Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    _IvaGljiva_
    24. Kolovoz 2018. 08:38

svekyca

Dobro jutro cure, samo da vam javim da se moja princeza rodila, nocas sam zavrsila na hitnom carskom, spasavali su i mene i nju, rekli su da je sva sreca da sam dosla odma jer inace ne bi bilo dobro, ugl radilo se o abrupciji posteljice, javim detalje kad malo dodem sebi…

Cestitam na rođenju princeze! 😍 
    Nadam se da je najgore iza vas i da veze se sada moći lijepo u miru maziti i zaboraviti prvobitni šok. 😘

Nas_bebac
    24. Kolovoz 2018. 08:48

Jutroo cureee
    Svekyca čestitkeee na curiciii sada uzivajte i nadam se da je najgore iza vas 🎊🎊🎊🎊🎊❤️❤️❤️❤️
    Bruncili bas mi je dragoo da setw se rijesile bakterije
    Mi danas imamo pregled pa da vidimo na cemu smo 
    Ako ima jos koja sretno i naravno nadam se dobrim vjestima od svih 😘

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

• Bruncili
    24. Kolovoz 2018. 09:03

Svekyca cestitam tiii od srca! Ista nam je dijsgnoza. Nadam se da su ti poslali posteljicu na phD analizu da znas zasto se to desilo. Pusa velika i cuvaj se sada!!!

• anusha
    24. Kolovoz 2018. 09:12

Petrapp meni je tako već tjednima i stvarno ih imam puno. u danu 20-30, više ni ne brojim. dok ne bole, ne obracam pažnju. Bila sam na kontroli u ponedjeljak i zatvorena sam za sada tako da ništa ne brini. normalno je to. odi doktoru jedino ako si ti nemirna i ako ti unutarnji glas govori da nešto štima, iako stvarno mislim da je sve ok.

• anusha
    24. Kolovoz 2018. 09:14

Isssa

christyy

petrapp2605

Dobro jutro drage moje klokanice!
    Kod nas je noć bila mirna, samo sam primijetila da mi trbuh otvrdne svaki puta kad promijenim bok tokom noći, ali ništa bolno i čini mi se da nije cijeli trbuh takav. Da li se to beba tako namjesti ili su to ipak grčevi?

Meni ti je tako svako malo… otvrdne skroz ko kamen onda se opusti kroz koju min… to su ti kontrakcije i meni je to tako vec barem mj dana.

Kontakcije sigurno, grč boli 😀

ma kad sam rekla da je grč i mislila sam na lažne kontrakcije jer su i to grčevi, samo ne oni the grčevi

Baby.nb1
    24. Kolovoz 2018. 09:33

Svekyca cestitam od srca i dobrodoslica malenoj princezi! ❤️❤️❤️

url=https://lilypie.com]

• hortensia
    24. Kolovoz 2018. 09:36

Svekyca CestITAM!!!!! Poljubac saljem!

Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
    Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥

24. Kolovoz 2018. 09:41

Stigla nam jos jedna curica 🎊🎉
    Cestitam Svekyca! Zelim i ja da se brzo oporavis i ti i malecka! Kad budes od volje pisi nam jos 

Nina ❤
    24. Kolovoz 2018. 09:48

svekyca

Dobro jutro cure, samo da vam javim da se moja princeza rodila, nocas sam zavrsila na hitnom carskom, spasavali su i mene i nju, rekli su da je sva sreca da sam dosla odma jer inace ne bi bilo dobro, ugl radilo se o abrupciji posteljice, javim detalje kad malo dodem sebi…

Svekyca cestitke na princezi! Nadam se da ste obje dobro, uzivajte zajedno! 😘
    Bruncili drago mi je da ste rijesili infekciju pa sad lavica moze opet napredovati i cim prije doma! 😘
    Mene nekako bole noge, kicma steka, osjecam se ko stara bakica kad se zalim boli me ovo, boli me ono... al proci ce i to 😁 grceva, kontrakcija i tvrdog trbuha zasad nista...

24. Kolovoz 2018. 10:02

Svekyca cestitam na curici! Nadam se da ces nas pocastit slikom male princeze.
    Bruncili super za Brunu! Znaci i apetit joj raste, sigurno si presretna! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.