Justme,pandica,schinin...Eto ja se pridruzujem skupini koja ne spava 😀Muz otiso u 6 na poso a ja nek se budim,nakon tolkih odlaska na wc tijekom noci jos mi je samo to falilo...
I vec 3 put za redom idem jest u pola 7 ujutro pa strasno koji gladez moras biti😂
Sretno curke na pregledu danas...😇
Dobro jutro klokanice! Evo nas okruglih na puni 30.tj
Ja se sad upravo spremam na depilaciju, priprema za ovotjedni pregled. Noćas smo lijepo spavale, jedno buđenje za wc i odmah nakon zaspale.
Bokic zenice.. jeste se raspisalee.. treba sad sve polovit..
Busice su vam divnee..
Pomogla bi vam oko pakiranja stvari za torbu.. al ja sam stvarno tu stavila svasta pa je to bila torba za sve a ne samo za rodiliste s obzirom da sam lezala prije u bolnici..
Sto se ulozaka tice ja sam koristila samo vir.. prvi dan 2 komada kasnije 1.
Krvarila samo 10 dana.. sad vise nista..
Moja beba je dobro.. puno vise se druzimo svaka 3 sata se hranimo, presvlacimo..izmedu imam izdajanja..
Prijvatila je sisu, ali se brzo umori.. pojede oko 20 ml.
A njezin obrok je za sad na 40,50..
Nadam se da za tjedan dana idemo kuci.. sad ima 2 kile.. jos joj fali 200 grama.. i prava je maza vec sad.. ako se prije ne podruzimo i pomazimo bojkotira mi hranu..
MaSen bravo za Evu i tebe! Lukavica mala zna što je dobro, neka samo se mazite pa će slađe papati! Šaljem vam puse!
Shinin- hvala na odgovoru
MaSen- drago mi je da je sve ok
Petrapp- <3 divna busica
Ja sam budna od 4 ujutro, a zaspala u 1. Sto se vise izmorim to teze spavam. Sada me ubija žgaravica pa nema šanse da legnem a kamoli nadoknadim neispavanost.
Jutroo curke
Masen bravooo za tebe i Evuu samo neka ona papa i nek se mazi 🙂🙂🙂💪💪
Petrapp2605 slatkii busooo samo lopticu imas ispred sebe 🙂🙂🙂
Al gladna samm a moram cekat pola sata 😭
Staa se tice donosenja bebe u zadimljem prostor meni je to BIG NOOOOO!!
Mi bi trebali na svadbu kada se beba rodi tj taman ce imat mj dana vec razmisljam o tome da ja neidem nikud eventualno do njih i crkve pa doma jer mi se neda bebu izlagat tolikim ljudima...
Curkee koje imate pregledee sretnooo ja tek četvrtak 🙂🙂
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Jutro klokanice :)
Buše su vam baš divne, obožavam ih gledati koliko smo sve različite
MaSen bravo za tebe i lavicu, samo se vi puno mazite da ona može što prije kući
Ja nemam uopće problema sa spavanjem, spavam ko top i ujutro se jedva ustanem za posao, čak i nakon što se u pol noći ustanem na wc, vratim se i cim zatvorim oči već sam u snu
I mene je jučer baš neka glad hvatala cijelii dannn i danas stanem na vagu i bum 0,5kg više nego jučer Od prošlog tjedna sam si skratila radno vrijeme jer moram mirovati tako da sam doma već oko 1 i onda ne znam kaj bi radila.. Od tih 1 pa dok muž ne dođe s posla ja oću umrijet od dosade..
Endzure ajme super. Drago mi da imam istomisljenike. Jel tebi prvo dijete ? Neznam kako ce nam ici ec-e, ali isplati se probati. Pratimo se😉🙂
Da prva bebica al imam 2 prijateljice koje EC-aju pa ćemo vidjet kako će nam ići :) nisam nikome bi govorila osima njima pošto bi me drugi gledali sa wtf
Jutro klokanice moje 😀
Trudnasam podržavam tetra pelene skroz ali eto nisam baš toliko vrijedna 😂, a kaj se tiče alternativne medicine, tu bi mogla svašta pisati, to mi je TOP, naravno podržavam klasičnu medicinu ali baš kako si napisala kad klasična medicina ne može više ništa vrlo rado se okrećem alternativi i nikad me nije razočarala 😀, drago mi je da sam imala dobre liječnike oko sebe koji su podržali moju inicijativu kad oni više nisu mogli ništa, ali eto to je neka druga tema😀
Anđeo mislim da bebi od 6 dana nije mijesto na takvim okupljanjima, ali svak nek radi kaj hoće, prošle godine sam bila na svadbi gdje je beba od možda 2 tjedna bila cijelu noć, spavala ko top, svadba od 600 ljudi i pušilo se u sali, eto kaj reći 😣
Justme nadam se da će me bar sada malo zaobići, poslje poroda se svašta promjeni pa možda bude i to 😀
Pandica još malo samo izdrži, znam da vi to možete 💪❤️
Schinin baš sam ti htjela napisati da super da vam se ljeto vratilo i da se mala može brčkati u bazenu, bar se lijepo izmori i sad vidim pukla cijev 😲, pa kud baš sada 😤, nadam se da će brzo sanirati puknuće i da ćete nastaviti uživati u ljetu 😀
A kaj se tiče štikli.....kaj je to😂, udala sam se u tenisicama, reko mi muž "bar si mogla u crkvi imati cipele na petu" on je skoro 2 metra visok, ali računala sam na stepenicu u crkvi zbog slikanja i NO PROBLEM 😂😂😂😂, ali bar sam ih kupila 😂😂😂😂😂
Petrapp čestitam na punom tjednu, baš ti je slatki trbuščić ❤️
MaSen bravo za vas dvije, već ima 2 kg???? Ma super, raste ko gljivica, samo se vi mazite i pazite ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Nas_bebac čestitam na punom tjednu❤️, i ti si fit trudnica sa +9 kg, pa kad se porodimo otići će to sve brzo 😀
Christy brzo nam ne bude više dosadno 😂, posveti se sebi, čitaj knjige, serije, filmove😀
Mene hormoni šibaju, vruće mi je za popiz......, topim se 24 sata na dan, svakom prilikom skidam sve sa sebe i paradiram gola po kući😀
Jučer sam se vagala i pala sam 1 kg, sad sam na +10, i to već mjesec dana ne dobivam na kilaži, svi kažu da se zadnja 2 mj dobiva naj više kg a ja stojim i još i mršavim, WTF?????
Isssa pa kaj se buniš za kg :) bolje i da stoji nego kako sam čula par slučajeva da se u zadnja 2 mj dobiju i po 10 kg bez problema... Ja isto stojim, bila sam skinula 1 kg i sad dobila 0,5... Al i to si računam da je od previše obroka jučer... Jest da su svi bili zdravi zbog dijete ali opet ih je bilo previše
Sortiraj odgovore
Najstariji