Pandica1805 pa možda mi i 45 min skakuće trbuščić, ali ajde bar znam da se opet okrenula glavicom dolje, najjače skakuće u razini gaća, ali opet mislim da je to za ove tj dosta nisko. Di ti najviše osjetiš štucanje?
Justme124- ma prvo nisam mogla zaspati od vrućine pa onda sam se probudila na wc pa nisam mogla vise zaspati. Skuhala mužiću kavicu da popijemo zajedno, ispratila ga, malo vraćala stan u normalu, umirala od žgaravice... pa sam tek u 9 zaspala ponovo.
Petrapp divna busica! Svida mi se kombinacija koju imas, jel to suknjica ili haljinica?
MaSen bravo za Evu, prava lavica! Super ste se vi uskladile. Lijepo ona papa, 40 ml je super.
Garavusa sta je tebe drzalo budnom? Meni je malac skakao u trbuhu nenormalno kad bi legla pa sam odustala i gledala neku glupu seriju do pol 5.
Nas_bebac lijepa busica
Isssa al si me nasmijala s tenisicama na vjencanju. Mene je ulovilo nesto sad i bas bi htjela da se vjencamo u crkvi, al kad moj muz nece, cak ne mora bit ni svadba u punom smislu nego kombinacija s krstenjem kad se malac rodi..nije mi to prije smetalo, al sad bas zelim crkveno vjencanje, valjda hormoni…
Ma super si s kilama, to ti nema veze, ne moras dobit u zadnjim tjednima nista, ja sam s malom vecinu dobila pred kraj (zimska beba), sa sinom koji je ljetna beba zadnja 2 mj nisam ni grama dobila, a sad sam na +10 jos uvijek pa cemo vidjet.
KikeS u ljekarni sam ih uzimala svaki put pa cu i sad, mislim da ih ima i u DM-u cak, ja sam velicinu M uzimala, na 170cm sam isla radat s cca 70 kg pa mi je M bilo ok.
Majchi super si se sjetila za sobu i baka servis, opet je beba s vama. Sretno na pregledu :)
Ajd baš mi je drago da sam te nasmijala 😂, nisi jedina, svi su se smijali, a lijepo sam im svima govorila da ću se udati u tenisicama i nisu me shvaćali ozbiljno😀, kaj bi se mučila na svojoj svadbi, ko da itko vidi ispod vjenčanice kaj imam obuveno a meni bilo super 😂😂😂😂
Petrapp lipi trbuščić i suknja❤️
Nas bebac i kod tebe je lipo okruglo!
Justme123, potpuno te podržavam u želji da se vjenčate u crkvi. Ne mislim da su to hormoni, to je nešto puno jače.
Isssa, i ja sam umalo u tenisicama ali je bilo vruće već, zato su bile zatvorene ravne sandale.
MaSen, kod vas sve bolje i bolje! Bravo!
Ulala, prva noć bez bdijenja! Samo 1 wc! *indijanski ples* 🤗
Pandica1805pa možda mi i 45 min skakuće trbuščić, ali ajde bar znam da se opet okrenula glavicom dolje, najjače skakuće u razini gaća, ali opet mislim da je to za ove tj dosta nisko. Di ti najviše osjetiš štucanje?
Ja osjetim tj vidim uvijek oko pupka (vise desno onako od pupka).
Pozz cure😊 justme123 i ja bih crkveno vjenčanje skupa s krstitkama za bebača sad al vidjet ćemo još😁
Tema vjenčanja, mi smo kod matičara obavili u 11 mj prošle godine kad smo skupljali papire za potpomognutu oplodnji, jel tamo ili moras biti u braku ili kod bilježnika potpisati da živite skupa i da oboje hoćete bebu i tak gluposti, i opet moraš njemu platiti isto kolko smo i maticaru platili i organizirali festu za nas 20 I taman je bio dan prije mog rođendana,a crkveno vjenčanje imamo 15.6 skupa s krstitkama,jest da će malena vec imati oko 8 mj tada, ali smo htjeli da je što toplije vrijeme
Bok cure! Vidim jako lijepe trbuščiće! 😍
MaSen super za vas dvije! ❤
Ja bila u malom shoppingu, tj mama mi kupila. 😁
Kompletić za novorođenče 38 kn, bodi 16 kn, kapice po 4 kn - sve 100% pamuk, ručnici za kupanje po 20 kn i aspirator 70 kn
Garavusa uzas, jesi se bar naspavala s tim odlaskom u krevet ujutro? Kad si spomenula zgaavicu, u zadniim tjednima kad se beba spusti, nestane i zgaravica, mislim da je Isssa pitala za to, al sad sam se sjetila kad vidim da tebe muci.
PlavaBorovnica da mi bar muz tak razmislja 😕
Tea686 jesi upucena u proceduru, kak to ide kad kombiniras vjencanje i krstenje? Jel se taj zarucnicki tecaj placa, to je vikendom il tijekom tjedna? (Ja cu se tu raspitat pa ga mozda i nagovorim hhh)
Sve cure koje znaju o tome, a imaju zelju podijeliti, mene zanima kak to ide.
Majchi opcenito kad imas dijete moras il bit u braku ili tu neku izjavu ovjeravat da muskarac priznaje dijete kao svoje ili sta vec, sto je meni uzasno ponizavajuce jer moras ic OVJERIT IZJAVU DA FRAJER PRIZNAJE DIJETE, ko da je pola kvarta potencijalni otac 🤦🏼♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji