Ma vruće bude sprijeda, ja i malac bi bili cijeli mokri. S umetkom je on imao pravilan položaj ali kako je rođen u lipnju, to ljeto smo se nosili svega 2-3 puta jer bi oboje bili mokri. Sa tri mjeseca kad smo makli umetak je krenulo svakodnevno nošenje. Sling sam imala i on mi se čini najidealniji za ta prva tri mjeseca (još posebno ljeti) jer je lako namjestiti položaj ali ka se nisam osjećala sigurno s njim. Uvijek sam ispod držala s rukama i provjeravala onaj ring…ma baš sr nisam snašla s njim.
Za ergicu dajem sve preporuke posebno jer uz umetak ide od rođenja bez problema, a nama neće biti vrućine
Ivylee znaci bude sve ok sa tim umetkom za novorodjence? Mi smo dobili ergobaby eco model pa sam guglala malo i bas se razmisljala hocu li kupovati taj umetak i koliko je sigurno za njih tako male, isto sam cula da su marame ipak puno bolje zbog polozaja bebe.
Pandice i ja sam danas bila na pregledu i suosjećam. Nisam otvorena ali sam na CTG-u imala 5 kontrakcija - 3 osjetne, 2 nisam bila sigurna jel jesu ili nisu. Dobila sam Diazepam i Spasmex. Inače ja sam veliki protivnik Diazepama kad se primjenjuje u stresnim situacijama a kamoli u trudnoci. Adiktivan je i prolazi kroz posteljicu, dijete se može roditi sa apstinencijskom krizom... ja sam stava kad je piz****ja, da treba "odraditi" emociju.
Netko je pričao situaciju sa vodom i strujom, ja tako imam situaciju sa renovacijom stana i to me jučer jako bacilo u blues jer već 3 tjedna nisam bila u vlastitom stanu. Počela me loviti panika da nećemo sve stići. Dragi to radi sam i stvarno daje sve od sebe ali to ide tako sporo...a ispadnem strašno nezahvalna ako nešto kažem ali stvarno me s razlogom lovila panika, jer eto, moje kontrakcije nisu za zezati se. Još je veća pizdarija sto ovdje nema hitne ginekološke ambulante. Prva sljedeća je 60km a ja sam sama u stanu sa psom i macom. Da ne govorim još brdo toga nisam ni nabavila.
Eto, i ja sam se malo otvorila... sama sam u svekrvinom stanu pa nemam kome osim vama. A i nitko to ne može razumjeti bolje od vas u ovom trenu
Pandice i ja sam danas bila na pregledu i suosjećam. Nisam otvorena ali sam na CTG-u imala 5 kontrakcija - 3 osjetne, 2 nisam bila sigurna jel jesu ili nisu. Dobila sam Diazepam i Spasmex. Inače ja sam veliki protivnik Diazepama kad se primjenjuje u stresnim situacijama a kamoli u trudnoci. Adiktivan je i prolazi kroz posteljicu, dijete se može roditi sa apstinencijskom krizom… ja sam stava kad je piz****ja, da treba "odraditi" emociju.
Netko je pričao situaciju sa vodom i strujom, ja tako imam situaciju sa renovacijom stana i to me jučer jako bacilo u blues jer već 3 tjedna nisam bila u vlastitom stanu. Počela me loviti panika da nećemo sve stići. Dragi to radi sam i stvarno daje sve od sebe ali to ide tako sporo…a ispadnem strašno nezahvalna ako nešto kažem ali stvarno me s razlogom lovila panika, jer eto, moje kontrakcije nisu za zezati se. Još je veća pizdarija sto ovdje nema hitne ginekološke ambulante. Prva sljedeća je 60km a ja sam sama u stanu sa psom i macom. Da ne govorim još brdo toga nisam ni nabavila.
Eto, i ja sam se malo otvorila… sama sam u svekrvinom stanu pa nemam kome osim vama. A i nitko to ne može razumjeti bolje od vas u ovom trenu
Ja sam pričala o vodi i vlagi u salonu jučer a danas dođe račun od vode doma i ŠOK opet, poslala sam odmah muža u šaht kad ono pukla cijev, sat se vrti ko lud, pa popizditis ću dobiti 😠😠😠😠😠😠😠, kud sve sad prije termina😤, suosjećam s tobom 1000%, di je kraaaaaaj???????????
Pandice nemoj se nervirati, na kraju ces jos i prenijeti a ti si i sada u sigurnim tjednima, zar ne? Cure koje ste u radovima, dijelimo sudbinu...cijelu trudnocu sam u prasini od radova jer u tom stanu i dalje zivim...kao dvije sobe se ne renoviraju...mozete misliti sto je to vec pet mjeseci...nadam se da bebici ne smeta ..i da ce bit gotovo do termina da bar dodje u novo !
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥
Pandice nemoj se nervirati, na kraju ces jos i prenijeti a ti si i sada u sigurnim tjednima, zar ne? Cure koje ste u radovima, dijelimo sudbinu…cijelu trudnocu sam u prasini od radova jer u tom stanu i dalje zivim…kao dvije sobe se ne renoviraju…mozete misliti sto je to vec pet mjeseci…nadam se da bebici ne smeta ..i da ce bit gotovo do termina da bar dodje u novo !
Znači i kod tebe je veselo, ali bolje da su radovi nego kao kod mene kvarovi😓
P.s. Sto je ovom lilypie stvarno?
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥
Jaooo curee sve koje ste u radnim akcijama sretno i da se cim prije zavrsee
Pandice kako su bezdusni neki doktori to je strasno zasto ionako dovoljno prestrasenu osobu preplasit jos vise koma 🙄🙄🙄🙄🙄🙄
Isssa jaooo znam kako ti je strasnoo i nama je tako bila pukla cijev ali mi nismo odmah ni skuzili pa nam je jedan racun dosao 600kn a vec sljedeci 3000.00kn komaaa....
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Issaa - ne znam sto reci. Tebe baš neće s tom vodom!
Hortenzija- jao i ja sam neko vrijeme bila u stanu ali sad stvarno ne mogu biti tamo niti se kretati, nemam WC ni ništa. Sad još i dodaj mirovanje...
Ka smo kod radova i nama se renovira stan, najprije je trebalo biti gotovo 31.07, pa onda 20.08 i neki dan mi rekli 28.08 a ja stan u kojem sada živimo moram vratit 01.09, uglavnom jako veselo...
Što se tiče trudničkog tečaja ni ja nisam još bila al planiram ić u 9mj.
Pitanjce za mame sa ženskom djecom... neš danas pričam sa mamom i kaže mi da se raspitam da li se treba curice široko povijati i koliko dugo? jer sve moje frendice imaju dečke i niti jedna nije široko povijala .... I da li se za široko povijanje koristi samo tetra pelena ili ima neki način za široko povijanje i sa jednokratnima, Možda je ovo zadnje malo glupavo pitanje al pojma nemam odnosno ne kužim.
Sortiraj odgovore
Najstariji