Svekyca- čestitke na curici. Oporavite se brzo. Sibni nam novosti.
Po čemu se osjeti ta abrupcija posteljice? Simptomi?
Još jedna curica. Bas su nam curice nešto pozurile van :-)
Ajme skicnem na ljetnice i veli pukao vodenjak, u 1:50 usla u box, u 2:15 rodila. Milina! 🙏😀
url=https://lilypie.com]
Isssa, bravo za pregled! 💪 Od silnih zivciranja, ultrazvuka, prepadanja, malih beba i svega sto su ti priustili jos ce beba bit preko 3kg 💪💪💪
Da, jesi vidla ti to, isprepadali su me a na kraju sve super 😀, samo nek i ostane tako nitko sretniji od mene 😀😀😀😀
Issa odlicno za pregled, ovim tempom jos ces i prenijeti .
Trudna sam lijepa slikica.
Bruncili super za napredak, jos malo pa cete i vi doma.
Znaci niti tako napisano nebi pomoglo hahhahahah
Isssa etooo vidis da bebo super napreduje od tolikoo straha i utjerivanja straha tebi bebo pokazao s kim oni imaju posla 😁😁
Trudnasam i meni je tako buknuo trbuh od jednom 😂😂
Evo mi se vratilu s pregleda bebo odgovara tjednima, kaze da sam uloziva za vrh prsta, ušće je nešto promrmljala pa je nisam razumjela bas. bebo je okrenut glavom prema dolje posteljica i voda sve da je uredu i kaze da me od sada nadalje preuzima TA Pula i kaze da odem kod njih za nekih 10 dana
Bris na Streptokok negativan 👏👏👏👏
Ali imam bakteriju enterococcus faecalis htjela mi je dati antibiotik ali tak koji je htjela da se ne preporučuje u tako visokim tjednima trudnoće pa da pijem brusnicu i da probam tako nekako....nije mi rekla tezinu bebe jer je nije mjerila izmjerila je samo brzinski trbuščić i rekla da odgovara tjednima .. I mislim da sam sve napisala 😁😁
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Znaci niti tako napisano nebi pomoglo hahhahahah
Isssa etooo vidis da bebo super napreduje od tolikoo straha i utjerivanja straha tebi bebo pokazao s kim oni imaju posla 😁😁
Trudnasam i meni je tako buknuo trbuh od jednom 😂😂
Evo mi se vratilu s pregleda bebo odgovara tjednima, kaze da sam uloziva za vrh prsta, ušće je nešto promrmljala pa je nisam razumjela bas. bebo je okrenut glavom prema dolje posteljica i voda sve da je uredu i kaze da me od sada nadalje preuzima TA Pula i kaze da odem kod njih za nekih 10 dana
Bris na Streptokok negativan 👏👏👏👏
Ali imam bakteriju enterococcus faecalis htjela mi je dati antibiotik ali tak koji je htjela da se ne preporučuje u tako visokim tjednima trudnoće pa da pijem brusnicu i da probam tako nekako….nije mi rekla tezinu bebe jer je nije mjerila izmjerila je samo brzinski trbuščić i rekla da odgovara tjednima .. I mislim da sam sve napisala 😁😁
Super za pregled 😀😀😀😀, samo nek oni nama rastu i napreduju, brzo će biti s nama štruce male 😍
Ja cak ni ne znam dali je sve uredu. Nema ultrazvuka vise ovdje u Swe. Zadnji je bio u 24 tjednu. Kada sam saznala spol. Inace rade jedan ultrazvuk. (ja sam ih imala vise zbog krvarenja u 4 mjesecu i jednom isla privatno) Grozno. Kako cu znati. Samo mjere trbuh svaka dva tjedna, i tu pratim normalan rast, bebine otkucaje, uzimaju secer, puls i to je sve.
I ovdje je isto tako, imaju jedan u 12 tj, jedn u 24 i to je to. Ja sam isla privatno oko 30og tjedna da vide mjere, i sve je bilo ok. Ali kod doktora i babice mjere samo trbuh, tlak i otkucaje srca.. bas zivcira.. super je sto su tako opusteni i sto sve ide ok ali mene to samo cini nervoznom i nesigurnom...
Isssa i Nas_bebac bravo za preglede!
Issaa će na kraju molit da ju porode, a ne da će prije vremena.
Nas_bebac možda ti je ipak trebala dati neki antibiotik, jer nije baš da je bezopasna ta bakterija, a ima širok spektar antibiotika koji su preporučljivi.
Ajme skicnem na ljetnice i veli pukao vodenjak, u 1:50 usla u box, u 2:15 rodila. Milina! 🙏😀
Tako mi je prija ima 10 dana u Ri prvorotka.. Malena 2600..jučer 2 dana 38.5 temp. Ginekologica joj izvadila 2 šake posteljice ona na hitnu ovi njoj dođi ujutro.. Nakon 6 sati 39.2. Nazad na hitnu i operirana je onak j. vam majku sramotaaaaa prvo s propustom da ne gledaš posteljicu drugo slat kući sa temp. 2 dana plus joj se upalile dojke od svega jer nije malu dojila...
Maslacko da bas to nesigurno jer sta ako posteljica nije uredu, sta ako mjere nisu redu, sta ako voda curi a d a ja nemam pojma...ajmr meni ne zelim no razmisljati. A placati privatno nema smisla. Pitta cu ja svoju babicu za uzv u sljedeci pon. Ipak ima jos do termina.
Sortiraj odgovore
Najstariji