Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrapp2605
    07. Kolovoz 2018. 13:42

Javim vam kad stignu stvarčice, piše da je dostava za 2 dana pa ćemo vidjeti, sve izgleda preslatko, a i komentari na fejsu su im stvarno pozitivni, a i sjećam se da je kod njih bila velika gužva na sajmu beba.
    PlavaBorovnica nadam se neću morati ništa vraćati, naručila sam bijelu pletenu dekicu 50% pamuk i 50% bambus. 

petrapp2605
    07. Kolovoz 2018. 13:46

Baby.nb1 ima vreća od 0 do 6 mj. Čini mi se da u tom bubamarinom web shopu nema dosta toga što imaju u dućanima. Ja planiram uzeti jednu vreću za spavanje pa da vidim dal će uopće htjeti biti u njoj, pa lako kupimo još koju. 

Ssanja
    07. Kolovoz 2018. 14:18

Ima li neko preporuku za dobru nosiljku? Obzirom da živimo u zgradi bez lifta i imamo malog cuku, mislim da mi kolica nikako neće biti zgodna za kratke izlaske kad sam sama, pa razmišljam o nekoj nosiljci ali pojma nemam o njima. Nisam za maramu nikako, sve imam osjećaj da ja to ne bih ni znala vezati kako treba pa bih više volila neku nosiljku ali koja može od početka da se koristi. Svaka preporuka i savjet za nošenje su dobro došli 😊

petrapp2605
    07. Kolovoz 2018. 15:13

Za cure koje traže spavačice koje nisu na gumbe i nisu za babce upravo sam ih vidjela u women secretu, ova koju sam ja gledala je 229 kn, na bretele su, imaju kopčicu kao trudnički grudanjci da se može otkopčati  i malo su pojačane na grudima tako da nisu prozirne. 

Ivylee
    07. Kolovoz 2018. 15:34

Ssanja

Ima li neko preporuku za dobru nosiljku? Obzirom da živimo u zgradi bez lifta i imamo malog cuku, mislim da mi kolica nikako neće biti zgodna za kratke izlaske kad sam sama, pa razmišljam o nekoj nosiljci ali pojma nemam o njima. Nisam za maramu nikako, sve imam osjećaj da ja to ne bih ni znala vezati kako treba pa bih više volila neku nosiljku ali koja može od početka da se koristi. Svaka preporuka i savjet za nošenje su dobro došli 😊

Ja od prvog imam ergobaby original. Intenzivno smo je koristili oko godinu dana i kao nova je. Ja se nilad nisam saživila sa maramom i slingom iako su stvarno ugodniji za bebu u ljetnim mjesecima. Kod ergica za novorođenče ode unutra jastuk i umetak i stvarno bude vruće s tim.

Cure, hvala na preporukama za Etheral. Bacam se na shopping čim se vratimo s mora!

07. Kolovoz 2018. 16:12

Cure, nekoliko vas je pitalo za jednokratme gacice, ako vam se ne da ici okolo, ima i za naruciti:
    https://male-stvari.hr/proizvod/gacice-za-bolnicu-carriwell/

Maggie85
    07. Kolovoz 2018. 16:26

Ivylee

Ssanja

Ja od prvog imam ergobaby original. Intenzivno smo je koristili oko godinu dana i kao nova je. Ja se nilad nisam saživila sa maramom i slingom iako su stvarno ugodniji za bebu u ljetnim mjesecima. Kod ergica za novorođenče ode unutra jastuk i umetak i stvarno bude vruće s tim.

Cure, hvala na preporukama za Etheral. Bacam se na shopping čim se vratimo s mora!

Ivylee, vidiš ja sam mislila da je manje vruće u Ergobaby nosiljci nego u marami, jer nosiljka sa stražnje strane (leđa) ima samo naramenice, kao ruksak, dok marama ide u nekoliko slojeva (ovisno o marami) preko cijelih leđa. Baš bih voljela nositi, a još nisam odlučila što ću kupiti, pogotovo zato jer se inače dosta znojim, a prvih 6 bebinih mjeseci su od prosinca do svibnja.
    Što se nosiljki tiče, čak i te koje idu "kao" od samog rođenja, navodno nisu dobre i da je marama za novorođenče najbolje, kao najbolje podupire idealan oblik bebine kralježnice. Ti si baš nosila bebu od početka u Ergobabyju s tim ulošcima i dobro ti je bilo, tj. beba je dobar položaj imala?

• LaFemme
    07. Kolovoz 2018. 16:33

Bruncili i MaSen jako mi je drago što vaše lavice napreduju. Hvala Bogu da je sve u redu :)
    Ethereal tetra pelene su odlične - naručila sam od pamuka i bambusa, Ma super i mogu se prati na visokoj temp. 
    Ja napokon više ne radim, Sada sam nekoliko tjedana na godišnjem i onda porodiljni, 
    Sutra idemo u Banja Luku kupovati kolica jer su za 1500 kn jeftinija nego kod nas (još kad uzmemo i povrat poreza bit će preko 2000kn). Odlučili smo se za ABC Design Salsa 4. Nadam se da su ok i da su kvalitetna. Je li koja od vas imala iskustva sa tom markom kolica?
    Što se tiče trudničkog tečaja, ni mi ga nismo poslušali. Namjeravamo ići u 9.mj.

Ivylee
    07. Kolovoz 2018. 16:35

Ma vruće bude sprijeda, ja i malac bi bili cijeli mokri. S umetkom je on imao pravilan položaj ali kako je rođen u lipnju, to ljeto smo se nosili svega 2-3 puta jer bi oboje bili mokri. Sa tri mjeseca kad smo makli umetak je krenulo svakodnevno nošenje. Sling sam imala i on mi se čini najidealniji za ta prva tri mjeseca (još posebno ljeti) jer je lako namjestiti položaj ali ka se nisam osjećala sigurno s njim. Uvijek sam ispod držala s rukama i provjeravala onaj ring...ma baš sr nisam snašla s njim.
    Za ergicu dajem sve preporuke posebno jer uz umetak ide od rođenja bez problema, a nama neće biti vrućine

07. Kolovoz 2018. 17:00

LaFemme

Bruncili i MaSenjako mi je drago što vaše lavice napreduju. Hvala Bogu da je sve u redu :)
    Ethereal tetra pelene su odlične - naručila sam od pamuka i bambusa, Ma super i mogu se prati na visokoj temp.
    Ja napokon više ne radim, Sada sam nekoliko tjedana na godišnjem i onda porodiljni,
    Sutra idemo u Banja Luku kupovati kolica jer su za 1500 kn jeftinija nego kod nas (još kad uzmemo i povrat poreza bit će preko 2000kn). Odlučili smo se za ABC Design Salsa 4. Nadam se da su ok i da su kvalitetna. Je li koja od vas imala iskustva sa tom markom kolica?
    Što se tiče trudničkog tečaja, ni mi ga nismo poslušali. Namjeravamo ići u 9.mj.

Ja ti imam njihovu Salsu 3 (sta cu, volim kolica s 3 kotaca) i jako sam zadovoljna. Jedino mi je autosjedalica tako-tako pa nju nisam uzimala nego gledam besafe izi go (ak nadem adaptere, li nikako da idem pogledatpo ducanima) ili maxi cosi pebble plus jer su bolje ocijenjene na onim testovima sigurnosti. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.