Looda_vila tnx za info. Bas cu prouciti malo link sto si mi poslala.
Garavusa ja sam isto bila pila Yaz s tim da su meni tvrdili da su naj jer imaju nizu razinu hormona i bla bla... Al bitno da je to sad sve iza mene i da sada bebica napreduje ok. :)
Ja sam isto bila pila neke kontracepcijske pilule zbog hormona ali sam imala goru mjesecnicu od ostalih i spavalo mi se a o bolovima da ne pricam strasno pa sam prestala 🙂
Looda_vila - ledena pasta ti je skuhas pastu u vodi obicnoj sa maloo soli al bas malo narezes kis. Krastavce, papriku, kukuruz, pecenu papriku ona meni da poseban gust... stavis jedno kiselo vrhnje i maloo majoneze ako ti zafali da ne bude suho pa dodam šunke, dve vrste sira sve to skupa pomjesas i stavis hladiti u frizider i jedes hladno super osvjezavajuce ispadne 👍😁😁 a lagano 🙂
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Ja sam isto bila pila neke kontracepcijske pilule zbog hormona ali sam imala goru mjesecnicu od ostalih i spavalo mi se a o bolovima da ne pricam strasno pa sam prestala 🙂
Looda_vila - ledena pasta ti je skuhas pastu u vodi obicnoj sa maloo soli al bas malo narezes kis. Krastavce, papriku, kukuruz, pecenu papriku ona meni da poseban gust… stavis jedno kiselo vrhnje i maloo majoneze ako ti zafali da ne bude suho pa dodam šunke, dve vrste sira sve to skupa pomjesas i stavis hladiti u frizider i jedes hladno super osvjezavajuce ispadne 👍😁😁 a lagano 🙂
Hmmm, ovo mi se sviđa. Sutra nismo doma za ručak, ali bi mogla u ponedjeljak spremiti😊
KikeS- predobra slika 😍 okupaj se i za nas 😊
Justme123- da li znaš u Sv. Duh jel se moraju nosit pelene za presvlačenje bebe kad se dolazi u bolnicu mislim u svojoj torbi dal moram ponijeti pelene? Ili to isto muž donese prije izlaska..
Možda malo glupo pitanje 🤷♂️🤦♀️
Nina je spomenula kuku iznad kreveta meni to nije dosta trebm neku dizalicu, kran nesto tog tipa 🤨 ja ću POLUDIT: već 2 dana me boli kičma al ništa To nije bilo strašno i dragi i ja smo legi oko 14h odmorit on me samo probudio oko 16h da ide na posao reko dobro boli me kičma još ću malo spavat ode on ja ostanem sama I NEMOGU USTAT IZ KREVETA nikako nejde a svekrva dolazi u 22, dragi oko 12 i 30 reko sta sad a upiškit ću se.. Došla je sogorica jedva me podigla kud nemože kako oće od trbuha to je dobrih 20 min trajalo ja sam bila cijela mokra nemogu ni hodat uspravno skroz sam na koso 😫 sad čekam dragog da dođe da me podigne na wc 😭
Prvo je vrućina bila kriva što ne spavamo, a sad nije ni vruće al mi nemožemo spavati.
Garavusa005 ja sam pila yaz od 21 do 27, sa manjim pauzama, zbog policisticnih jajnika, ali je mene moja ginekologica redovito testirala.
Nas_bebac takvu sličnu salatu s tjesteninom i ja radim, baš ju volimo, pogotovo mi paše sad po ljetu.
Anđeo baš mi je žao što te tako jako boli 😥, zvuči mi ko pravi išijaz po tvom opisu. Kad sam ja operirala kralježnicu imala sam metodu kako se ustati iz kreveta, ugl sam ležala na boku, ili kada sam bila na leđima onda sam morala imati puno jastuka podmetnutnih pod leđa tako da sam više bila na poluboku, al sam i bila zagipsana, onda bi se dizala iz bočnog položaja tako da bi se prvo laktom odignula, onda lagano spuštala noge na pod da dođem do sjedećeg položaja, onda se s obje ruke primila za rub kreveta ili madraca i ponovo si lagano odgurivanjem pomogla pri dizajnju. I sad sam se počela tako dizati jer mi smeta trbuško.
Baby.k mislim da sam ja jednom slučajno kupila te ariel sensitiv kapsule za pranje i nikako mi se nisu sviđale, zapravo su mi smrdile, a ne znam sad kako baš tekući ariel baby miriše ali mislim da je ista stvat u pitanju. Vidjela sam jučer u bubamari da i chicco ima svoj baby deterdžent 1,5 l košta oko 55 kn ak sam dobro upamtila.
Petrapp, meni nema baš nikakav miris. Bezveze mi je.
A mi ne spavamo jer je dragi maloprije došao sa svadbe i ode san la papa😂 on će uskoro hrkati snom pravednika, a ja ću zujati.
A mi ne spavamo jer je dragi maloprije došao sa svadbe i ode san la papa😂 on će uskoro hrkati snom pravednika, a ja ću zujati.
Ja od pola 4 zujim, više ne znam kaj bi sa sobom, čak me i glad počela hvatati, ne bi baš sad htjela jesti, al izgleda da ću morati, možda da se probam prevariti s nekim keksom i mlijekom
Ja od pola 4 zujim, više ne znam kaj bi sa sobom, čak me i glad počela hvatati, ne bi baš sad htjela jesti, al izgleda da ću morati, možda da se probam prevariti s nekim keksom i mlijekom
Bolje, ja sam se prevarila s kolačima koje je donio 🙈🙊😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji