Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Kolovoz 2018. 17:09

Pandica1805 3.mi je beba, imam cetverogodisnjakinju i dvogodisnjaka i svaki put mi je bilo lakse sa zgaravicom kad se beba spustila, jednostavno je nestala, kao i refluks.
    Endzrue super su mi te navlake za ogradice koje si napravila!!! 

• Majchi511
    06. Kolovoz 2018. 17:14
    Ja sam preko letgoa nasla jednu tetu koja mi je sve ovo prodala za 270 kn, nešto smo nasljednike od nećakinje jos i nešto naravno kupile u dućanima tako da su ladice već pune 🙈
    Ja sam preko letgoa nasla jednu tetu koja mi je sve ovo prodala za 270 kn, nešto smo nasljednike od nećakinje jos i nešto naravno kupile u dućanima tako da su ladice već pune 🙈
    Netko je pitao za jastuk za nošenje, mi smo uzeli ovaj sivi oko 150 kn je bio,samo me zanima dali cemo ga koristiti ,seka sa svojom malom mislim da je jednom koristila svoj..m
    Netko je pitao za jastuk za nošenje, mi smo uzeli ovaj sivi oko 150 kn je bio,samo me zanima dali cemo ga koristiti ,seka sa svojom malom mislim da je jednom koristila svoj..m
    Ovo su nam još ističući,dekice,posteljina,i treba jos stići ona pletenica sta ide oko cijelog kimbača
    Ovo su nam još ističući,dekice,posteljina,i treba jos stići ona pletenica sta ide oko cijelog kimbača
    Schinin
    06. Kolovoz 2018. 17:20

pozdrav okruglice  ja sam ko pijana kokos poslije skoro ne prospavane noci zbog cijevi - odbro sto je pukla cijev, desi se, neg sto su me izvozali... nitko nije odgovoran, nitko ne zeli izac van na teren a nama vrt pod vodom...dobro je da nije uslo nista u kucu.na kraju dosao neki tip od vodovoda koji sam zvala 13 puta dok nisu nekog poslali i sredio sve za pol sata, sad u slijedeca 2-3 dana treba doci tim da to sve fixira kako treba. od sveg toga me uhvatila zgaravica i ne popusta sto god da uradim kiselina mi sjedi u grlu  amoj beban trenira gimnastiku, nogomet i box i to sve od jednom, majica mi vec poskakuje 
    Petra, Nas_bebac, Tea, Amy sroz zgodna 
    Masen lijepo da si se javila  drago mi je da ste dobro a misica bude brzo tih 200g nadoknadila pa idete doma. samo se vi mazite 
    Garavusa nema na cemu  
    Nas_bebac hvala 
    Isssa zakon tenisice na vjencanju  i ja sam bila razmisljala, ali sam na kraju ipak imala salonke, doduse ne sa toliko visom petom, ali ipak...na kraju nitko nema pojma kakve su cipele bile ispod haljine 
    Teta steta za izlet barkom, ali ni more nije lose  vjerovatno ti je vec kasno ali mozda ideja za sutra: ja cu nam za veceras napraviti zapecene filete lososa u sosu od vrhnja i dila i rizu
    Sanja hvala  i tebe je bas nesto pocelo hvatati  izdrzi jos malo, skoro ste na cilju
    Justme i ja podrzavam ideju o crkvenom vjencanju, meni je to fino kasd se odlucis za svoj gust a ne kako bi selo htjelo
    Dija, PlavaBorovnica, Majchi divna robica  cure bacate me u depresiju, ja skoro nista nemam, za vikend kupila jos jednu pidjamicu i odjelce, sad smo na dve pidjamice, po jedno odjelce i trenerkica i cipelice i papucice, to je sve sto imamo  bas sam prava nemajka 
    a sto se tice potpisivanja da otac priznaje bebu, svicarci su jos ludji: ako se dijete rodi a roditelji nisu u braku, ima majcino prezime i vodi se da je rodjeno u "konkubinatu", otac naravno mora potpisati da priznaje dijete. sad ako se roditelji poslije vjencaju otac mora svoje dijete oficijelno adoptirat 

