Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    joNNa
    07. Kolovoz 2018. 18:22

Endzrue blago ti se, imas sa kim dijeliti iskustva sto se tice ec-anja.Ja za sada nemam nikoga samo forum. Znas sta bitan je nacin na koji predstavljas nesto ljudima o cemu nikad npr nisu culi. Ja idem ispocetka  posyoji jedna zena koja je bila u Indiji, promatrala.... Napisla knjigu... Bla bla bla. I uvijek prodje dobro. Pricam kao da se radi o normalnoj stvari . Hm kazu javi iskustva, bas me zanima kako ce ici, ne sarkasticno. Necu svima ni govoriti. Neki neka sami vide kako je to lijepo kad ti beba javi kada treba,suha i cista guza🙂ako nam uspije naravno.
    Ssanja ja sam uzela ergobaby  nosiljku isto imam osjecaj da nisam za maramu. Jer sam kolica kupila samo sjedeci dio. Lezeci dio preraste brzo onda bi skupljao prasinu a nema mi nista gore od stvari koje ne koristim. A i kolica sa sjedecim dijelom mozes poloziti u lezeci, pa ti dodje na isto. 

joNNa
    07. Kolovoz 2018. 18:25
    Samo sjedeci dio u lezecoj poziciji
    Samo sjedeci dio u lezecoj poziciji

ja sam ove kupila

joNNa
    07. Kolovoz 2018. 18:26

• pandica1805
    07. Kolovoz 2018. 19:49

Cure evo mene s pregleda. Jako sam tuzna, ljuta, razocarana i ne znam ni ja sta.. moja dr na godisnjem i mijenja ju drugi dr. Kud sam psihicki koma od ovog lezanja vec vise od mj dana i od svakakodnevnog iscekivanja tu mi jos dr kaze danas da sam otvorena 2 prsta i kaze uf ti ako malo jace kihnes porodit ces se!! I jos ide mom muzu objasnjavat kako se porada beba i sta mora radit sa pupcanom vrpcom ako se porodim doma. Mislim kako jedan doktor strucnjak moze tako sts rec vec i ovako uplasenom pacijentu. Ak misli da je tako ozbiljno sta me nije poslao u bolnicu?! Naravno ja sam u soku i po cijeli dan placem i trzam se na svaki bebin pokret jer kako je xovjek rekao doslovno imam osjecaj da ce mi beba ispast dok piskim. Kao da je to ssmo tako rodit ono krenu trudovi i beba ispadne nakon 2min. Uff 

Ssanja
    07. Kolovoz 2018. 20:12

Ivylee, Trudnasam hvala za savjet i preporuku  ova Ergobaby nosiljka mi se čini baš ok, moram otići da je pogledam uživo.

Dija85
    07. Kolovoz 2018. 20:15

pandica1805

Cure evo mene s pregleda. Jako sam tuzna, ljuta, razocarana i ne znam ni ja sta.. moja dr na godisnjem i mijenja ju drugi dr. Kud sam psihicki koma od ovog lezanja vec vise od mj dana i od svakakodnevnog iscekivanja tu mi jos dr kaze danas da sam otvorena 2 prsta i kaze uf ti ako malo jace kihnes porodit ces se!! I jos ide mom muzu objasnjavat kako se porada beba i sta mora radit sa pupcanom vrpcom ako se porodim doma. Mislim kako jedan doktor strucnjak moze tako sts rec vec i ovako uplasenom pacijentu. Ak misli da je tako ozbiljno sta me nije poslao u bolnicu?! Naravno ja sam u soku i po cijeli dan placem i trzam se na svaki bebin pokret jer kako je xovjek rekao doslovno imam osjecaj da ce mi beba ispast dok piskim. Kao da je to ssmo tako rodit ono krenu trudovi i beba ispadne nakon 2min. Uff

O Bože.. ne mogu vjerovati da ti je to rekao. Zbilja, ako misli da je tako trebao te odmah smjestiti u bolnicu. Kada se tvoj ginekolog vraca s godisnjeg?

Ssanja
    07. Kolovoz 2018. 20:16

pandica1805 stvarno nevjerovatno kako neki doktori nemaju takta, umjesto da nas smire oni samo dodatni stres unose nepromišljenim komentarima. Pokušaj se opustiti i smiriti zbog sebe i bebice, i ako si u mogućnosti otiđi po još jedno mišljenje. Nešto ni ja ne mislim da te ne bi poslao u bolnicu da je alarmantno stanje, nema logike... al bolje otići na još jedan pregled nego razbijati glavu razmišljanjem 😘

Dija85
    07. Kolovoz 2018. 20:18

I onako usput..vidim da mi se Lilypie sam promijenio. 🤔 hm. Jos sam kod nekoga vidjela da je drugaciji. Kod Tete čini mi se. Ma mislim nebitno.. samo mi čudno. 

Jelennnna
    07. Kolovoz 2018. 20:59

Pandice od muzeva prijatelja zena je vec tako tjednima otvorena, jos ima malog doma sa sobom od dvi godine i nije da moze bas ultra mirovati tako da samo hrabro. 
    Pogledaj samo Issu koliko je vec tako izgurala, a nes ti njihovih predvidjanja. Netaktican je ko konj. A i tipa ako se stvari posloze moze ti se taj razmak opet smanjit na prst za tjedan dana. 

Isssa
    07. Kolovoz 2018. 21:07

Pandica idi po drugo mišljenje, meni se isto desilo nema dugo, isto mi je drugi ginekolog (jer je moja na godišnjem) rekao hitno za bolnicu, 6 cm otvorena, samo šta nije krenuo porod i ja u bolnicu kad ono 2 cm koja su i bila kad sam puštena iz bolnice. Jel te prstima pregledavao ili sondom?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.