Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Kolovoz 2018. 12:48

Svekyca- čestitke na curici. Oporavite se brzo. Sibni nam novosti. 
    Po čemu se osjeti ta abrupcija posteljice? Simptomi? 
    Još jedna curica. Bas su nam curice nešto pozurile van :-)

Baby.nb1
    24. Kolovoz 2018. 12:53

Ajme skicnem na ljetnice i veli pukao vodenjak, u 1:50 usla u box, u 2:15 rodila. Milina! 🙏😀

url=https://lilypie.com]

Isssa
    24. Kolovoz 2018. 13:07

KikeS

Isssa, bravo za pregled! 💪 Od silnih zivciranja, ultrazvuka, prepadanja, malih beba i svega sto su ti priustili jos ce beba bit preko 3kg 💪💪💪

Da, jesi vidla ti to, isprepadali su me a na kraju sve super 😀, samo nek i ostane tako nitko sretniji od mene 😀😀😀😀

Jelennnna
    24. Kolovoz 2018. 13:20

Issa odlicno za pregled, ovim tempom jos ces i prenijeti .
    Trudna sam lijepa slikica.
    Bruncili super za napredak, jos malo pa cete i vi doma. 

Nas_bebac
    24. Kolovoz 2018. 13:28

Znaci niti tako napisano nebi pomoglo  hahhahahah
    Isssa etooo vidis da bebo super napreduje od tolikoo straha i utjerivanja straha tebi bebo pokazao s kim oni imaju posla 😁😁
    Trudnasam i meni je tako buknuo trbuh od jednom 😂😂
    Evo mi se vratilu s pregleda bebo odgovara tjednima, kaze da sam uloziva za vrh prsta, ušće je nešto promrmljala pa je nisam razumjela bas. bebo je okrenut glavom prema dolje posteljica i voda sve da je uredu i kaze da me od sada nadalje preuzima TA Pula i kaze da odem kod njih za nekih 10 dana
    Bris na Streptokok negativan 👏👏👏👏
    Ali imam bakteriju enterococcus faecalis htjela mi je dati antibiotik ali tak koji je htjela da se ne preporučuje u tako visokim tjednima trudnoće pa da pijem brusnicu i da probam tako nekako....nije mi rekla tezinu bebe jer je nije mjerila izmjerila je samo brzinski trbuščić i rekla da odgovara tjednima .. I mislim da sam sve napisala 😁😁

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Isssa
    24. Kolovoz 2018. 14:02

Nas_bebac

Znaci niti tako napisano nebi pomoglo hahhahahah
    Isssa etooo vidis da bebo super napreduje od tolikoo straha i utjerivanja straha tebi bebo pokazao s kim oni imaju posla 😁😁
    Trudnasam i meni je tako buknuo trbuh od jednom 😂😂
    Evo mi se vratilu s pregleda bebo odgovara tjednima, kaze da sam uloziva za vrh prsta, ušće je nešto promrmljala pa je nisam razumjela bas. bebo je okrenut glavom prema dolje posteljica i voda sve da je uredu i kaze da me od sada nadalje preuzima TA Pula i kaze da odem kod njih za nekih 10 dana
    Bris na Streptokok negativan 👏👏👏👏
    Ali imam bakteriju enterococcus faecalis htjela mi je dati antibiotik ali tak koji je htjela da se ne preporučuje u tako visokim tjednima trudnoće pa da pijem brusnicu i da probam tako nekako….nije mi rekla tezinu bebe jer je nije mjerila izmjerila je samo brzinski trbuščić i rekla da odgovara tjednima .. I mislim da sam sve napisala 😁😁

Super za pregled 😀😀😀😀, samo nek oni nama rastu i napreduju, brzo će biti s nama štruce male 😍

maslacko456
    24. Kolovoz 2018. 14:50

Trudnasam

Ja cak ni ne znam dali je sve uredu. Nema ultrazvuka vise ovdje u Swe. Zadnji je bio u 24 tjednu. Kada sam saznala spol. Inace rade jedan ultrazvuk. (ja sam ih imala vise zbog krvarenja u 4 mjesecu i jednom isla privatno) Grozno. Kako cu znati. Samo mjere trbuh svaka dva tjedna, i tu pratim normalan rast, bebine otkucaje, uzimaju secer, puls i to je sve.

I ovdje je isto tako, imaju jedan u 12 tj, jedn u 24 i to je to. Ja sam isla privatno oko 30og tjedna da vide mjere, i sve je bilo ok. Ali kod doktora i babice mjere samo trbuh, tlak i otkucaje srca.. bas zivcira.. super je sto su tako opusteni i sto sve ide ok ali mene to samo cini nervoznom i nesigurnom...

petrapp2605
    24. Kolovoz 2018. 15:05

Isssa i Nas_bebac bravo za preglede!
    Issaa će na kraju molit da ju porode, a ne da će prije vremena.
    Nas_bebac možda ti je ipak trebala dati neki antibiotik, jer nije baš da je bezopasna ta bakterija, a ima širok spektar antibiotika koji su preporučljivi. 

Endzrue
    24. Kolovoz 2018. 15:58

Baby.nb1

Ajme skicnem na ljetnice i veli pukao vodenjak, u 1:50 usla u box, u 2:15 rodila. Milina! 🙏😀

Tako mi je  prija ima 10 dana u Ri prvorotka.. Malena 2600..jučer 2 dana 38.5 temp.  Ginekologica joj izvadila 2 šake posteljice ona na hitnu ovi njoj dođi ujutro.. Nakon 6 sati 39.2. Nazad na hitnu i operirana je onak j. vam majku sramotaaaaa prvo s propustom da ne gledaš posteljicu drugo slat kući sa temp. 2 dana plus joj se upalile dojke od svega jer nije malu dojila... 

joNNa
    24. Kolovoz 2018. 16:01

Maslacko da bas to nesigurno jer sta ako posteljica nije uredu, sta ako mjere nisu redu, sta ako voda curi a d a ja nemam pojma...ajmr meni ne zelim no razmisljati. A placati privatno nema smisla. Pitta cu ja svoju babicu za uzv u sljedeci pon. Ipak ima jos do termina.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.