti kontrakcije i meni je to tako vec barem mj dana. 

petrapp2605
    24. Kolovoz 2018. 08:29

christyy

petrapp2605

Meni ti je tako svako malo… otvrdne skroz ko kamen onda se opusti kroz koju min… to su ti kontrakcije i meni je to tako vec barem mj dana.

Ma tak se i meni čini, al ono ne bi htjela paničariti, sad ću baš vidjeti koliko ih imam u sat vremena, jer se meni isto opusti i onda brzo opet tako 

Isssa
    24. Kolovoz 2018. 08:30

christyy

petrapp2605

Meni ti je tako svako malo… otvrdne skroz ko kamen onda se opusti kroz koju min… to su ti kontrakcije i meni je to tako vec barem mj dana.

Kontakcije sigurno, grč boli 😀

Jelennnna
    24. Kolovoz 2018. 08:37

Svekyca cestitam na curivi maloj. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.