Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Kolovoz 2018. 09:47

petrapp2605

Justme123ja uvijek pijem vodu kad se probudim u noći, al do sad nikad nisam jela, ipak nisam ni danas, ne znam zašto al nekak mislim da to nije zdravo i onda se borim sama sa sobom do nekih normalnih sati, bar do 7 da izdržim si mislim…

Ja ko manijak, al to ne samo u trudnoci, i kad sam trudna,  probudim se usred noci, pojedem nesto 😂

05. Kolovoz 2018. 09:55

Dobro jutro!
    Pridruzujem se klubu gladnih i budnih :D
    Vec par dana lose spavam, ledja me bole pa sam samo na boku, onda me bole kukovi i tako ukrug :)
    Duzna sam slikicu za puni tjedan, evo nas :)

29tt, +7kg
    29tt, +7kg
    Baby.k
    05. Kolovoz 2018. 10:00

Ja sam na rate odspavala do sad i umornija sam nego u 5 ujutro😴
    Teta, lijepa bušica, uživaj danas 😘

Maggie85
    05. Kolovoz 2018. 10:02

Trudnasam, jel možeš malo detaljnije napisati što si to naručila iz Eko butika za 2.000 kn? Koliko točno tetri i koje debljine? Ako se ne varam, ti planiraš samo tetrati, tj. koristiti platnene pelene? Jesi li kupovala i mpp i koliko?
    Ja bih jako voljela koristiti platnene, ali tek sam se krenula upoznavati s terminima, a onda ću tek razbijati glavu s količinama i vrstama pelena. 😁

Isssa
    05. Kolovoz 2018. 10:05

Jutro klokanice😀
    Ova noć očito nam je svima bila koma, ja sam do 4 zujala, više ni programa na TV-u nije bilo, pa odspavala do 8 😎
    Teta ko bombončići si 😀
    Tek je 10 a ja se topim, hormoni čuda rade 😅
    Moram te uloške ići kupiti, uzela sam samo vir, a kak opisujete krvarenje mislim da bi dobro došle pelene za odrasle 😂
    Baš mi je lijepo bez menstruacije, već me muka hvata kad se sjetim kaj me opet čeka 😥

Ivylee
    05. Kolovoz 2018. 10:10

Cure meni su chiccovi bili zakon prva dva tri dana, ali pakiranje je stvarno ogromno i nespretno za torbu za rodilište. Ja sam ih spakirala možda pola u torbu, izvadila ih iz onog paketa i onda mi je muž još donio kad sam potrošila. Doma sam izašla 3.dan i tada mi je vir već bio dovoljan.

05. Kolovoz 2018. 10:18

Teta divna busica
    Looda_vila dosta ti je 10 chiccovih u torbi (taj dio pitanja sam previdjela), stat ce ti sve u tu u koju namjeravas, samo nemoj gomilat suvisne stvari tipa sampon za kosu
    Isssa srecom jos par mjeseci nakon poroda si mirna s tim, ali nemoj se previse nadat da ak ces iskljucivo dojiti da je neces imati cijelo vrijeme, ja sam sa starijom dobila nakon 4 mj prvu (dojila sam ju 3), a s mladim nakon 6 mj iako sam ga dojila 20mj. Ma ak nemas chicco, stavi 2 vira (zeznuto je jer se pomaknu kad su 2 pa ti ode izmedu krv)

Nina ❤
    05. Kolovoz 2018. 10:39

Jutro cure! Ja u zadnje vrijeme dobro spavam i nemam budenja po noci, cak ni za wc (nadam se da se necu ureknut) 🤞🙈 
    Teta krasan trbuscic 😘
    Narucivala sam si neke stvari s babyono web shopa pa sam usput uzela i uloske za poslije poroda i mogu reci da mi se cine super. Veliki, tanki i lijepe se za gacice pa mislim da nista nebi trebalo procurit. U kombinaciji s Vir80 ce bit odlicni. Mislim da je paket 20 i nesto kn. Inace imate super stvarcica na tom web shopu 😉

• pandica1805
    05. Kolovoz 2018. 10:49

Ja sam ocito jedina spavalica tu haha ja spavam ko top 😂
    Torba za bolnicu mi je spremna. 3 spavacice, rucnik, cetkica i pasta za zube, cesalj i papuče.
    Jedva cekam da rodim ubi me ovo lezanje vise uff

Baby.nb1
    05. Kolovoz 2018. 10:54

Pandice i ja sam spavala ko top i sinoc i preksinoc 😊 jutros me glad probudila 😂 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.