Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PlavaBorovnica
    05. Kolovoz 2018. 06:11

Hej zujalice! I ja budna od 4, da ne govorim i gladna od 4. 😵😊 pojela bananu, ko zrak da sam pojela. 

Baby.k
    05. Kolovoz 2018. 06:17

A ja idem probati još bar satak odspavati.. 😴😴😴

05. Kolovoz 2018. 06:24

Ja isto gladna... pojela marelicu pa pokušavam opet zaspati. Budna od 5 

petrapp2605
    05. Kolovoz 2018. 07:58

Ja sam zaspala ponovo oko 7, i evo sad se probudila. Znači ne hvata samo mene glad, sve se budimo gladne. 

05. Kolovoz 2018. 08:50

Andeo ja sam nosila svaki put par komada, ali ako i ne poneses, sestre ti daju pelene, a za doma kad idete, nek muz ponese 1 za svaki slucaj, da se nade.

I ja jedem svaki put kad ustanem po noci, pijem vodu i obavezno pojedem nesto, ovisi na sta naletim, nelad voce, nekad cokoladu, nekad kekse ako ih ugledam u polumraku u kuhinji. Naspavala sam se nocas, od ponoci do 8 bez budenja i to mi je neobicno jer ss obicno dizem bar 2x.

Nas_bebac
    05. Kolovoz 2018. 09:00

Dobroo jutroo

petrapp2605

Ja sam zaspala ponovo oko 7, i evo sad se probudila. Znači ne hvata samo mene glad, sve se budimo gladne.

Ja sam od 5 budna i mislim si sta jesti 😂😂

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Looda_vila
    05. Kolovoz 2018. 09:01

Jutrooo sovice gladne!🦉 
    Ja standarno spavala u ratama, jos me jutros takav grč ulovio u desnom listu da mi doslo da placem😓 sad ce me bolit cijeli dan....jel mogu list namazat nekim hladnim gelom za opustanje misica ili ?!
    Nas_bebac  pa reciii hladna salata  iduci put😂😂 obozavam takve kombinacije tjestenine, povrca, sunke/piletine/tune, sira..poigram se raznim preljevom ..milina! 
    Meni je vec par dana dorucak cokolino😋😋😁 i kefir kasnije... obozavam ga!
    Justme123 jel mi dosta jedno pakiranje tih chicco ulozaka? Koliko da ih stavim u torbu za bolnicu? 10 komada dosta? Planirala sam strpat sve u avio kofer za rucnu prtljagu..valjda ce mi stat.

• pandica1805
    05. Kolovoz 2018. 09:14

Jutro cure :)
    Sanja nemoj brinuti. Ja kad sam se u 29tt pocela otvarat i skratio mi se cerviks bio mi je na 16mm tako da je ovo tvoje super i cak bi rekla ok za taj tjedan.
    Sto se tice robice ja sam broj 50 uzela mozda 4 bodija i 3 jednodjelna odjelca. Sjecam se da mi je prvi sin 50 nosio mozda 2 tjedna.

petrapp2605
    05. Kolovoz 2018. 09:41

Justme123 ja uvijek pijem vodu kad se probudim u noći, al do sad nikad nisam jela, ipak nisam ni danas, ne znam zašto al nekak mislim da to nije zdravo i onda se borim sama sa sobom do nekih normalnih sati, bar do 7 da izdržim si mislim... 

05. Kolovoz 2018. 09:46

Looda_vila Chiccovih ti je dosta 1 pakiranje jer su stvarno jako veliki i koristit ces ih u bolnici ta prva 2 dana i onda kasnije ak ti ih ostane (jer ti bude zao da ih ne iskoristis hahaha), a kasnije ti je krvarenje puuuno manje pa su ti vir sasvim dosta, nakon nekih 7 dana ces ionako moci i obican ulozak staviti kakav koristis inace, jer ce se krvarenje dosta smanjiti, bit ces doma ionako, a i tanji su od tih za nakon poroda pa ce ti biti udobnije (osim u slucaju epiziotomije, tad ti preporucam vir nesto duze (bar je meni tako bilo lakse) jer to mjesto sava bas boli i bolje da je meksi ulozak, sjedit ionako neces bar 2 tj nakon epiziotomije, dio od boli, dio od straha)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.