Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jelennnna
    05. Kolovoz 2018. 20:11

Schinin ma znam da sam samo vrh nego sam jucer stvarno cili dan nesto zujala, digla se generalka doma, pa po ducanima skoro 1 ipo 2 h, onda opet nesto po kuci, navecer ka malo cemo prosetat po rivi, a bas mi gust bija i neki pljusak manji i svjezina u zraku. Tako da me danas opralo da sam neodgovorna, nije me nista bolilo, al eto. Tila bi bar jos ovi misec izdrzat.
    Kike moc ces se de facto do kraja kupat ako nemas nekih problema, meni je moja doktorica rekla da se strpim jos dva tjedna radi tog iscjetka rozog sta mi je bia, a kaze poslin i nije toliki problem neka komplikacija tog tipa koliko bi mi sad bilo. Aj super da znam da je od cetvrtka, a ne sutra Lidl. Stavit cu si bas u kalendar.

Nina ❤
    05. Kolovoz 2018. 20:34

Schinin, zeno, svaka ti cast na odgovorima i hvala bogu sto te imamo tu 😉😘

petrapp2605
    05. Kolovoz 2018. 20:48

O trudnički hormoni, i mene hvataju, i ove vrućine kojima se kraj ne nazire me tjeraju do ludila, totalno sam razdražljiva i cmoljava, i sad kad više nije toliko vruće kad bi si ja otvorila prozore i vrata da dođe zraka u kuću, neka budala spaljuje travu ili kaj već i to tako smrdi da ne želim da mi još taj smrad uđe u kuću 😥😣

Aurora
    05. Kolovoz 2018. 21:37

Schinin

lijecnickaordinacijaradipunom paromAuroraa ne znam sto da ti kazem za to sa hashimotom i glutenom. cinjenica je da je ta bezglutenska dijeta postala pomoderna, svi bi sad na bezglutensku dijetu iako je masa studija pokazala da bezglutenska hrana nema nikakvog benefita osim ako imas celijakiju… e sad posto vec imas jednu autoimunu bolest (hashimoto) i tvoje sanse za imati neku drugu autoimunu bolest kao celijakiju su dosta vise neg kod normalne populacije. a bas sam nedavno citala da imaju novi seroloski testovi za celijakiju ("alergija na gluten") koji puno bolje otkrivaju tu bolest, jer su stari testovi dosta slucajeva propustila. na kraju samo biopsija tankog crijeva donosi pravu dijagnozu, ali dosta doktora 

Schinin hvala na tako detaljnom odgovoru 😀 Stvarno smo sretne što te imamo!
    Ja sam prestala jesti gluten davno, prije 4-5 god. jer sam pročitala i čula da možda postoji povezanost. Nakon toga sam smršavila 15 kg i nestali su mi grčevi u trbuhu za koje sam mislila da su normalni. Nisam se testirala na celijakiju jer je doktorica rekla da par mjeseci moram jesti gluten, a ja to ne mogu ni par dana jer me rastura po crijevima. Anemična sam više-manje cijeli život. Na običnom alergološkom testiranju bila sam alergična na brašno (ak to ošta znači nemam pojma).... Ja sam sebi posložila da ako je meni bolje (nemam probavnih problema, smršavila sam, ne nakuplja mi se toliko voda u tijelu...) valjda je za mene dobro😁 hvala, hvala, hvala puuuuuunoooo!!!!

Missed ab - 12 tt (2017) ❤️

Nas_bebac
    05. Kolovoz 2018. 21:44

Jaoo i mene hormonii ali bas bas na 10000% ja danas ljuta na cijeli svijet pa sretna pa volim svoh ali sada opet ljuta 😠😠😠 hahah bezz razloga cccc

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

joNNa
    05. Kolovoz 2018. 21:55

Issa vidis meni je to prematanje u tetre sa mladjom sekom ostalo u lijepom sjecanju. Inace sam prirodnjak i kako sve sama koristim na prirodnim bazama tako bi i za  bebu. Ne odbacujem medicinu niti lijekove niti kreme koje pomazu jer na kraju krajeva, pomocu medicine sam i dosla do bebe. Ali idem uvijek alternativom ako ne pomaze onda medicina. Poznajem puno slucajeva gdje ni medicina ne pomaze. Ali ode ja u drugu temu...
    Usteda ekonomska, beba se navodno prije odvikne od pelena zbog osjecaja mokrog, i sta je najvaznije meni ekoloskije je. Lijep mi je taj osjecaj kakav svijet ostavljam svojoj djeci, sta ostavljam iza sebe svojim izborima. 

joNNa
    05. Kolovoz 2018. 22:03

Maggie ja sam svoje tetre slozila u origami fold. Cinio mi se najlogicniji ako ne bude islo promjenim. Probas svasta, naci ces se.. Kao i ja. 😉Ja nemam susilicu ali imam prostoriju susilicu gdje puse topal zrak i uvlaci se vlaga tako da je prakticno isto poprilicno s tim da moras objesiti svaku posebno. Ali muz se prijavio za to pa nemam beda🙂posto on ne zeli susilicu zbog samo njemu znanih razloga. 

joNNa
    05. Kolovoz 2018. 22:03

origami fold

Endzrue
    05. Kolovoz 2018. 22:28

Ja sam jučer bome iskoristila dan komplet  i navečer šetala sa sestričnom i nećakinjom došla u 11 zaspala ko beba.. Ujutro u 8 na noge i na kupanje do jedno 4 i trk u 6 opet do grada sa kumovima.. Treba se dobro izmorit pa se nećete uspjet neuspavat. Ujutro se probudila komplet u znoju i to tek na alarm.. Što se tiče pupkovine za anu rukavinu treba sve bit po p. S. - u od samog načina poroda do svega.. To baš morate proučit.. Vikendom ne rade i ne pohranjuju bar su mi tako rekle prije koje je dopao porod za vikend. U banku pohranit neću jer je pitanje da li će imat to smisla za kasnije jer nam je na tečaju rečeno ako Vam dijete dobije leukemiju vrko vjerojatno i pohranjena krv ima predispozicije za imat leukemiju (ne baš ovako seljački kako sam napisala). A u banci ako se i pohrani to je za jednog dana kad krenu uzgajat ruke.. Srce organe itd a košta dosta.. Tako da ću ja ipak za prvu bebicu tražit isključivo da odpulsira do kraja i da se tek onda reže.. 

joNNa
    05. Kolovoz 2018. 22:33

Djaba ja sam se znala izmoriti i opet lose spavam. Cim se moram okrenuti probudim se. Pa na wc.. Jos ako kasno jedem...djaba.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.