Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    joNNa
    24. Kolovoz 2018. 12:00

Svekyca cestitam na princezi. Super da si odreagirala kada je trbalo👍❤️. Mazite se pazite se  Javi detalje🌹
    Ja sve vise osjecam svoje kukove, da boluckaju i trticu. Valjda pripreme  Trbuh mi je mnogo narastao u tjedan dana. Stavim sliku. Imam puno posla, dolaze gosti, nemamo ih cesto jer zivimo daleko. Pa se moram malo potruditi a bas mi se neda. 

petrapp2605
    24. Kolovoz 2018. 12:07

Nas_bebac evo sad si mi dala ideju, idem mužu pisat upute, al ću ih po sobi ostavljati 🤣🤣🤣.
    Anusha ja idem za točno 2 tj, ak ne bude prije potrebe, a ti ćeš do svoje kontrole već bit u terminu. 

Crna191
    24. Kolovoz 2018. 12:16

Svekyca Cestitam na princezi i nadam se da ste sad dobro i beba i ti..

Kod nas ništa novo, umor,grčevi,nespavanje..znaci standardno..
    Moramo danas ili sutra do ikee po ormare..konačno..da mogu sve složiti..ja bas čekam zadnji čas ali imam osjećaj da čim složim sve,rodit ću..
    Nas bebač  sretno na pregledu i javi se..bas me zanima kakvo je stanje budući da smo isto trudne..

joNNa
    24. Kolovoz 2018. 12:16

puni tjedni

Baby.nb1
    24. Kolovoz 2018. 12:21

Nas_bebac i dzaba, opet bi zeznuo neku banalnu stvar za koju bi ja bila uvjerena da se podrazumijeva pa je ne bi napisala 😂😂😂
    Petrapp bome da, sad kad si spomenula i ja sam primjetila vise tih kontrakcija kad je bas jako vruce. A i po bebici vidim da se primiri cim je vani nepodnosljivo. Zato sinoc u ponoc kad je poceo, mislila sam da ce mi se trbuh raspuknut ko kokica 😂

url=https://lilypie.com]

joNNa
    24. Kolovoz 2018. 12:22

Ja cak ni ne znam dali je sve uredu. Nema ultrazvuka vise ovdje u Swe. Zadnji je bio u 24 tjednu. Kada sam saznala spol. Inace rade jedan ultrazvuk. (ja sam ih imala vise zbog krvarenja u 4 mjesecu i jednom isla privatno) Grozno. Kako cu znati. Samo mjere trbuh svaka dva tjedna, i tu pratim normalan rast, bebine otkucaje, uzimaju secer, puls i to je sve. 

christyy
    24. Kolovoz 2018. 12:27

Nas_bebac hahahha slika je predobra 
    Trudnasam divna bušica, lijepo narasla u tj dana :)
    I nama je bio puni tjedan pa kad dođem s posla okinem slikicu 

• Tinkica
    24. Kolovoz 2018. 12:31

Svekyca čestitam na djevojčici 
    MaSen predivna ti je slikica sa Evom u krevetu 
    Bruncili super da napredujete, nadam se da ćete i vi ubrzo doma 

Isssa
    24. Kolovoz 2018. 12:43

Hej cure 😀
    Evo mene s pregleda, sve je super, malac odlično napreduje, dobio je 250 grama u 1 tjednu, sada je na 2800 😀, protoci odlični, CTG školski, pregled vaginalni nisu radili jer je bio prije tjedan dana, u ponedjeljak opet na CTG a u petak CTG, uzv i pregled 😀, u slučaju da nešto osjetim ili ne osjetim bebača odmah da se javim.
    Trudnasam baš ti je narastao trbuščić u tjedan dana, samo je buknuo 😀❤️

24. Kolovoz 2018. 12:48

Isssa, bravo za pregled! 💪 Od silnih zivciranja, ultrazvuka, prepadanja, malih beba i svega sto su ti priustili jos ce beba bit preko 3kg 💪💪💪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.