A prije trudnoce top me nebi probudio. Cim stavim glavu na jastuk zaspem. Nikad se nebih budila navecer osim nocnih mora. Tako da mi ovo sad tesko pada. Jos malo tjesim se
D auzela sam 5 covera i 3 bambus uloska za noc jer je bilo na akciji ja mislim a da i probam.
Kraljice i ja ću EC-at i koristit platnene i ove
D auzela sam 5 covera i 3 bambus uloska za noc jer je bilo na akciji ja mislim a da i probam.
Kraljice i ja ću EC-at i koristit platnene i ove
Endzrue super su mi ove pelene😁 Gdje si ih nabavila? Ja isto razmišljam o platnenima već prije nego sam zatrudnila i super su mi. Imam problem jedino što nam perilica nije na katu kuće gdje smo mi pa nisam sigurna da ću prvih mjesec-dva biti sposobna za nositi prati😀 super mi je toooo!!!
Missed ab - 12 tt (2017) ❤️
Ove sa slike su aliexspress s tim što ću unutra tetre a njihove uloške prokuhat pa vidjet šta će od njih bit makar za kasnije.. Kreću se od 4-7 dolara.. Mumsbest su najbolje i rade samo pelene.. Happy flute, sim family.. Ja sam od njih
Endzure ajme super. Drago mi da imam istomisljenike. Jel tebi prvo dijete ? Neznam kako ce nam ici ec-e, ali isplati se probati. Pratimo se😉🙂
Schi- iako nisi ništa konkretno šta se mene tiče odgovarala po 2 puta sam čitala šta si napisala hvala šta se trudiš tako detaljno objasniti ❤❤
Kod mene stanje isto, muža sam nagovorila da ode na ručak bez mene, pa mi je šogica spremila papati 😊, onda je oko 19h otišao na feštu mi smo 100 metara od doma tako da sam fino čula muziku 😁, dragi je u tih 3 sata šta je bio poslo mi 20ak poruka kako si, jel trebaš šta? imaš vode? ❤❤ čak je nepotrebno i dva puta dolazio jel nisam odmah odg. Na poruke i kaže ajde baš ću ni pricat šta je bilo (na pola sam spavala).. dođe on doma i sav u čudu kaže bila je i beba, ja reko koja beba pa mali donjeli su ga (cca 40 ljudi zadimljen prostor) kaže nosila ga je u krug do gostiju buka muzika svirači sviraju harmonika, bubnjevi.. Kaže bio je jedno 15 min i onda je opet došla s njim prije nego sam išao doma (10 sati) al nije ulazila bili su ispred . U petak su doma došli beba ima mislim 6 dana ne znam jel samo nama to nije normalno jesmo mi čudaci ili to stvarno nikome nije normalno?
Znam da nije u temi al morala sam vam to ispričat…
Nina cine mi se dobri ti ulosci koje si uzela, samo steta sta ih nema po drogerijama za vidjet
Anđeo nadam se da ces ujutro biri bolje, a sto se lupoceta tice, mogao bi ti pomoci, ne jako, ali djeluje on i na bol (ja sam u prvoj trudnoci zub vadila pa sam samo to smjela piti nakon i pomagalo mi je da zaspim bar). To s bebom u zadimljenom prostoru ja ne podrzavam, moj muz je pusac, ali mu je zabranjeno pusenje u stanu di su djeca i ide na balkon ili koristi setnju psa za priliku da zapali.
Isssa a mozda budes bolje srece sad nakon sta rodis pa ipak dobijes koji mjesec odmora od m
Looda_vila ma samo pitaj sve sta se sjetis u vezi sv.Duha, rado dijelim svoje iskustvo (svojima sam dosadna vec ionako). Jesi uspjela sloziti sve sta ti treba?
Petrapp2605 i ja imam ludu susjedu koja pali nesto svako malo nakon sta skupi po vrtu, zivcane slomove dobijem i sve pozatvaram, ne znam kak se ljudi to sjete radit u najgore moguce vrijeme uvijek.
Trudnasam, Maggie svaka cast na volji za koristenje tetra pelena!
Endzrue na zalost, nema to puno veze, ja sam se znala izmorit jos kako i onda me usred noci digne grc ili sindom jemirnih nogu i nikako zaspat, plakala sam od muke vise puta, a vjeruj mi da uz puno radno vrijeme, 2 djece i psa stvarno imam sta radit po cijele dane. Super su platnene pelene koje si kupila, lijep je dizajn bas. I tebi svaka cast na volji za njihovo koristenje.
Schinin koju mi srecu imamo da si tu na forumu, ja nemam medicinskih pitanja (bar jos ne), al si zapisujem sve sta odgovaras svakome tko pita jer mi je zanimljivo jako.
Aurora uvijek se ti mozes okusati u tome nakon prva 2 mj budes li zeljela, mislim da ss tako mala beba jos nije previse navikla na vrtu pelena pa stignes mijenjati (oni ljudi koji prakticiraju bespelenastvo s bebicama cesto cekaju da prode nekih 6 tjedana prije nego pocnu s time, pa ak moze to, moze i prelazak s jednokratnih na platnene u toj dobi)
Bokic zenice :)
Digla se u 2 popit tablete i evo me jos budnom huh
Sutra imam pregled kod dr i bit cu 34+0 jos minimalno 2 tjedna moram izdrzat u jednom komadu al dobro 5 sam vec prelezala valjda cu i ova dva.
Ajme ovo sa bebom na zabavi meni je bolesno i ne normalno. Jos tako davat svima da ju diraju, ja dobrih par mj nisam davala da malog i poljubi itko pogotovo ne u ruke i obraze..
za mene veceras nema spavanja izgleda da je negdje na nasem posjedu pukla cijev, ali ona koja vodu dovodi do nas...vec dva sata visim na telefonu i nitko se ne osjeca odgovornim za to, a kod nas pola vrta vec pod vodom
Nina, Aurora, Anđeo, Justme cure bas ste me rasznjezile stvarno vrlo rado odgovaram, vec sam bila rekla da sam freak i meni je stvarno gust tako na pitanja odgovarat a osim toga imam bas izrazen "helper syndrome"
i na kraju ako ima sto sto neznam spontano odgovorit, rado procit, jer me kopka ono da ima nest sto ja ne znam
a posto cu ovdje morat polagat ispite (prakticno opet zavrsit medicinu) mi i ne smeta, bar ucim
usto sam i misljenja ako ja pacijentu fino objasnim sto/kako/zasto/zbog cega i pacijent ce bolje suradjivati sa mnom i drzat se terapije. tako samo vi pitajte
Isssa i moja sestra je samo 162cm, jel ti trebam objasnit kao je stalno zezam da je kratka njen odgovor je da ona uvijek moze bolje nositi cipele na petu
Aurora to nije istina da bi morala jesti gluten par mjeseci za test, na kraju kao sto rekoh, ti pokazujes vec dosta simptoma ak nista za "atipicnu" celijakiju da bi te ja poslala direktno na endoskopiju i biopsiju, jer samo to daje 100% sigurnu dijagnozu, seroloski testovi su jos uvijek jako nepouzdani.ako je tebi bolje, ti samo nastavi tako ;)
Dea_Rene nema na cemu i slijedeci put vrlo rado
Anđeo to sa bebom mi je bas ono mislim i mi smo prakticno odmah bili vani i hodali svuda, ali bas zabava sa toliko buke i jos zadimljen prostor... sto je previse, previse je
Pandica sretno na pregledu
Sortiraj odgovore
Najstariji