petrapp2605
    06. Kolovoz 2018. 17:39

Ma meni su slatki ti jastuci za nošenje, a prvenstveno ga moram kupiti radi muža, jer priča kako se on boji nositi tako malu bebu na rukama, a da ako je tako zaštićena u jastuku da će mu biti lakše pa nek mu bude...ja idem na pregled tek u petak, na zadnjem smo bile 6.7.pa mi se čini da je prošla prava vječnost od kad smo se zadnji puta gledale

Nina ❤
    06. Kolovoz 2018. 17:43

Pozdrav cure! Koliko lijepih trbuscica danas... prekrasne ste sve 😘
    Kod nas uzasno vruce i nista novo, jedino imam neki cudan osjecaj ko da mi je dolje sve oteceno i pomalo boli na dodir. Imam u cet pregled pa cemo vidjet sto doki veli na to... 
    Tea iz kojeg Ivanca ti je frendica? Kraj Vz-a? Jer ja sam otud i mi smo morali ici na tecaj iako smo zivjeli zajedno, imali dijete i bili vjencani kod maticara. Mada znam svecenika koji uopce ne uvjetuje taj zarucnicki tecaj, tako da u biti sve ovisi o sveceniku... 😉

Isssa
    06. Kolovoz 2018. 17:46

Cure to za crkveno vjenčanje je christy dobro rekla, i mi smo još van tečaja morali na razgovor sa svećenikom da provjeri dali smo pod prisilom....., prvo pitanje je bilo dali sam trudna 😤 i koji je razlog ženidbe. Najviše vam sve ovisi od župe do župe, npr prošle godine mi se sestra udavala i krstila djecu isti dan, vjenčanje samo kod matičara i u crkvu je morala prije krštenja donijeti potvrdu da su se vjenčali, razmak od vjenčanja do krštenja je bilo 2 sata, tek kad su vjenčani list pokazali na uvid onda su mogli krstiti dijecu, tako da vam je naj bolje raspitati se u vašoj župi odnosno u onoj u kojoj bi se vjenčali i krstili dijecu. Potvrde vam trebaju o sakramentima ako nije vaša župa, slobodni list, pa u matični ured morate nekih mjesec dana prije crkvenog vjenčanja izjasniti se o prezimenu i takve gluposti, uglavnom ima posla oko toga svega ali se može 😀

Schinin
    06. Kolovoz 2018. 17:46

Endzrue zaboravih komentirat - te ogradice sto si pravila su mene prvo na bombone asociirale u tim farbama bas su mi slatke  malo ti zavidim na talentu i trudu, i ja bih rado tako sivala, ali izgleda nist od mene  prosle godine sam si cak kupila masinu za sivanje (i vezenje) i eno je stoji i uredno skuplja prasinu 

• pandica1805
    06. Kolovoz 2018. 17:52

Justme 123 ti si onda jedna od sretnica kojoj zgaravica prode na kraju hehe 

petrapp2605
    06. Kolovoz 2018. 17:56

pandica1805

Justme 123 ti si onda jedna od sretnica kojoj zgaravica prode na kraju hehe

Pandica1805 ti miruješ jel tako? I najviše vremena provedeš ležeći sigurno, a to ti samo pogoršava žgaravicu i refluks 🙄

06. Kolovoz 2018. 18:10

Isssa mi vec jesmo u civilnom braku, privodimo 5.godinu kraju pa ne znam uopce sta cu ja do papira trebati, imam vjencani list od maticara jer sam tamo vec sve odradila davne 2012. pa se nadam da nista posebno osim toga ne trebam donijeti. Saznat cu sutra popodne, zupni ured im ljeti ionako radi od utorka do petka od 16 do 18 pa ni ne mogu danas iako bi najradije isla odmah saznati sve.
    Pandica zadese mene drugi problemi zato pred kraj hahaha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.