Ja budna jutros od 3 hahah. Inače spavam ok al nočas me uz vručinu uhvatila i ona nervoza u nogama tako da sam u 3.30 jutros odradila mini trening doslovno sam radila čučnjeve, bočne iskorake i tako svašta nešto nekih pol ure al mi se i dalje nije spavalo pa sam knjigu čitala. Ja bila jutros na moru i sada došli doma.
Danas za ručak ali i za večeru planiram šopsku salatu sa piletinom
Maggie85
Ja ti mozda i nisam relevantan savjetnik jer mi je prvo dijete nemam iskustva, samo teorija. Ali sam dosta foruma iscitala 🙂jedino to
Pa gdje mi je sav tekst... Ajaj sve ispocetka😭
Da maggie ja planiram tetrati sa kombinacijom EC-a(elimination communication) Na tetru ide Cover A12. Meni se svidjaju tetre vise od modernih platnenih pelena jer sam svoju seku prematala u njih pa mi ostalo u sjecanju a i brze se suse. Uzela sam ih 50 zbog komocije a i nisam znala kvalitetu pa da ne fulam puno. Ja ti mozda nisam relevantan savjetnik posto mi je prvo dijete, znaci samo teorija ali sam jako puno foruma iscitala i prije trudnoce🙂puno prije trudnoce. Sretno s odabirom. Nadam se da sam pomogla
D auzela sam 5 covera i 3 bambus uloska za noc jer je bilo na akciji ja mislim a da i probam.
Justme123- hvala, ma ponjet ću par komada pa i muž lako donese.
Petrapp- nejde tako baš nejde, ja se prvo na jedan lakat desni onako na pola nekako nezz kako da objasnim onda me netko zakrenene i u psećem položaju idem unatrag onda me neko opet zakrene na polu sjedeće i tako se nekako dignem al stvarno ovisim o drugima.. ovako mi je već jednom bilo pa sam završila na inekcijama i to mjesec dana nakon operacije osteohondroma s ramena i to je duga priča ne smijem se ni prisjetiti 😞
Ukočenost mi ide baš iz tog ramena do zadnje lože al ima i "točka"koja je pored trtice pa i ja sumljam na isijas
Teta90 fittt trudnicaa 😁😁 uzivaj na moruu 🙂🙂
Looda_vila hhahaha daaa ja to zovem hladna pašta 😁😁😁😁 e i da čokolino rules! 👍👍👍 Ja ne kefir ali mlječni namaz od pocetka tjedna me bas pere 🙂
Vidim punooo nespavalica ma nadoknadit cemo popodne (mozda ) jao kod nas vec sada temp na 32°C a kaze meni mob osjet 34°C 😩😩😩😩😩
Kazem ja muzu jucer da me trbuh preteže kada se krenem okretat na bok kao vreca trbuh se svali zamnom hahaha i onda beba se pobuni jer je smetam ccc bas sam zlocesta 🙈🙈🙈
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Najgore od svega je šta sam danas trebala na ručak kod šogorice i poslije na onu feštu 😅😂 nadam se da će mi se neko smilovat i pomoć mi ustat za ručak, doruckovala u krevetu
Teta divna busica
Looda_vila dosta ti je 10 chiccovih u torbi (taj dio pitanja sam previdjela), stat ce ti sve u tu u koju namjeravas, samo nemoj gomilat suvisne stvari tipa sampon za kosu
Isssa srecom jos par mjeseci nakon poroda si mirna s tim, ali nemoj se previse nadat da ak ces iskljucivo dojiti da je neces imati cijelo vrijeme, ja sam sa starijom dobila nakon 4 mj prvu (dojila sam ju 3), a s mladim nakon 6 mj iako sam ga dojila 20mj. Ma ak nemas chicco, stavi 2 vira (zeznuto je jer se pomaknu kad su 2 pa ti ode izmedu krv)
Kakve sam sreće dobit ću je ODMAH 🙈 bez obzira na dojenje 😂, na more nisam nikad uspjela otići a da ju nisam dobila, prošle godine smo čekali zadnji tren za rezervirati jer je već i mužu dojadilo, i kad sam ju dobila mi rezervirano, odemo na more i odmah prvi dan dobijem ( 11 dan ciklusa) pa kosu sam si htjela počupat s glave 😤😤😤😤😤😤, eto ti moje sreće 😂😂😂😂😂
Isssa sta da ti kazem, ja dobila odma sljedeci mjesec nakon poroda i uredno se nastavila hahah
Teta divna busica
Looda_vila dosta ti je 10 chiccovih u torbi (taj dio pitanja sam previdjela), stat ce ti sve u tu u koju namjeravas, samo nemoj gomilat suvisne stvari tipa sampon za kosu
Super, hvala ti za info. Ma nisam ni planirala gomilat stvari. Pranje kose nema teorije da cu tamo radit, em necu imat ni snage ni volje, em imam grivu na glavi i treba joj pol dana da se posusi bez fena😁 3 dana cu izdrzat neoprane kose.
Planiram danas slozit kofer i manju torbu za rađaonu pa da sam mirna.
😋🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji