Velike puse za hrabrice Brunu i Evu 😘😘😘 Lijepo je pročitati da sve ide kako treba!
Endzrue zavidim na vještinama 😍
Netko je pitao za jastuke za nošenje... S prvim nisam imala jer je bio ljetna beba a sad bi baš uzela, gledam na stranici ethereal. Jel itko uzimao što od njih?
Jutrooo klokse.
Ja sam danas malo ranije ustala, no inace. Nadam se da ste se naspavale.
Bas je lipo procitat kako Eva i Bruna napreduju.
Anđeo odlicno da su te leđa malo pustila na miru.
Bas me nasmijalo stvari sto cure iz stropa. Također prijavljujem da imam sivacu masinu, a ni konac ne znam u nju staviti. Jos mi je ostala doma kod mojih, pita otac kad cu je ponijet kod sebe. Optimisticno je on to bia zamislia da cu ja se s tim pocet bavit.
Pocela sam malo aktivnije trazit stvari za bebija. Jucer u Bukidsa gledala nesto, nista za bebace nema na popustu. Za vece ima nesto. Jos se za me zalijepila prodavacica njihova pa mi nudi bodije kratkih rukava br 50. I onda jos ka pazite da imate certifikat od robe za 100 posto pamuk i sl ka da nemaju svi, nemojte uzimat s ovim kopcama, uzmite s onim. Ne podnosim to kad mi se ko zalijepi i tako ne da mira, bar racunas u centrima da ces imat mira to sam razgledat.
Apropo drobac mi je ocito prilican, pita me sinoc neki barba u ducanu - uskoro je termin ha? Ja sam bas odvlila se smijat, kazem je je skoro za 2 miseca hahhhha.
Jutro cure, grozna noć. Ne sjećam se kad sam bila tako da oprostite nadrkana, ljuta, vruće mi, bole me kukovi, pritisak i težina u trbuhu, nikako zaspati. Bljak. Evo spakirala dragoga u ribe i idem doručkovati. Valjda će ovaj dan biti bolji. 😁
Uživajte! 😘
Velike puse za hrabrice Brunu i Evu 😘😘😘 Lijepo je pročitati da sve ide kako treba!
Endzruezavidim na vještinama 😍
Netko je pitao za jastuke za nošenje… S prvim nisam imala jer je bio ljetna beba a sad bi baš uzela, gledam na stranici ethereal. Jel itko uzimao što od njih?
Uzimala sam ja tetra pelene i odlične su im!!!
Missed ab - 12 tt (2017) ❤️
Netko je pitao za jastuke za nošenje… S prvim nisam imala jer je bio ljetna beba a sad bi baš uzela, gledam na stranici ethereal. Jel itko uzimao što od njih?
Ja sam kod njih uzela jastuk za trudnice. Prezadovoljna sam. Odličan je.
Jutro klokanice 😀
Jelena uf neznam tko voli kad joj se prodavačica zalijepi za leđa, shvaćam da moraju tako ali kad vidim onu usiljenu ljubaznost dobrim rogove 😤
Anđeo super za leđa, napokon šetnjica neka 😀
Dija85 suosjećam s tobom, imala sam puno takvih noći 😥
Danas je novi dan 😀, sva sreća da ti je muž otišao u ribe, nadrapao bi da je doma 😂
Meni je jučer bio baš užasan dan, od jutra krenulo naopako😑
Salon sam kolektivno zatvorila na 2 tjedna, jučer su završili godišnji, bila sam prije 10 dana u salonu po režije i sve je bilo ok, jučer me kolegica zove ako ikako mogu da dođem da vidim nešto, znači ŠOK, negdje u zgradi je pukla cijev od vode i nama je probila vlaga nenormalna, nekih 8 metara u dužinu i metar u visinu, sve puno gljivica, užas, pa sam s predstavnikom stanara paradirala oko toga 😤, sad bi oni iz salona štemali i tražili puknuće ali onda bar tjedan dana se ne može raditi, ma nema šanse, prije 2 godine sam uvalila 50 000 kn u prostor a sad bi oni lupali, imaju stubište, nek tam lupaju 😠😠😠😠, onda popodne pun salon žena, pofarbane i zove kolegica da je nestalo struje, WTF, zovem HEP kažu veliki kvar, pola grada i okolice nema struje 😡 i neće bit sat do 2 dok ne otklone kvar 😤, u centru sve stalo, ništa ne radi, niti Konzum, kiosci, dm, semafori......, na kraju je kod nas došla struja kroz sat vremena a u svim ostalim dućani preko puta nije do kasno navečer.
I onda navečer me toliko presjeklo u trbuhu da se nisam mogla dići, tupa bol nenormalna, trbuh ko kamen tvrd, i cijelu noć me budila bol, valjda bude danas bolji dan 😀
A jesam se raspisala ali sam morala dušu olakšati
Vidjela sam njihov jastuk za nošenje uzivo i kvalitetan je i mekan. Za moj ukus je mrvicu pretanak, tj nije bas cvrst, nesto kao tanji poplun je. Pa sad ovisi sto zelis... Ja sam odlucila ici pogledati ipak u magic baby da vidim njihove jer bi htjela jastuk koji mi je malo cvrsci tako da kad dodu ljudi vidjeti bebu da im je dam u ruke dok bude u tom jastuku, da budem sigurnija.
Jos preko ethereala planiram kupiti posteljinu, tetrice i dekice :) Al sve im je preslatko i cini mi se jako kvalitetno.
Ciste horoidnih pleksusa kod bebe? Da li se neko susreo sa tim?
To get the code: Tap and
Eni kod moje bebe su u 18tom tj.to dijagnosticirali, te me dr.uputio na 5d uzv di su radili skroz detaljna mjerenja i gledali sve organe, al to tek rade od 20tog tj., ciste koje su nam nasli su bile male tako da su do tog uzv vec se bile povukle i sve je bilo ok. One mogu a i ne moraju ukazivati na nesto, ako su ostali nalazi ok bit ce sve dobro, i da se jednostavno u razvoju mozga nekad pojave. Dosta sam tad citala o tome jer me jako mucilo, al kako su se brzo povukle i kako je apsolutno sve ostalo sa bebom bilo ok tako je i meni bilo lakse. Eto nas vec u 34tom tj.i nakon tog ih nitko vise nije ni spomenuo od dr.a kamoli vidio i beba se uredno razvija.
Sortiraj odgovore
Najstariji