Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Kolovoz 2018. 15:53

Tea686 super, javi kad pitas frendicu, ja mislim da bi bilo bas super da to iskombiniramo, mislim, ne ocekujem ja sad svadbu s 200 ljudi, nego najblizi koji bi ionalo na krstenje dosli.
    Perrapp2605 ma znam da ima svakakvih svecenika, meni su kod krstenja oboje starijih klinaca drzali predavanje kako to nije u redu da oni krste dijete, a muz i ja nismo u crkvenom braku pa kako ce se zupnik ljutit pa nece htjet krstit i slicno (na kraju su oboje krsteni bez problema u istoj toj zupi). Samo nije meni zbog toga dosla zelja, ne zanimaju me dusebrizja, nego nekako bi bas htjela.
    PlavaBorovnica zapravo uopce ne vidim zato bi se oni tako postavili, umjesto da s radoacu prihvate da je netko odlucio imat crkveno vjencanje pa cak i nakon djece. Ma nije previse roze robice, bas je super sve, preslatko je! 

Amy2018
    06. Kolovoz 2018. 16:04

hellou duplicke, dugo se nisam javljala, inace nemam vremena da budem aktivna tako, a i inace nista novo kod mene niti kakvih,, prijava,, imam, ali citam redovno svakako,da se ne zaboravimo :D ovo ljeto je prenatrpano obavezama pa tako.. 🤔🤨jutros bila na kontroli, UZV uradjen, sve uredno. Stigli smo do 32 nedelje, odnosno usli u 33,od sada mislim da ce me brze prolaziti vreme, oteglo se sve nekako do sada 🤔 kontrola opet za 4 nedelje , tj u 36 nedelji, gdje prije toga moram da odradim nalaz krvi i urina i po prvi put CTG, pomislih jejjjj napokon nesto novo 😆😆 btw, cestitam novim mamicama, nevjerojatno je da imamo vec,,jesenjskih,, bebica (uranili, hoce da budu ljetne bebe 🤣), drzim fige svima da se sve odvija kako treba, i jedva cekam tko je iduci na redu 😁 pratimo vas i dalje i saljemo puno 😘😘😘😘😘😁✌️✌️✌️

src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>

Tea686
    06. Kolovoz 2018. 16:12

Justme123 pitala sam ju. kaže da oni nisu trebali na zaručnički tečaj pošto su već živjeli zajedno i imali dijete, bili su i vjenčani kod matičara. samo su dogovorili datum i naravno donijeli papire, rodni list od djeteta i to kaj je trebalo. to je bilo kod Ivanca, sad neznam dal ovisi o župi i svećeniku ili je svugdje tako🤔 

Tea686
    06. Kolovoz 2018. 16:13

Btw, bušice su vam svima prekrasne svakoj na svoj način😁 sve lijepo rastemo🤗

06. Kolovoz 2018. 16:17

Tea686

Justme123 pitala sam ju. kaže da oni nisu trebali na zaručnički tečaj pošto su već živjeli zajedno i imali dijete, bili su i vjenčani kod matičara. samo su dogovorili datum i naravno donijeli papire, rodni list od djeteta i to kaj je trebalo. to je bilo kod Ivanca, sad neznam dal ovisi o župi i svećeniku ili je svugdje tako🤔

Bacit cu setnju do zupnog ureda sutra nakon posla pa cu pitati njih za taj tecaj. Mi spadamo u zupu Sv.Antuna na Sv.Duhu (a i muz je tu krsten i krizman) pa ti javim kaj su meni rekli (super mi je ovo sto tvoja frendica i muz nisu morali na tecaj uopce, jos ionako ne znam kak cu svog natjerat na to)

Tea686
    06. Kolovoz 2018. 16:27

Justme123 hehhehheh, i mi smo još uvijek u pregovorima al mislim da nećemo nigdje ić dok se bebač ne rodi, bar nismo planirali prije. da, i meni je to super. mi smo u zagrebačkoj županiji, sv.i.zelina 

