Svekyca cestitam, bitno da si na vrijeme reagirala, brz oporavak vam i ja zelim
Svekyca cestitam vam od srca, drago mi je da je sve ok proslo i da se na vreme odreagovalo sad se lepo mazi sa svojim smotuljkom 😋😋💖💖💖 jesam ja rekla da ce sigurno koja pre Issaa i Ssanje 🤣😁 idemo dalje, idemo jako 🤞✊👀👀
src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>
Dobro jutro drage moje klokanice!
Kod nas je noć bila mirna, samo sam primijetila da mi trbuh otvrdne svaki puta kad promijenim bok tokom noći, ali ništa bolno i čini mi se da nije cijeli trbuh takav. Da li se to beba tako namjesti ili su to ipak grčevi?
Meni ti je tako svako malo… otvrdne skroz ko kamen onda se opusti kroz koju min… to su ti kontrakcije i meni je to tako vec barem mj dana.
Kontakcije sigurno, grč boli 😀
ma kad sam rekla da je grč i mislila sam na lažne kontrakcije jer su i to grčevi, samo ne oni the grčevi
ma kužimo se, i ja sam mislila na kontrakcije. ma niš me ne boli, mala se redovito javlja tako da kaj se tiče toga nemam razloga za brigu, i ja sam na zadnjoj kontroli prije 2 tj bila kak je rekla dr zacementirana. samo me čudi kak i sad odjednom imam toliko, znalo ih je biti par u nekoliko dana, a sad na dnevnoj bazi kao što kažeš 20-30. možda je to i posljedica ovih ludih vrućina, koliko god tekućine unosim stalno se bojim da nije dovoljno koliko se znojim.
Dobro jutro drage moje klokanice!
Kod nas je noć bila mirna, samo sam primijetila da mi trbuh otvrdne svaki puta kad promijenim bok tokom noći, ali ništa bolno i čini mi se da nije cijeli trbuh takav. Da li se to beba tako namjesti ili su to ipak grčevi?
Meni ti je tako svako malo… otvrdne skroz ko kamen onda se opusti kroz koju min… to su ti kontrakcije i meni je to tako vec barem mj dana.
Kontakcije sigurno, grč boli 😀
ma kad sam rekla da je grč i mislila sam na lažne kontrakcije jer su i to grčevi, samo ne oni the grčevi
ma kužimo se, i ja sam mislila na kontrakcije. ma niš me ne boli, mala se redovito javlja tako da kaj se tiče toga nemam razloga za brigu, i ja sam na zadnjoj kontroli prije 2 tj bila kak je rekla dr zacementirana. samo me čudi kak i sad odjednom imam toliko, znalo ih je biti par u nekoliko dana, a sad na dnevnoj bazi kao što kažeš 20-30. možda je to i posljedica ovih ludih vrućina, koliko god tekućine unosim stalno se bojim da nije dovoljno koliko se znojim.
Tako je i meni točno bilo, samo jedan dan krenulo puno češće nego do tada. Odmah sam išla urediti dolje situaciju za svaki slučaj možda nam je posljedica vrućina, više vode gubimo a ne pijemo dovoljno da ju nadoknadimo. A možda se tijelo jednostavno priprema.. Ja imam kontrolu za 10 dana pa javim dal sam se otvorila (sad sam u 36. tjednu)
Evo cure rijesenje za onih par dana kad odemo u rodilište da nas ne dočeka strava i užas kada dođemo doma 😁😁😁😂😂😂😂😂😂😂
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Svekyca čestitam, brz oporavak tebi i maloj princezi ❤
Cure koje su danas na pregledima sretno, javite kakva je situacija
Nas_bebac meni treba takva za ostale prostorije u kući muž mi je kuhar i srećom u kuhinji se snalazi bolje nego ja... što ja maximalno koristim
Sveky 👏👏👏 Bravo za hrabrost! 🌼🌼🌼 Čestitke! 🎉🎉🎉
Kako si osjetila da moraš u bolnicu, koji su simptomi?
Samo se ti oporavi, čuvaj bebu :)
Bruncili, lijepo što napredujete nadam se da vas više ništa neće zaustaviti.
Ja sam sad s ctga, sve u redu, zatvorena, dobila sam uputnicu za rodilište.
Sortiraj odgovore
Najstariji