Da malo pozdravim svoje kloke! Procitam vas, provjerim jel sve u redu sa svima. Mi jucer isli u emezzetu i ikeu kupovat neke stvari za stan tako da smo se s tim bakcali. Evo i danas cijeli dan pomalo slazem i preslagujem, peruckam.
Lijepi su vam trbuscici❤️
Endzrue divne su ti stvarcice, bas si pravi kreativac.
Petrapp nisam ni ja i sve mi se cini da ni necu jer nema prije 9. mj., a i muz ima takve smjene da se nemoguce uskladit.
Sto se tice teme braka mi smo se i maticno i crkveno vjencali nakon 7 godina veze i 6 i pol godina zajednickog zivota tako da su i nas stalno resetali pitanjima kad cete. Mi smo se na to odlucili spontano i onako bas nam je kliknulo - mogli bi sad. I moram priznat da mi brak nista lose nije donio. Dapace imam osjecaj da nam je odnos nekako jos bolji, dublji, jos smo povezaniji i stvarno nemam jednu ruznu rijec za rec. A sto se tice kompliciranja, ovisi o sveceniku. Bravo za Evu, lijepu kilazu je uhvatila
Vas su rešetali a tek nas…..nakon 12+ godina veze i 8 godina zajedničkog života smo se vjenčali a tek za bebu….nemiran reći da ni vlastita mama kad smo joj rekli da se ženimo nije vjerovala, nakon nekih tjedan dana me nazvala i pitala KAJ FAKAT ILI ZEZATE 😂😂😂😂😂, a na pozivnicu smo iz zezancije dali napisati naslov NAPOKON SE ŽENE 🤣🤣🤣🤣
To je to, taman kad vas svi prekrize, onda je pravo vrijeme 😂😂😂
A pazite mene kretena danas. Slazem svoj ormar (naravno samo u gacicama, to mi je sluzbena uniforma 😁)nagnula se nesto nad komodu i kapne mi nesto na ruku. I ja se ko tele zabuljila u plafon i gledam jel to nesto gore curi i onda konacno skuzim da mi je to iz cice pocelo kapat. Danas par puta i na jednoj i na drugoj po kapljica. Al nek sam ja blenula u strop 😂😂😂
url=https://lilypie.com]
Da malo pozdravim svoje kloke! Procitam vas, provjerim jel sve u redu sa svima. Mi jucer isli u emezzetu i ikeu kupovat neke stvari za stan tako da smo se s tim bakcali. Evo i danas cijeli dan pomalo slazem i preslagujem, peruckam.
Lijepi su vam trbuscici❤️
Endzrue divne su ti stvarcice, bas si pravi kreativac.
Petrapp nisam ni ja i sve mi se cini da ni necu jer nema prije 9. mj., a i muz ima takve smjene da se nemoguce uskladit.
Sto se tice teme braka mi smo se i maticno i crkveno vjencali nakon 7 godina veze i 6 i pol godina zajednickog zivota tako da su i nas stalno resetali pitanjima kad cete. Mi smo se na to odlucili spontano i onako bas nam je kliknulo - mogli bi sad. I moram priznat da mi brak nista lose nije donio. Dapace imam osjecaj da nam je odnos nekako jos bolji, dublji, jos smo povezaniji i stvarno nemam jednu ruznu rijec za rec. A sto se tice kompliciranja, ovisi o sveceniku. Bravo za Evu, lijepu kilazu je uhvatila
Vas su rešetali a tek nas…..nakon 12+ godina veze i 8 godina zajedničkog života smo se vjenčali a tek za bebu….nemiran reći da ni vlastita mama kad smo joj rekli da se ženimo nije vjerovala, nakon nekih tjedan dana me nazvala i pitala KAJ FAKAT ILI ZEZATE 😂😂😂😂😂, a na pozivnicu smo iz zezancije dali napisati naslov NAPOKON SE ŽENE 🤣🤣🤣🤣
To je to, taman kad vas svi prekrize, onda je pravo vrijeme 😂😂😂
A pazite mene kretena danas. Slazem svoj ormar (naravno samo u gacicama, to mi je sluzbena uniforma 😁)nagnula se nesto nad komodu i kapne mi nesto na ruku. I ja se ko tele zabuljila u plafon i gledam jel to nesto gore curi i onda konacno skuzim da mi je to iz cice pocelo kapat. Danas par puta i na jednoj i na drugoj po kapljica. Al nek sam ja blenula u strop 😂😂😂
😂😂😂😂😂😂😂😂, veliš nekaj s plafona🤣🤣🤣🤣🤣
Dija85, Aurora i Baby.nb1 sve mi se čini da ni mi nećemo stić na trudnički tečaj, jer i moj muž ima tak divne smjene da je nemoguće uskladiti sa bilo kakvim predavanjima (za zaručniki je uzeo slobodne dane) a i bojim se da će biti prekrasno organizirani. Pitat ću još našu patronažnu kad one misle imati tečaj...
