Dea, obožavam šopskuu 😊
Ja sam ostatak dana na lubenici i kukuruzu kuhanom, za ručak nam ostalo kupusa od jučer, to smo potamanili. Dobri mi se čine ovi ulosci što s neta, nissm vidjela ko je stavio.
Anđeo, 😵 nadam se da ti stigne pomoć.
Kako izgledaju vaše torbe za rodilište? Ja sam kupila spavacicu za bolnicu, al mi se toliko sviđa da je nosim na plažu i na kavu po kvartu😂 A i nema gumbice.
Andeo, jel ti bolje sto?
Jel zna koja kako su nam Masen i Bruncili i malene? Nisu se dugo javljaje.
Teta, super busica, uzivaj danas iskoristi dan maksimalno.
Ostale gladusice.. Od toliko price o hrani ogladnila i ja 😂 OPET. Jucer i danas stalno nesto zvacem, premecem po ustima, pa dorucak 2x pa rucak pa voce pa sladoled pa kroasan pa staaaaalno nesto. Danas sam mamu natjerala da nam skuha rucak, pohano meso, restanj krumpir, paradajz juha i mjesana salata.
Sad cekam da se muzek probudi i odvede me u emmezetu i na plazu. 😂😂
Tetra pelene planiram naruciti sa stranice ethereal (nisam sigurna jesam li dobro napisala) ugl.bacite oko ima svasta 😘
KikeS- ma neznam ni sama kao da malo uspravnije hodam nego jutros i dalje nemogu sama ustat možda bi i mogla de se mogu okrenut na trbuh al ovako nema šanse.. Tabletu za bolove nisam pila nikakvu jel mislim da mi lupocet tu neće baš pomoć.. Mislim da doktoru neću ni ić jel šta mi oni tu sad mogu pomoć nadam se da će sutra bit bolje
Mi sada ljepo odspavali malo ali bi jos 😁😁
Curke uzivajte koje se smijete kupat a na moru stee a nesmijem 🙄 takooo blizu a takooo dalekoo 😶😶
Masen i Bruncili zasigurno uzivaju sa svojim smotuljcima 😁😁
Uh uh Anđeo tebe bas ulovilo 😳
I sada kada spominjete hranu i ja sam gladna opet.... 🤷♀️🤷♀️ Hahhaha
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Curke uzivajte koje se smijete kupat a na moru stee a nesmijem 🙄 takooo blizu a takooo dalekoo 😶😶
I sada kada spominjete hranu i ja sam gladna opet…. 🤷♀️🤷♀️ Hahhaha
Sad opet citam kad je kojoj termin. Pa nama je isti dan ☺🍼
I ja sam jela, krusku i marelicu 😂😂😂😂
I sada kada spominjete hranu i ja sam gladna opet…. 🤷♀️🤷♀️ Hahhaha
Sad opet citam kad je kojoj termin. Pa nama je isti dan ☺🍼
I ja sam jela, krusku i marelicu 😂😂😂😂
Kada je tvoj? Meni ga nije prebacila ali bi kao morala jer je beba za tjedan vec tj trebalo bi biti 19.9 al ona ostavila 25.9 😁 paa vidit cemo kada odluci van😁😁😁😁 hahah
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Pa gdje mi je sav tekst… Ajaj sve ispocetka😭
Da maggie ja planiram tetrati sa kombinacijom EC-a(elimination communication) Na tetru ide Cover A12. Meni se svidjaju tetre vise od modernih platnenih pelena jer sam svoju seku prematala u njih pa mi ostalo u sjecanju a i brze se suse. Uzela sam ih 50 zbog komocije a i nisam znala kvalitetu pa da ne fulam puno. Ja ti mozda nisam relevantan savjetnik posto mi je prvo dijete, znaci samo teorija ali sam jako puno foruma iscitala i prije trudnoce🙂puno prije trudnoce. Sretno s odabirom. Nadam se da sam pomogla
