Kako je lijepo vidjeti da su naše bebice skoro tu, dosta vas je već skoro u terminu, sad sve postaje stvarnije 😊😊
Bravo svima za preglede! 👏👏
Ima li koja da se kao ja muči sa mokrim gaćicama? Ima dana kad ih 10 puta promjenim, više ne znam jel od znoja, iscjetka ili čega već😤
Hvala Crna191 i Bruncili na podjeljenim iskustvima sa carskim meni su rekli da mogu ja izabrati, imala sam.već dvije operacije sa totalnom i nemam loša iskustva, jedino se dvoumim šta je bolje za bebu i imam mali strah ako bude spinalna da li ću moći biti pribrana cijelo vrijeme dok se to dešava... sreća imam još nekoliko dana da odlučim
Bruncili super za princezu da ste se rješili infekcije i da ponovo napreduje po planu
Što se tiče sluznog čepa, nemam lično iskustvo ali mi je doktor rekao da od ispadanja može proći dan a i nekoliko tjedana do poroda, jednostavno nema pravila... ali mi je isto tako rekao da ako do toga dođe da se javim na pregled da se za svaki slučaj provjeri da li je sve ok, da li se otvaram, ima li dovoljno plodne... doduše to je bilo kad sam bila u 32 tjednu pa ne znam da li isto pravilo važi i kad se već u terminu
Bruncili super da ste se rijesili infekcije bravoooo!!!!!
Sto se spinalne tice frendica mi je rekla da je skroz ok ali da se strogo treba pridrzavati ne mrdanja iduca 24 h , osobito koliko mozes ni glavu ne pridizat jer te moze uhvatiti gadno povracsnje ako iz ledja predje anestezija u ledjnu mozdinu.
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥
Jelena, hvala na savjetima! Budem probala onda malo tu i tamo četveronoške hodati/stajati pa ćemo vidjet da li će se što promijeniti. 😉
Garavuša, čaj od lista maline navodno olakšava porod tj. otvaranje, jača maternicu i stimulira proces stvaranja mlijeka. Ne bi se trebao piti prije 35. tjedna... Budem si nabavila pa ćemo vidjeti da li šta pomaže. ✌
E da za okretsnje bebe i ja sam culs zs taj polozaj na sve cetiri ...tsko se bebici lskse okrenut ali ako ona nece sumnjam da ce i to pomoc.....i nsvodno ugodan polulezeci polozaj treba izbjegavati jer im je to fino i onda nece da se okrecu
A glede tih navodnih stvari za laksi porod to je ugl.sve ono sto je kao trebalo izbjegavsti kod prijevremenog otvaranja......duboki cucnjevi, vjezbanje, seks, stepenice...masiranje medjice......ananas,grejp,cimet i navodno datulje ..... Spremna sam sve isprobati, nema problema pa da vidimo to cudo od poroda hahaha .......da nesto stvsrno pomaze, svi bi davno znali
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥
Dobro jutro cure, samo da vam javim da se moja princeza rodila, nocas sam zavrsila na hitnom carskom, spasavali su i mene i nju, rekli su da je sva sreca da sam dosla odma jer inace ne bi bilo dobro, ugl radilo se o abrupciji posteljice, javim detalje kad malo dodem sebi...
Dobro jutro cure, samo da vam javim da se moja princeza rodila, nocas sam zavrsila na hitnom carskom, spasavali su i mene i nju, rekli su da je sva sreca da sam dosla odma jer inace ne bi bilo dobro, ugl radilo se o abrupciji posteljice, javim detalje kad malo dodem sebi…
Čestitam 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎀, stigla nam princezica 😍
Sva sreća pa je sve na kraju dobro prošlo 😀❤️
Javi nam detalje i želim vam što brži oporavak 😘
Dobro jutro cure, samo da vam javim da se moja princeza rodila, nocas sam zavrsila na hitnom carskom, spasavali su i mene i nju, rekli su da je sva sreca da sam dosla odma jer inace ne bi bilo dobro, ugl radilo se o abrupciji posteljice, javim detalje kad malo dodem sebi…
Čestitam na malenoj princezi🎀❤❤
Nadam se da ste obje dobro i da je ipak sve prošlo u redu. Javi se kad stigneš.
Svekyca iskrene čestitke ❤️❤️!
Hvala Bogu da je sve prošlo dobro, i da ste sad obje tu! Želim ti što brži oporavak 😘!
Svekyca iskrene čestitke i želim brz oporavak. Kad stigneš, javi detalje!
ovo je već drugi problem s posteljicom u ovoj grupi
Sortiraj odgovore
Najstariji