Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nina ❤
    23. Kolovoz 2018. 12:36

Pozdrav cure! 
    Sretno vam na pregledima danas! 😘
    Ja sam svu odjecu oprala i stavila u vakuum vrece tako da spremna ceka. Isto sam poskidala sve sa kolica i AS i oprala u vesmasini, ostatak vani na dvoristu. Iskoristila sam jos dok donekle mogu sama i dok je vani lijepo vrijeme. Torba za bolnicu je spakirana, trebaju jos neke sitnice koje se na brzinu mogu ubaciti. Bezveze mi je ovo sto neke govore nemoj nista spremati prije nego rodis da se nesto ne dogodi. Nego kad ces? Trcat iz bolnice u shoping ili slati nekog da kupuje za tvoje dijete? Ne hvala... Ne kuzim toliku praznovjernost. Ja sam uzivala birati stvari, prati i peglati jer tako mi sve izgleda stvarnije i ne bih da to moram na brzinu ili da nekom drugom prepustim to zadovoljstvo. Istina da neces poceti spremati u 10.tjednu, al sad nitko vise nemoze reci da je prerano 😄

suncica85
    23. Kolovoz 2018. 12:44

Pozdrav cure, ja danas imala kontrolu u petrovoj, samo vaginalni pregled i slusali srce. I dalje sam 1 cl.lako za prst do ovoja i glavice, al s obzirom da sam vec valjda u ok tjednima nije strasno. Sljedeci tjedan opet, samo sto jedan dan uzv, a drugi kontrola, ne znam zasto misle da nam je samo tako navazat se svako malo al ajde, za mog bebana pa nista nije tesko :)

christyy
    23. Kolovoz 2018. 13:35

Pozz curke 🙂
    Vidim sve ste u pripremama vec.. ja danas isto krecem. Crna evo meni su upravo pokupili tepihe na pranje. Ne znam gdje zivis ali ima jedna praona kraj ikee- decki dodu pokupe ti tepihe i vrate ih u roku 48h.. moja mama tako pere i jako je zadovoljna pa mi je dala br. Ja sam blizu maksimira i bez problema su mi dosli na prvi kat pokupili ih i u sub ce biti gotovi (25 kn po kvadratu).. do sub planiram napraviti generalku stana iako svaki dan cistim i cisto je ipak moram zavjese, posteljinu, tepihe i to sve sto ne perem svaki dan srediti pa cu od subote krenuti sa djecjim pranjem (robica, kinderbet i to) pa nek sve bude spremno za malca 😉

Baby.nb1
    23. Kolovoz 2018. 13:42

Opa, opa evo nam i nekih datuma ☺️
    Hahaha, pocele smo se opako gnijezditi 😆😆 al bas je to zanimljivo, vidis ti sta ti je priroda, evo vec dva dana stalno nesto raduckam i sve mi nesto nije tako tesko kako je bilo do prije 5 dana... Valjda to tako ide ☺️ jos docekat ovu subotu da malo zahladi i na konju smo

url=https://lilypie.com]

Isssa
    23. Kolovoz 2018. 14:43

suncica85

Pozdrav cure, ja danas imala kontrolu u petrovoj, samo vaginalni pregled i slusali srce. I dalje sam 1 cl.lako za prst do ovoja i glavice, al s obzirom da sam vec valjda u ok tjednima nije strasno. Sljedeci tjedan opet, samo sto jedan dan uzv, a drugi kontrola, ne znam zasto misle da nam je samo tako navazat se svako malo al ajde, za mog bebana pa nista nije tesko :)

Super za pregled 😀, sve se nešto otvaramo a baš me zanima dali ćemo tako kad dođe dan D😂
    Zašto te muče 2 dana, meni u Petrovoj sve u danu odrade 🤔 i znam da taj dan onda kampiram tamo 😅

Ssanja
    23. Kolovoz 2018. 14:58

Ja nisam imala taj problem da mi neko priča kad trebam kupovati opremu, i sreća da sam na vrijeme kupila i sve pripremila, zadnja 2 mjeseca sam na mirovanju a i kako dani prolaze sve mi je teže bilo šta raditi tako da pojma nemam kako bih da moram tek sad sve završiti.
    Pitanje, ima li neko iskustva sa carskim rezom? Sad trebam odlučiti da li ću uzeti totalnu ili spinalnu anesteziju i što više čitam sve manje imam ideju šta da radim  imam osjećaj da bi mi puno lakše bilo da nije ovako planirano već kad se desi desilo se... u tom slučaju nemaš vremena da čitaš i izluđuješ se sa milion pitanja

maslacko456
    23. Kolovoz 2018. 15:01

Haha ja sam bas suprotno.. sto se termin vise blizi ja sam ljenija 😂 muz je preuzeo sve kucanske poslove, ja samo lezim i gledam netflix 😂😂 natiram se da izadem svaki dan na malo da nesto fizicke aktivnosti imam 😁 kod nas je sve relativno spremno, jos imamo kupiti par sitnica ali skoro smo pa spremni.. moja bebica je savrsena tokom noci i ne budi me ni za wce ni nista, ili ja sve prespavam.. strah me da necu cuti bebu kad me bude budila tokom noci za hranjenje.. 
    Cure jel koja od vas pocela piti caj od listova maline ili probala perinealnu masazu? Babica mi je rekla da one to preporucuju raditi od 34-36 tjedna i da su imale dosta pozitivnih iskustava.. Da curama brze ide porod i da ih nisu morali rezati.. ja sam narucila ulje pa cu probati od ovog tjedna 

Crna191
    23. Kolovoz 2018. 15:12

Ssanja ja sam imala epiduralnu od prije pa su kroz to samo pustili..bila sam budna i svega svjesna..ništa nije bolilo samo onako nelagodan neki osjećaj..draže bi mi bilo da su mi dali i da vidim sve jer me bas zanimalo..znam da sam im vikala kod šivanja nek ne zaborave gaze i škare unutra pa su se svi smijali🙈  i odmah sam vidjela bebaca,čim su me premjestili na intenzivnu su mi došli muž,brat i sogi i donijeli su maloga..znaci oko sat vremena je proslo sto nismo bili zajedno.. kad spavaš mislim da traje to buđenje i sve malo duze.. ja ako ću opet sad na carski,tražit ću opet isto..
    Jedino sto mi je bilo uuuuuzzzasnooo hladno..tog se bas sjećam da su mi se ruke tresle da tlakomjer nije mogao uopće očitavati tlak..
    Maslačko pa ne znam sto bih ti rekla..sve to sam radila u prvoj trudnoci i kod mene nije imalo nikakvog učinka..bas sam se danas sjetila toga

Crna191
    23. Kolovoz 2018. 15:14

Moram vam pokazati sto sam naručila.. sa prvim sam skužila da te gricke super dođu kad ih zubići muče..

Nas_bebac
    23. Kolovoz 2018. 15:20

Crna191 di si narucila i koliko novaca? Ja gledam te po trgovinama su mi bas ocajne i ja bi tako nesto, mislila sam si cak i materijal samo narucit pa sama napravit ali mi nebi stigao na vrijeme 😳

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI