Meni je moja radi pritiska u zdjelici i probadanja vratila Duphaston do 32 tjedna. Kaze moze se i do kraja trudnoce piti, ali da ga iza 32 tjedna nema bas smisla piti, a ka za sve to je "najbolji lijek" mirovanje u sto vecoj mjeri da se ne naprezes, duge setnje i ostalo.
Ma full mi je bila sumnjiva ta prodavacica, jos kaze benkice bebama smetaju, to se nosilo dok ste Vi bili mali (a vecinu je imala bodija u ducanu obicnih pa bice zato). Jos kaze moglo bi Vam zatrebat par odijelaca od 50 kratkih rukava. Tu sam vec odlucila crtu uhvatit.
Pozdrav klokanice!
Evo ja sam upravo naručila šarene tetra pelene, jednu veliku bambus pelenu, pletenu dekicu i jastuk za nošenje sa Ethereala, malo sam se zaigrala!
Dakle, od mojih Recaro kolica ništa 😫 nema u boji kojoj želimo. Umjesto njih ćemo kupiti Joie chromium dlx...i napokon sam si našla komodu za presvlačenje i kupanje 2u1
I ja sam smatram da su benkice daleko praktičnije za oblačenje tako malim bebama, pogotovo za nas kojima je to prva beba, kad vidim te male bodije mislim si o Bože pa kako ću ja to, pa polomiti ću je...tako da ću u početku benkice koristi dok se malo ne ispraksiram.
Evo me s ultrazvuka, sve je super, beba super napreduje! Ima malo manje od 1500gr i 40cm, okrenula se glavicom prema dolje :)
Aurora, ja jos uvijek pijem duphastone, neznam kad ce mi ga ukinuti. Od proslog tjedna uzimam 2x1 umjesto dotadasnjih 3x1.
Ma definitivno benkice za tako male bebe, zasto si komplicirati oblacenje kad imamo izbora, Jelena mislim da si u pravu i da ti je htjela uvalit nesto sta ima u ducanu.
Aurora i ja mislim da to ovisi o trudnici i trudnoci, npr ja sam bila na utrogestanu do 12tt radi spontanog prije ove trudnoce i kasnije mi ga je ukinula
Ssanja meni se isto ne sviđa što daju i kad treba i ne svakakve tablete, ja sam počela zbog krvarenja, spontanog prije ove trudnoće, a nastavila jer slično kao Jelena imam baš jaka zatezanja, kontrakcije i probadanja kad ne pijem. Smanjila sam na 2x1, moj ginekolog uglavnom kaže da sama osjetim kako mi paše, ako mogu bez da prestanem. Hvala vam Teta 90 i Justme123 na svom iskustvu😀
Petrapp2605 mislim da ćeš biti zadovoljna s Ethereal, meni su njohove šarene tetre odlične, oprala sam ih na 90°C boja ista😁 mislila sam naručit i jastuk pa premišljam. Još sam planirala posteljinu iako imam vreću za spavanje, ali neke mame kažu da im djeca neće u vreću pa nisam pametna😞
Missed ab - 12 tt (2017) ❤️
E, hvala! Pit ću magnezij još do 10tak dana do pregleda pa ću pitat gin za dalje., imam tek 16.8.(gin je na godišnjem).
Ja sam naručila s Etherala tetra pelene, dekicu sam vratila jer mi je došla poliester umjesto pamuk i neke pacje žuta boja koja mi se nikako ne sviđa. Rekli su mi poslati pamucnu bijelu u zamjenu.
Teta,čestitam na velikih 30.tjedana! Znam da si rekla da ne želite znati spol, ali vidiš li što na uzv-u? 😊
Evo, ja otišla pjehe do grada, nešto obaviti pa u knjižnicu i sad zapela tu, ne mogu ni pomaknuti. Noge otekle, uhvatila glad, otišla u pekaru, pojela, vratila se u knjižnicu jer je tu fino hladnije...Muž će doć po mene autom jer ne mogu nazad pjehe. Osjećam se ko velika beba.
Petrapp- 👏👏👏 baš ima lijepih stvari kod njih... Ajde javi kad ti stigne kakvo je, ja sam već izabrala šta ću ovih dana dok sam stalno ležala imala sam i viška vremena za surfanje po stranicama 😁
Teta90- bravo za pregled ❤
PlavaBorovnica meni se isto tako čini, da sam ko beba ili nasukani kit 😂
Moram priznati da me jako veseli kad beba udara sa svih strana, koliko god nekad zaboli, ali baš je neopisiva sreća osjetiti💕
Missed ab - 12 tt (2017) ❤️
Znate sta, sa svim nuspojavama trudnoce se mogu nosit, al sto mi je dojadilo ovo pisanje svako malo...
E netko je spomenuo vrece za spavanje. Kako to ide? Mislim jel se koriste odmah od pocetka ili? Jer cini mi se da sam na bubamari gledala i da su sve od 6 mj.
Hocete uzimat one s rukavima ili bez?
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji