Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jelennnna
    07. Kolovoz 2018. 12:09

Meni je moja radi pritiska u zdjelici i probadanja vratila Duphaston do 32 tjedna. Kaze moze se i do kraja trudnoce piti, ali da ga iza 32 tjedna nema bas smisla piti, a ka za sve to je "najbolji lijek" mirovanje u sto vecoj mjeri da se ne naprezes, duge setnje i ostalo. 
    Ma full mi je bila sumnjiva ta prodavacica, jos kaze benkice bebama smetaju, to se nosilo dok ste Vi bili mali (a vecinu je imala bodija u ducanu obicnih pa bice zato). Jos kaze moglo bi Vam zatrebat par odijelaca od 50 kratkih rukava. Tu sam vec odlucila crtu uhvatit. 

petrapp2605
    07. Kolovoz 2018. 12:18

Pozdrav klokanice! 
    Evo ja sam upravo naručila šarene tetra pelene, jednu veliku bambus pelenu, pletenu dekicu i jastuk za nošenje sa Ethereala, malo sam se zaigrala!
    Dakle, od mojih Recaro kolica ništa 😫 nema u boji kojoj želimo. Umjesto njih ćemo kupiti Joie chromium dlx...i napokon sam si našla komodu za presvlačenje i kupanje 2u1

petrapp2605
    07. Kolovoz 2018. 12:20

I ja sam smatram da su benkice daleko praktičnije za oblačenje tako malim bebama, pogotovo za nas kojima je to prva beba, kad vidim te male bodije mislim si o Bože pa kako ću ja to, pa polomiti ću je...tako da ću u početku benkice koristi dok se malo ne ispraksiram. 

07. Kolovoz 2018. 12:32

Evo me s ultrazvuka, sve je super, beba super napreduje! Ima malo manje od 1500gr i 40cm, okrenula se glavicom prema dolje :)
    Aurora, ja jos uvijek pijem duphastone, neznam kad ce mi ga ukinuti. Od proslog tjedna uzimam 2x1 umjesto dotadasnjih 3x1.

07. Kolovoz 2018. 12:38

Ma definitivno benkice za tako male bebe, zasto si komplicirati oblacenje kad imamo izbora, Jelena mislim da si u pravu i da ti je htjela uvalit nesto sta ima u ducanu.
    Aurora i ja mislim da to ovisi o trudnici i trudnoci, npr ja sam bila na utrogestanu do 12tt radi spontanog prije ove trudnoce i kasnije mi ga je ukinula

Aurora
    07. Kolovoz 2018. 13:01

Ssanja meni se isto ne sviđa što daju i kad treba i ne svakakve tablete, ja sam počela zbog krvarenja, spontanog prije ove trudnoće, a nastavila jer slično kao Jelena imam baš jaka zatezanja, kontrakcije i probadanja kad ne pijem. Smanjila sam na 2x1, moj ginekolog uglavnom kaže da sama osjetim kako mi paše, ako mogu bez da prestanem. Hvala vam Teta 90 i Justme123 na svom iskustvu😀
    Petrapp2605 mislim da ćeš biti zadovoljna s Ethereal, meni su njohove šarene tetre odlične, oprala sam ih na 90°C boja ista😁 mislila sam naručit i jastuk pa premišljam. Još sam planirala posteljinu iako imam vreću za spavanje, ali neke mame kažu da im djeca neće u vreću pa nisam pametna😞

Missed ab - 12 tt (2017) ❤️

PlavaBorovnica
    07. Kolovoz 2018. 13:04

E, hvala! Pit ću magnezij još do 10tak dana do pregleda pa ću pitat gin za dalje., imam tek 16.8.(gin je na godišnjem).
    Ja sam naručila s Etherala tetra pelene, dekicu sam vratila jer mi je došla poliester umjesto pamuk i neke pacje žuta boja koja mi se nikako ne sviđa. Rekli su mi poslati pamucnu bijelu u zamjenu.
    Teta,čestitam na velikih 30.tjedana! Znam da si rekla da ne želite znati spol, ali vidiš li što na uzv-u? 😊
    Evo, ja otišla pjehe do grada, nešto obaviti pa u knjižnicu i sad zapela tu, ne mogu ni pomaknuti. Noge otekle, uhvatila glad, otišla u pekaru, pojela, vratila se u knjižnicu jer je tu fino hladnije...Muž će doć po mene autom jer ne mogu nazad pjehe. Osjećam se ko velika beba.

• Anđeo_
    07. Kolovoz 2018. 13:13

Petrapp- 👏👏👏 baš ima lijepih stvari kod njih... Ajde javi kad ti stigne kakvo je, ja sam već izabrala šta ću ovih dana dok sam stalno ležala imala sam i viška vremena za surfanje po stranicama 😁
    Teta90- bravo za pregled ❤

Aurora
    07. Kolovoz 2018. 13:16

PlavaBorovnica meni se isto tako čini, da sam ko beba ili nasukani kit 😂
    Moram priznati da me jako veseli kad beba udara sa svih strana, koliko god nekad zaboli, ali baš je neopisiva sreća osjetiti💕

Missed ab - 12 tt (2017) ❤️

Baby.nb1
    07. Kolovoz 2018. 13:28

Znate sta, sa svim nuspojavama trudnoce se mogu nosit, al sto mi je dojadilo ovo pisanje svako malo...
    E netko je spomenuo vrece za spavanje. Kako to ide? Mislim jel se koriste odmah od pocetka ili? Jer cini mi se da sam na bubamari gledala i da su sve od 6 mj.
    Hocete uzimat one s rukavima ili bez? 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.