Hvala, puno si mi pomogla. Ja imam sušilicu (ne znam imaš li ti) pa mislim da mi ne treba 50 tetri. Mislila sam uzeti 20 tetri (san za potrebe guze), 5 mpp, 5 AI2 covera i 10-ak uložaka pa onda nabavljati dalje po potrebi. I meni je prvo dijete, ali ja nisam 15 godina prematala dječju guzu tako da se uopće ne sjećam koliko čega, a i moja teta (radilo se o nećakinji) je koristila Pampers. Tako da stvarno nemam nikakvu predodžbu... ni koliko će brzo Terra promočiti, ni kako ju smotati ni ništa 🙈🙈 Al dobro, čitam još, upoznajem se polako. Naučit ću vrlo brzo 😁
Pa gdje mi je sav tekst… Ajaj sve ispocetka😭
Da maggie ja planiram tetrati sa kombinacijom EC-a(elimination communication) Na tetru ide Cover A12. Meni se svidjaju tetre vise od modernih platnenih pelena jer sam svoju seku prematala u njih pa mi ostalo u sjecanju a i brze se suse. Uzela sam ih 50 zbog komocije a i nisam znala kvalitetu pa da ne fulam puno. Ja ti mozda nisam relevantan savjetnik posto mi je prvo dijete, znaci samo teorija ali sam jako puno foruma iscitala i prije trudnoce🙂puno prije trudnoce. Sretno s odabirom. Nadam se da sam pomogla
Hvala, puno si mi pomogla. Ja imam sušilicu (ne znam imaš li ti) pa mislim da mi ne treba 50 tetri. Mislila sam uzeti 20 tetri (san za potrebe guze), 5 mpp, 5 AI2 covera i 10-ak uložaka pa onda nabavljati dalje po potrebi. I meni je prvo dijete, ali ja nisam 15 godina prematala dječju guzu tako da se uopće ne sjećam koliko čega, a i moja teta (radilo se o nećakinji) je koristila Pampers. Tako da stvarno nemam nikakvu predodžbu… ni koliko će brzo Terra promočiti, ni kako ju smotati ni ništa 🙈🙈 Al dobro, čitam još, upoznajem se polako. Naučit ću vrlo brzo 😁
Cure svaka vam čast, kad se sjetim mlađe sestre dok nije bilo pampersica muka me hvata 😥, stalno se pralo ,sušilo, presvlačilo.....sjećam se da su moji naručivali iz DE pampersice i to se koristilo samo kad se išlo nekud😂
Mene danas tako peru hormoni da je to strava! 🤯
Prvo sam gledala neki filmic o dojenju na youtube od udruge RODA koji traje skoro 2h, takav mix emocija me preplavio.. od uzbudenja, straha, veselja, bojazni, sa hrpom upitnika iznad glave...da nisam znala bi li plakala, smijala se, bila tuzna i potistena sve u isto vrijeme😑😫😭😂😳😰 Dosao muz u sobu da pita staa mi je - izderem se na njega da mi nije nista, jadan zbunjen ne zna sta bi.. samo se pokupio u dnevnu🤣🤣
Sad gledala film kuca na jezeru, plakala ko kisna godina... 😭😭 majko mila koje nenormalno stanje!!
Išla sam po one giga uloške poslje poroda, stavili su na naj donju policu, jedva sam ih dohvatila😥, baš prilagođeno mjesto za trudnice 👎, onda sam otišla u teranovu, kupila haljinice po 30 kn na bretele za bolnicu zbog dojenja. Probala sam spavati u onoj klasičnoj za dojenje, pa to je prestrašno, oni gumbi smetaju, a koža NE diše uopće, sva mokra sam bila.
Hodala sam ukupno 10 min i takva jaka kontrakcija me uhvatila da sam jedva došla do auta, mislila sam da ću u rađaonu danas 😞, bolovi kao da imam naj goru moguću crijevnu virozu, crnilo mi se pred očima od bolova a mali skakuće ko po trampolinu (pita muž idemo doma ili u bolnicu), uglavnom doma smo otišli a cijelim putem je disao samnom da mi pomogne 😂😂😂 bit će dobar u rađaoni😊
Popila sam Normabel, legla i smirilo se kroz pola sata😀
Sortiraj odgovore
Najstariji