Isssa mi vec jesmo u civilnom braku, privodimo 5.godinu kraju pa ne znam uopce sta cu ja do papira trebati, imam vjencani list od maticara jer sam tamo vec sve odradila davne 2012. pa se nadam da nista posebno osim toga ne trebam donijeti. Saznat cu sutra popodne, zupni ured im ljeti ionako radi od utorka do petka od 16 do 18 pa ni ne mogu danas iako bi najradije isla odmah saznati sve.
Pandica zadese mene drugi problemi zato pred kraj hahaha

Jesam ja jedina koja još nije odradila trudnički tečaj?
Nisi, al ja ga ni ne planiram odradivat, znam sve sta me zanima i veselim se dolantinu na porodu 😂

Nisi.. nisam ni ja. Ali kod mene je bio u 5. Mj i nema nigdje ništa napisano za novi kada će biti.

Imam jedno pitanje za mame koje vec imaju djecu. Imate li strah od poroda sad kad znate sto vas ceka zapravo? Ono u prvoj trudnoci nista ne znas osim onog sto si cuo ili procitao pa si ne mozes docarat to sve ali ja bome sad kad znam sto me ceka iskreno nije mi bas svejedno iako sam relativno brzo rodila i nisam bila sivana.
Endzrue super su navlake za ogradice koje praviš, svaka čast 😊
Schinin i kod mene ista stvar, baš bih volila znati praviti svašta nešto i za sebe i za bebu ali ne znam ni dugme prišiti 😀 isto imam naslijeđenu mašinu za šivanje koja skuplja prašinu, a baš šteta

Imam jedno pitanje za mame koje vec imaju djecu. Imate li strah od poroda sad kad znate sto vas ceka zapravo? Ono u prvoj trudnoci nista ne znas osim onog sto si cuo ili procitao pa si ne mozes docarat to sve ali ja bome sad kad znam sto me ceka iskreno nije mi bas svejedno iako sam relativno brzo rodila i nisam bila sivana.
Moram priznat da mi je drugi porod bio 10x laksi samo zato jer sam znala sta me ceka (iako sam na prvom bila rezana i jedino mi je bilo vazno to ne ponovit) i znala sam tocno u kojoj sam fazi poroda po nacinu boli i sve. Puno sam opustenija bila i za drugi porod, a i sad, nego prvi put. Drugi put je muz bio sa mnom, prvi nije, iako sam misljenja da bi mi bilo puno lakse da je prvi put bio sa mnom jer sam bila dosta u strahu od nepoznatog, za drugi mi nije bilo vazno hoce li ici, a i sad mi je svejedno (iako on kaze da ce ic). Jel s tobom dragi bio na prvom porodu?

Nisam ni ja😁

Missed ab - 12 tt (2017) ❤️
Mamice, jel koja narucivala sto sa ove stranice?
https://ma-desire.hr/
Cjene su im fakat prihvatljive, al neznam kakva je kvaliteta, pa ak koja ima iskustva, javite 😊
Da malo pozdravim svoje kloke! Procitam vas, provjerim jel sve u redu sa svima. Mi jucer isli u emezzetu i ikeu kupovat neke stvari za stan tako da smo se s tim bakcali. Evo i danas cijeli dan pomalo slazem i preslagujem, peruckam.
Lijepi su vam trbuscici❤️
Endzrue divne su ti stvarcice, bas si pravi kreativac.
Petrapp nisam ni ja i sve mi se cini da ni necu jer nema prije 9. mj., a i muz ima takve smjene da se nemoguce uskladit.
Sto se tice teme braka mi smo se i maticno i crkveno vjencali nakon 7 godina veze i 6 i pol godina zajednickog zivota tako da su i nas stalno resetali pitanjima kad cete. Mi smo se na to odlucili spontano i onako bas nam je kliknulo - mogli bi sad. I moram priznat da mi brak nista lose nije donio. Dapace imam osjecaj da nam je odnos nekako jos bolji, dublji, jos smo povezaniji i stvarno nemam jednu ruznu rijec za rec. A sto se tice kompliciranja, ovisi o sveceniku. Bravo za Evu, lijepu kilazu je uhvatila

url=https://lilypie.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji