Mamice koje ste rodile da li ste pohranjivale maticne stanice. Ako da koja je procedura. Zna li netko nesto vise o tome.
Schin pitanjce za tebe.. I nakon poroda cu jos 2mj morat se pikat celaxanom da li mi to moze utjecat na dojenje. Kada sam bila na radionici dojenja nisu mi znali odg na to pitanje. A sad na zadnjem pregledu sam zaboravila pitat svog ginekologa.
Ja sam na fragminu, receno mi je da ne moze utjecati, a svakako cu ih jos jednom pitati.
Bila sam zbunjena i za porod kakav smijem pa kao ne utjece ne vrstu poroda samo da si 12h prije ne dam injekciju. Pa rekoh kako cu ja znat kad ce porod krenut pa stopat 12h? Kao ako me uhvate trudovi da se ne piknem taj dan 🙈😅
Jel to o cemu pricate neka vrsta heparina? Moja kuma je bila na heparinu i normalno je dojila, rekli su joj da to ne utjece na dojenje.

Pozdrav cure!
Isssa i Baby.k prekrasne ste 😘😘
Kike koji pogled, uzivaj dok mozes 😉
Odjecu sam kupovala od broja 56 i niti toga puno, 50 vam stvarno ne treba ako je beba rodena u terminu. Moj mali je nosio 56 samo 2-3 tj, u prvih mjesec dana je narastao 7 cm pa puno tog nismo ni nosili. A bodice sam uzela i duge i kratke rukave posto u jesen jos nece biti toliko hladno, a i u kuci je uvijek priblizno ista temperatura tako da ih ne treba pretoplo oblaciti 😉

KIKES Da baš otkud ja da znam kada če mi krenuti porod Doduše ja ih još nisam pitala, sljedeči put kada budem na pregledu ču se valjda sjetit pitat i za porod i dojenje.
JUSTME123 niskomolekularna terapija protiv zgušavanja je ovo što ja primam.

Baby.k i Nina hvala na savjetima za robicu :)
A sto se pogleda tice imala sam pogled na svoju busu jedino dizanje iz tog polozaja je bila ziva komedija jer sam se svaki put hvatala za muza i skoro mu kupaci razderala 🙈
Justme,
Niskomolekularni heparini da.
Dea, zasto si na clexanu?
Jer sam prije ove trudnoce ima dava puta missed ab u 9 i7 tz. Radila sam pretrage krvi i heterozigot sam na PAI i MTHFR

Justme,
Niskomolekularni heparini da.
Dea, zasto si na clexanu?
Jer sam prije ove trudnoce ima dava puta missed ab u 9 i7 tz. Radila sam pretrage krvi i heterozigot sam na PAI i MTHFR
Zao mi je za missed ab :( Zato ce sada NMH pomoci da izneses/mo do kraja ☺
Ja sam prije 4g bila na kontraceptivima i pusila sam "zaradila" sam masivnu plucnu emboliju i nakon 10dana plucne intenzivne jedva me spasili. Nakon odradenih svih pretraga ustanovljeno je da nije genetski i da su krive pilule i moje cigare. Pa se sada dr boje da unatoc tome sto nemam genetske predispozicije da se bolje pikati da se ne ponovi tromboza/embolija ili nedajboze sto gore.
Baby.k i Nina hvala na savjetima za robicu :)
A sto se pogleda tice imala sam pogled na svoju busu jedinodizanje iz tog polozaja je bila ziva komedija jer sam se svaki put hvatala za muza i skoro mu kupaci razderala 🙈
😂😂 ma to je najljepsi pogled 😉
I ja se jedva dizem iz kreveta, a kako ce tek biti kroz koji tjedan 😩 veli muz da ce mi ugradit neku kuku s plafona ko ono na bolnickim krevetima 🤣

Ja sam dobila savjet za robicu da za pocetak uzmem cca 10tak bodija i to 4 kom 56 , a ostatak 62; da uzmem par onih oneziea ka iz jednog komada, hlace s stopalicama, benkice. Sve majice sta se preko glave oblace, obicne hlace tipa rebe i sl te cipele nikakve da ne uzimam za pocetak. Mislim par trenerki gornjih na patent uzet, bar 10tak carapica, 4-5 kapa. Za tetre sam cula da je dosta 10 tak komada, mislim se uzet jos 2-3 rucnika s kapuljacom za bebice.
Meni nikako nije jasno za grijanje sobe kad imas bebicu. Mi ovdi u Dalmaciji stvarno jako malo trebamo grijat jer stvarno je toplo do pola dvanaestog skroz. U bolnici ih oni drze na 24,25 stupnjeva. Sad nisam pametna, dal da pocnem grijat cim izadjemo tako na 25 ili da ga standardno obucem ka nas i jos preko neku dekicu.
P.s. Glupo je pitanje znam, al nisam pametna. Hahhha

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji