Pandice i ja sam spavala ko top i sinoc i preksinoc 😊 jutros me glad probudila 😂

url=https://lilypie.com]
Ja budna jutros od 3 hahah. Inače spavam ok al nočas me uz vručinu uhvatila i ona nervoza u nogama tako da sam u 3.30 jutros odradila mini trening doslovno sam radila čučnjeve, bočne iskorake i tako svašta nešto nekih pol ure al mi se i dalje nije spavalo pa sam knjigu čitala. Ja bila jutros na moru i sada došli doma.
Danas za ručak ali i za večeru planiram šopsku salatu sa piletinom

Maggie85 

Ja ti mozda i nisam relevantan savjetnik jer mi je prvo dijete nemam iskustva, samo teorija. Ali sam dosta foruma iscitala 🙂jedino to

Pa gdje mi je sav tekst... Ajaj sve ispocetka😭
Da maggie ja planiram tetrati sa kombinacijom EC-a(elimination communication) Na tetru ide Cover A12. Meni se svidjaju tetre vise od modernih platnenih pelena jer sam svoju seku prematala u njih pa mi ostalo u sjecanju a i brze se suse. Uzela sam ih 50 zbog komocije a i nisam znala kvalitetu pa da ne fulam puno. Ja ti mozda nisam relevantan savjetnik posto mi je prvo dijete, znaci samo teorija ali sam jako puno foruma iscitala i prije trudnoce🙂puno prije trudnoce. Sretno s odabirom. Nadam se da sam pomogla

D auzela sam 5 covera i 3 bambus uloska za noc jer je bilo na akciji ja mislim a da i probam.

Justme123- hvala, ma ponjet ću par komada pa i muž lako donese.
Petrapp- nejde tako baš nejde, ja se prvo na jedan lakat desni onako na pola nekako nezz kako da objasnim onda me netko zakrenene i u psećem položaju idem unatrag onda me neko opet zakrene na polu sjedeće i tako se nekako dignem al stvarno ovisim o drugima.. ovako mi je već jednom bilo pa sam završila na inekcijama i to mjesec dana nakon operacije osteohondroma s ramena i to je duga priča ne smijem se ni prisjetiti 😞
Ukočenost mi ide baš iz tog ramena do zadnje lože al ima i "točka"koja je pored trtice pa i ja sumljam na isijas

Teta90 fittt trudnicaa 😁😁 uzivaj na moruu 🙂🙂
Looda_vila hhahaha daaa ja to zovem hladna pašta 😁😁😁😁 e i da čokolino rules! 👍👍👍 Ja ne kefir ali mlječni namaz od pocetka tjedna me bas pere 🙂
Vidim punooo nespavalica ma nadoknadit cemo popodne (mozda ) jao kod nas vec sada temp na 32°C a kaze meni mob osjet 34°C 😩😩😩😩😩
Kazem ja muzu jucer da me trbuh preteže kada se krenem okretat na bok kao vreca trbuh se svali zamnom hahaha i onda beba se pobuni jer je smetam ccc bas sam zlocesta 🙈🙈🙈
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Najgore od svega je šta sam danas trebala na ručak kod šogorice i poslije na onu feštu 😅😂 nadam se da će mi se neko smilovat i pomoć mi ustat za ručak, doruckovala u krevetu

Teta divna busica
Looda_vila dosta ti je 10 chiccovih u torbi (taj dio pitanja sam previdjela), stat ce ti sve u tu u koju namjeravas, samo nemoj gomilat suvisne stvari tipa sampon za kosu
Isssa srecom jos par mjeseci nakon poroda si mirna s tim, ali nemoj se previse nadat da ak ces iskljucivo dojiti da je neces imati cijelo vrijeme, ja sam sa starijom dobila nakon 4 mj prvu (dojila sam ju 3), a s mladim nakon 6 mj iako sam ga dojila 20mj. Ma ak nemas chicco, stavi 2 vira (zeznuto je jer se pomaknu kad su 2 pa ti ode izmedu krv)
Kakve sam sreće dobit ću je ODMAH 🙈 bez obzira na dojenje 😂, na more nisam nikad uspjela otići a da ju nisam dobila, prošle godine smo čekali zadnji tren za rezervirati jer je već i mužu dojadilo, i kad sam ju dobila mi rezervirano, odemo na more i odmah prvi dan dobijem ( 11 dan ciklusa) pa kosu sam si htjela počupat s glave 😤😤😤😤😤😤, eto ti moje sreće 😂😂😂😂😂

Isssa sta da ti kazem, ja dobila odma sljedeci mjesec nakon poroda i uredno se nastavila hahah
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji