Na fb imaš MIA- obrt za kreativne usluge.. mene je koštalo sa dostavom 150kn.. sve ostale sto sam pitala su bili samo skuplji.. imaš na fb i mamino sunce i tako neke..mene je ovo očaralo..
A evo malo i za curke koje stavljaju inače kolace pa meni zazubice rastu
Isssa meni ti je tako bilo tjedan i pol prije poroda..tako da,tu si negdje..a sad me sve boli i grčevi se javljaju ali imam ja još vremena bar 2tjedna
Moram vam pokazati sto sam naručila.. sa prvim sam skužila da te gricke super dođu kad ih zubići muče..
Ja sam narucila s Maminog sunca nesto slicno 😉
Crna sad si me uplasila 😂😂 ja vec par dana imam grceve u preponama. Cak mi se javljaju ispod desnog guza tak jaki da mi se cijela noga skvrci od boli... jel jos koju tak boli?
A kontrakcije u trbuhu su mi svako malo, imam osjecaj da me svakih 15ak min stegne
Ja sam dobila slicni ovakav s imenom i kostao je 75 kn. cura koja radi je iz zg-a tako da mi je to i dostavila.. ima na instagramu - privjesci.za.dude.babybugs
Nina da da,tamo sam i ja gledala ali sam se ipak odlučila za ovo.. i tvoje je preslatko.. ma sve mi je to preslatko kad je za bebuske male❤️
Htjela sam napisati isssa. Onaj gore kom je nastavak na post o grcevima
Nina da da,tamo sam i ja gledala ali sam se ipak odlučila za ovo.. i tvoje je preslatko.. ma sve mi je to preslatko kad je za bebuske male❤️
Ma da, sve te stvarcice su preslatke, muka je izabrati na kraju 😄
Na fb imaš MIA- obrt za kreativne usluge.. mene je koštalo sa dostavom 150kn.. sve ostale sto sam pitala su bili samo skuplji.. imaš na fb i mamino sunce i tako neke..mene je ovo očaralo..
Čokoladni banana bread sa malinama
Mmmmmm jesi morala baš? 😂😂 nisam to nikad jela. Eto da znaš. 😂 obožavam one kuglofe i mramorne kolače, sigurno je i ovo super!
Cure, super za preglede koje ste obavile. Ja sam naručena tek 13.9. Nikad tako dugo nisam morala čekati od zadnjeg pregleda. Čak 26 dana i napokon sam izabrala kolica. Valjda😂🙄
I meni isto svi govore imas vremena za sve. Ja si mislim pa kad?! Trebam oprati i osušiti i ispeglati hrpu robice. Da imam sušilicu ok, možda onda i stignem, ali nemam. A najavili su kiše od idućeg tjedna. Ne znam kad će mi se to sve osušiti. I da, seka mi još nije dala ormar. Čeka police za drugi ormar a ja sve nervoznija.
Crna sad si me uplasila 😂😂 ja vec par dana imam grceve u preponama. Cak mi se javljaju ispod desnog guza tak jaki da mi se cijela noga skvrci od boli… jel jos koju tak boli?
A kontrakcije u trbuhu su mi svako malo, imam osjecaj da me svakih 15ak min stegne
Ja sam dobila slicni ovakav s imenom i kostao je 75 kn. cura koja radi je iz zg-a tako da mi je to i dostavila.. ima na instagramu - privjesci.za.dude.babybugs
Kontrakcije su mi svakodnevna pojava, dok ne bole je dobro 😀, ali ovi grčevi jučer su bili strašni, u sekundi crno pred očima i hladan znoj😓, ako trudovi tako bole onda ću bit u nesvijesti cijeli porod😕
Crna veliš i tebe sve boli 😢 i takve simptome si imala tjedan i pol prije poroda? To bi u mom slučaju bilo da točno na termin rodim 😲, ajme pa to je tu iza ugla 😮😮😮😮😮
Čokoladni banana bread sa malinama
Mmmmmm jesi morala baš? 😂😂 nisam to nikad jela. Eto da znaš. 😂 obožavam one kuglofe i mramorne kolače, sigurno je i ovo super!
Cure, super za preglede koje ste obavile. Ja sam naručena tek 13.9. Nikad tako dugo nisam morala čekati od zadnjeg pregleda. Čak 26 dana i napokon sam izabrala kolica. Valjda😂🙄
I meni isto svi govore imas vremena za sve. Ja si mislim pa kad?! Trebam oprati i osušiti i ispeglati hrpu robice. Da imam sušilicu ok, možda onda i stignem, ali nemam. A najavili su kiše od idućeg tjedna. Ne znam kad će mi se to sve osušiti. I da, seka mi još nije dala ormar. Čeka police za drugi ormar a ja sve nervoznija.
E kad čujem "imaš vremena" pucala bi na nekoga 🔫🔫🔫, da sam slušala takve pametne savjete nebi imala NIŠTA kad već 2 mj strogo mirujem 😤, sva sreća slušala sam sebe, a babske priče kad čujem mi je zlo, na to dobim ospice 😤
Sortiraj odgovore
Najstariji