• pandica1805
    06. Kolovoz 2018. 16:42

Justme123 ne znam dal ti je ovo prva beba ili ne ali dalo bi se o tome pricat dal je istina da zgaravica prode pred kraj T 😂 mene je u prvoj trudnoci na kraju T najvise ubijala zgaravica, pila sam sode kao luda! Sad sam u 34tt i opet mi je kao u prvoj krenila ssd pred kraj ne izdrzivo. Jucer me toliko bolilo/peklo da sam mislila ili cu povracat ili plakat od boli. 
    Sto se tice vjencanja, muz i ja smo se prije 2g vjencali samo kod maticara jer smo morali pozurit zbog toga sto sam ja dolazila kod njega u njemacku i trebali smo to sto prije rijesit kako bi ja stigla nac gin, babicu, bolnicu itd.. buduci da sam sad opet trudna iduce godine tamo u svibnju ili lipnju cemo imati krstenje i vjencanje u crkvi s tim da ni muz ni ja nismo za velike feste pa smo se odlucili za ajmo rec talijansko vjencanje znaci vjencanje i krstenje ce bit oko podne, svi cemo se sastat u crkvi, ko nece cekat ce u sali, neki lagani band i naj uza rodbina i kumovi/prijatelji i do navecer da sam u svom krevetu haha
    Mene ubija kad idem negdje u svatove pa ono moras doc oko podne vec pa to sve traje do drugi dan do jutra uff a di jos da su moji svatovi, ma bjez haha

christyy
    06. Kolovoz 2018. 16:45

Cure sto se tice vjencanja u crkvi morate donjeti krsne listove (muzev i vas) sjecam se da je nama to bila muka posto muz nije krsten u hrv pa smo morali organizirati da se taj krsni list dostavi.. a za zarucnicki tecaj imate sve na internetu (bar za zg) gdje se odrzava koji tjedan pa si mozete odrediti di vam je najblizi tecaj pa da tamo idete... mi smo imali i poseban sastanak u crkvi di nas je pojedinacno ispitivao dal mi to stvarno zelimo, da nije brak na silu i sl... ugl ima tu dosta procedure nije samo doci i reci uzimam.

Endzrue
    06. Kolovoz 2018. 16:50

Mi nismo vjenčani i morali smo ić upisat dijete da je on otac.. Da živi s nama.. Dali ime za muško i žensko.. Kao ako lažemo da je on otac sudski će nas se gonit.. Presmiješno al smo riješili i sad kad rodim samo taksene nosim.. Dragi je na brodu pa smo morali.. Krstit ćemo bez vjenčanja jer kakve veze ima naše vjenčanje sa odlukom da dijete bude dio crkve.. On je sam za sebe mi smo roditelji.. Al svejedno imamo 3 svećenika u krugu obitelji i prijatelja pa nećemo imati s tin problema.. Samo ono pa riješiteeeeee odmah sve mi ide na živce.. Odsad odgovaram može ako ti financiraš sve.. Pa ušute

Endzrue
    06. Kolovoz 2018. 17:00
    Ogradica
    Ogradica

Što se ogradice tiče dadda i rocco nitko je ne stavlja okolo cijelog kreveta samo prednje rešetke a to je cirka 15kom plus minus a iza budu plišanci ili normalna  ogradica od spužve.. Njihove su na zatvarač a ja pravim na čičak. Ovo sam radila za nećakinju i stavit će joj 7 s jedne i 7 s druge strane kreveta.. Po meni su super jer se beba vidi unutra a opet ne može zabit nos u ogradu jer upadne između.. Jako hvaljene a meni baš lijepo.. Ja sam si sašila 2 vrste.. Ostalo još smišljam.. I imam dostupan 1 kompletić i za dečke i cure

Ovaj je dostupan
    Ovaj je dostupan

Ove navlake su za po 2 šipke unutra i ima teta koje to rade ako trebam mogu i napisati koje pa da si nađete

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.