Mamice, jel koja narucivala sto sa ove stranice?
https://ma-desire.hr/
Cjene su im fakat prihvatljive, al neznam kakva je kvaliteta, pa ak koja ima iskustva, javite 😊
Ja sam naručivala s te stranice stavila sam slikicu kompletica za izlazak iz bolnice ... Super su mi nisu skupi a fors stvarčica ima ja sam platila pouzećem i čekala sam cca 3-4 dana
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Cure moje, svaki dan mislim na vas, ulogiram ss, procitam par stranica i nesto me prekine. Sad sam konacno sve zaostatke procitala. Hvala vam na brizi za moju palcicu- ona je izvrsno. Drugo jutro su joj radili uzv mozga i sve je u savrsenom redu. Krvna slika joj je dobra, crp uredan i danas se konacno vratila na kilazu sa poroda. Lijecnica nam kaze da samo cekamo tu odredjenu gramazu da je maknu sa intenzivne- al mi je mozak bio toliko blokiran danas da nisam pitala koja je to kilaza. Za izlazak iz bolnice je 2300grama. Mene su pustili vec u petak i konacno danss mogu rec da sam nadoknadila san. Izdajam se svakih 3h, malens je prihvatila moje mlijeko. Sestre su mi rekle koliko je njoj potrebno na dnevnoj bazi, a ostalo da smrznem. Iskreno, u bolnici su mi prsi bile 3x vece. Teta savjetnica za dojenje me kao masirala a ja sam samo urlala od boli. Kad sam dosla doma, mama me izmasirala i mogu vam rec da nema nikakvih naznaka mastitisa ni upala, a i cice se vracaju na velicinu prije trudnoce. S obzirom na svu situaciju, jaki smo i sretni jer je ona dobro. Postavili smo si u glavu da joj je tamo bolje, do njenog izlaska cu se i ja oporaviti od carskog i sve pripremiti za nju. Svaki dan joj nosimo mlijeko i pricamo s njom cca 1h. Cure moje, kad vidite taj nesvjesni osmijeh, kad vidite koja je maza dok ju diramo na minutu... dobijete neku neopisivu snagu jer sva ta djeca koja su tako sitna i izbore se- mogu vam samo biti unutarnja snaga za izdrzati sve. Nazalost, u subotu i danas je izgubila cimere blizance i bas nas je to potreslo. Ali ti ljudi na neonatologiji su stvarno krasni i puni podrske i razumijevanja....
Eto toliko od mene curke
Pusa svima
Bruncili tako sam sretna što si nam se javila i što ste ti i mala princeza dobro, oporavljate se i što sve ide kako treba 😊 toliko me rasplako ovaj tvoj post da ne znam ni šta bih napisala, osim da vam želim svu sreću i šaljem milion pozitivnih vibracija da samo nastavite tako, i da što prije budete skupa po cijeli dan 😘😘 samo kad budeš u prilici javi nam se ovako s vremena na vrijeme da znamo da ste dobro jer sve nas zanima kako napredujete ❤
Baby.nb1 😂😂😂 genijalna si!!
Inace, imam slicnu uniformu za doma, samo jos dodam grudnjak ili potkosulju radi djece pa me mala danas pitala sta mi je to zguzvano po guzi i da se njoj ne svida to pa nek maknem..a kak da ja njoj objasnim da ni ja ne bi celulit imala da mogu birat 😂
Bruncili bas dobro sa Bruna napreduje lijepo i da je prihvatila tvoje mlijekom Zelim vam da sto prije dosegnete kilazu za odlazak s intenzivne, a onda nakon toga i ovu za doma :)
Bruncili šaljemo tebi i Bruni puse i zagrljaje, samo nastavi tako hrabro dalje!
Ja plačem jer je susjedov pas udavio malog mačića kojeg sam udomila kumovima, njihovoj maloj curici. Sva sreća da su na moru i da nije vidjela što je napravio 😱😱😢
Justme123 ahahahaha dobra je. Mogla bi i ja poslije poroda uletit kozmaticarki i rec mAkni mi ovo zguzvano s guzice i bedara 😂😂😂
Bruncili ma bravo, prave ste ratnice ❤️
url=https://lilypie.com]
Baby.nb1 a to s plafona dođe, dobro da znamo 🤣😂.
Justme123 zgužvana guza, dobra ti je mala 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji