Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Crna191
    23. Kolovoz 2018. 15:35

Na fb imaš MIA- obrt za kreativne usluge.. mene je koštalo sa dostavom 150kn.. sve ostale sto sam pitala su bili samo skuplji.. imaš na fb i mamino sunce i tako neke..mene je ovo očaralo..
    A evo malo i za curke koje stavljaju inače kolace pa meni zazubice rastu

Crna191
    23. Kolovoz 2018. 15:38

Isssa meni ti je tako bilo tjedan i pol prije poroda..tako da,tu si negdje..a sad me sve boli i grčevi se javljaju ali imam ja još vremena bar 2tjedna

Nina ❤
    23. Kolovoz 2018. 15:51

Crna191

Moram vam pokazati sto sam naručila.. sa prvim sam skužila da te gricke super dođu kad ih zubići muče..

Ja sam narucila s Maminog sunca nesto slicno 😉

christyy
    23. Kolovoz 2018. 15:52

Crna sad si me uplasila 😂😂 ja vec par dana imam grceve u preponama. Cak mi se javljaju ispod desnog guza tak jaki da mi se cijela noga skvrci od boli... jel jos koju tak boli?
    A kontrakcije u trbuhu su mi svako malo, imam osjecaj da me svakih 15ak min stegne
    Ja sam dobila slicni ovakav s imenom i kostao je 75 kn. cura koja radi je iz zg-a tako da mi je to i dostavila.. ima na instagramu - privjesci.za.dude.babybugs 

Crna191
    23. Kolovoz 2018. 15:54

Nina da da,tamo sam i ja gledala ali sam se ipak odlučila za ovo.. i tvoje je preslatko.. ma sve mi je to preslatko kad je za bebuske male❤️

christyy
    23. Kolovoz 2018. 15:55

Htjela sam napisati isssa. Onaj gore kom je nastavak na post o grcevima

Nina ❤
    23. Kolovoz 2018. 15:57

Crna191

Nina da da,tamo sam i ja gledala ali sam se ipak odlučila za ovo.. i tvoje je preslatko.. ma sve mi je to preslatko kad je za bebuske male❤️

Ma da, sve te stvarcice su preslatke, muka je izabrati na kraju 😄

Dija85
    23. Kolovoz 2018. 15:59

Crna191

Na fb imaš MIA- obrt za kreativne usluge.. mene je koštalo sa dostavom 150kn.. sve ostale sto sam pitala su bili samo skuplji.. imaš na fb i mamino sunce i tako neke..mene je ovo očaralo..
    Čokoladni banana bread sa malinama

Mmmmmm jesi morala baš? 😂😂 nisam to nikad jela. Eto da znaš. 😂 obožavam one kuglofe i mramorne kolače, sigurno je i ovo super! 
    Cure, super za preglede koje ste obavile. Ja sam naručena tek 13.9. Nikad tako dugo nisam morala čekati od zadnjeg pregleda. Čak 26 dana i napokon sam izabrala kolica. Valjda😂🙄
    I meni isto svi govore imas vremena za sve. Ja si mislim pa kad?! Trebam oprati i osušiti i ispeglati hrpu robice. Da imam sušilicu ok, možda onda i stignem, ali nemam. A najavili su kiše od idućeg tjedna. Ne znam kad će mi se to sve osušiti. I da, seka mi još nije dala ormar. Čeka police za drugi ormar a ja sve nervoznija. 

Isssa
    23. Kolovoz 2018. 16:26

christyy

Crna sad si me uplasila 😂😂 ja vec par dana imam grceve u preponama. Cak mi se javljaju ispod desnog guza tak jaki da mi se cijela noga skvrci od boli… jel jos koju tak boli?
    A kontrakcije u trbuhu su mi svako malo, imam osjecaj da me svakih 15ak min stegne
    Ja sam dobila slicni ovakav s imenom i kostao je 75 kn. cura koja radi je iz zg-a tako da mi je to i dostavila.. ima na instagramu - privjesci.za.dude.babybugs

Kontrakcije su mi svakodnevna pojava, dok ne bole je dobro 😀, ali ovi grčevi jučer su bili strašni, u sekundi crno pred očima i hladan znoj😓, ako trudovi tako bole onda ću bit u nesvijesti cijeli porod😕
    Crna veliš i tebe sve boli 😢 i takve simptome si imala tjedan i pol prije poroda? To bi u mom slučaju bilo da točno na termin rodim 😲, ajme pa to je tu iza ugla 😮😮😮😮😮

Isssa
    23. Kolovoz 2018. 16:30

Dija85

Crna191

Čokoladni banana bread sa malinama

Mmmmmm jesi morala baš? 😂😂 nisam to nikad jela. Eto da znaš. 😂 obožavam one kuglofe i mramorne kolače, sigurno je i ovo super!
    Cure, super za preglede koje ste obavile. Ja sam naručena tek 13.9. Nikad tako dugo nisam morala čekati od zadnjeg pregleda. Čak 26 dana i napokon sam izabrala kolica. Valjda😂🙄
    I meni isto svi govore imas vremena za sve. Ja si mislim pa kad?! Trebam oprati i osušiti i ispeglati hrpu robice. Da imam sušilicu ok, možda onda i stignem, ali nemam. A najavili su kiše od idućeg tjedna. Ne znam kad će mi se to sve osušiti. I da, seka mi još nije dala ormar. Čeka police za drugi ormar a ja sve nervoznija.

E kad čujem "imaš vremena" pucala bi na nekoga 🔫🔫🔫, da sam slušala takve pametne savjete nebi imala NIŠTA kad već 2 mj strogo mirujem 😤, sva sreća slušala sam sebe, a babske priče kad čujem mi je zlo, na to dobim ospice 😤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.