Baby.nb1 a to s plafona dođe, dobro da znamo 🤣😂.
Justme123 zgužvana guza, dobra ti je mala 😂😂

MaSen- bravo za tebe i tvoju curicu ❤
Bruncili- plakala sam i plakala mogu samo zamislit koji te osjećaji preplavljuju, tako je taman se ti malo oporaviš i pripremiš i malena će doma a i znaš da je trenutno na sigurnom ❤❤
Ni ja nisam bila na tečaju lakše mi je kad znam da nisam jedina 😂 al planiramo ić..
Šta se svadbe tiče mi smo salu kaparili cca par tjedana prije nego sam saznala da sam trudna tako da je ostalo za iduću god na proljeće i odmah ćemo i krstitke, u 9 mj ćemo se vjenčati kod matičara... Za proceduru nisam pitala Al tako je nedavno imala prijateljica kod istog svećenika di planiramo i mi koliko znam nije bilo problema al baš bi je morala pitati...

Bruncili bravoooo za superr napredak jos maloo malooo i eto vas zajednooo 👏👏👏👏
Baby.nb1 dok sam citala post sam se pocela smijat i gleda mene muz kao sta mi je ja mu procitam i kaze on meni ko da si ti sta bolja poglej se i gledam ja dole kad ono dve lokve na majici hahahha 😂😂😂😂
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Baby.nb1, petrapp2605 mala js brutalno iskrena pa me cesto ubije u pojam svojim izjavama (zato nju i ne pitam kak mi nesto stoji) 😆

Justme da da ovdje je pod normalno da muz ide na porod. On je bio cijelo vrijeme sa mnom, vodio me kroz trudove, dva puta sam povracala on je to sve prao cistio. Buduci mi je bilo najlakse trudove podnosit stojecki imala sam ispod sebe na podu one jednokratne podloge za krevet da ne zaprljam pod i on je to redovno mijenjao itd itd.. kad su me polegli za izgon on je gledao kako bebica ide van i navijao evo ide evo ide i na kraju prerezao pupcanu vrpcu, sa sestrom izvagao bebu, izmjerio slikali se napravili prve otiske stopala i onda smo dalje sami ostali u radaoni dok me nisu smjestili u sobi i mazili bebicu hehe
Bruncili bas mi je drago procitati ovakav post! Bebice su nasi mali borci puni snage :)
Justme da da ovdje je pod normalno da muz ide na porod. On je bio cijelo vrijeme sa mnom, vodio me kroz trudove, dva puta sam povracala on je to sve prao cistio. Buduci mi je bilo najlakse trudove podnosit stojecki imala sam ispod sebe na podu one jednokratne podloge za krevet da ne zaprljam pod i on je to redovno mijenjao itd itd.. kad su me polegli za izgon on je gledao kako bebica ide van i navijao evo ide evo ide i na kraju prerezao pupcanu vrpcu, sa sestrom izvagao bebu, izmjerio slikali se napravili prve otiske stopala i onda smo dalje sami ostali u radaoni dok me nisu smjestili u sobi i mazili bebicu hehe
Bruncili bas mi je drago procitati ovakav post! Bebice su nasi mali borci puni snage :)
Ajme kako lijepo! Tu ne rade otiske stopala, a ne vade ni krv za krvnu grupu (sto je po meni jako dobro znati!)

Bruncili baš mi je drago čuti da ste dobro i da napreduje te 😀 Palčići su iznimni borci (imam u kući jednu), puno pusa vam šaljem, da se što prije oporavite obje i da ste obje doma 😘😘😘😘😘😘😘

Evo da vam se pohvalim šta je moj nećakinja od godinu i pol napravila 😂😂😂😂😂, veli sestra da ima malu maturu već 😂, a to i nas ubrzo čeka 🙈, genijalci

Justme da da cim se beba rodi oni ju slikaju, naprave otiske stopala i napisu njene podatke i naprave onako kao malu knjizicu za uspomen. Krvnu grupu obvezno rade. A trudnicke knjizice su neusporedive. Jedna velika knjigica i u njoj je svaki nalaz i sve kompjuterski pod sifrom isprintano i potpisano od strane dr. Kad sam u prvoj trudnoci donijela trudnicku iz hr doktorica se samo pukla smijat i rekla da ne moze vjerovat da to jos postoji u 21.st takav nacin vodenja trudnoce. Niti na jednu pretragu ne moras u bolnicu sve ti rade tvoj gin i od 30tt svaki pregled ctg. Ono sto me najvise cudi je kako u hr zene maltretiraju kad se rsdi ogtt. Te ne smijes jest te jednom vadi krv pa cekaj pa drugi put. Ovdje normalno jedes ja bila narucena u 3 popodne dodes tamo daju ti da popijes glukozu pricekas pola sata ili te eventualno dr pregleda u to vrijeme, izvade ti krv jednom i dovidenja.
Isssa eee sta nas sve ceka haha a i sta neke od nas vec to sve prozivljavaju doma hahah moj mali 15mj sad ima a je zloceeeest haha
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji