Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Kolovoz 2018. 17:20

Jel to o cemu pricate neka vrsta heparina? Moja kuma je bila na heparinu i normalno je dojila, rekli su joj da to ne utjece na dojenje.

04. Kolovoz 2018. 17:24

Justme,
    Niskomolekularni heparini da. 

Dea, zasto si na clexanu? 

Nina ❤
    04. Kolovoz 2018. 17:24

Pozdrav cure! 
    Isssa i Baby.k prekrasne ste 😘😘 
    Kike koji pogled, uzivaj dok mozes 😉
    Odjecu sam kupovala od broja 56 i niti toga puno, 50 vam stvarno ne treba ako je beba rodena u terminu. Moj mali je nosio 56 samo 2-3 tj, u prvih mjesec dana je narastao 7 cm pa puno tog nismo ni nosili. A bodice sam uzela i duge i kratke rukave posto u jesen jos nece biti toliko hladno, a i u kuci je uvijek priblizno ista temperatura tako da ih ne treba pretoplo oblaciti 😉

Dea_Rene
    04. Kolovoz 2018. 17:29

KIKES Da baš otkud ja da znam kada če mi krenuti porod  Doduše ja ih još nisam pitala, sljedeči put kada budem na pregledu ču se valjda sjetit pitat i za porod i dojenje.
    JUSTME123  niskomolekularna terapija protiv zgušavanja je ovo što ja primam. 

04. Kolovoz 2018. 17:34

Baby.k i Nina hvala na savjetima za robicu :)
    A sto se pogleda tice imala sam pogled na svoju busu jedino  dizanje iz tog polozaja je bila ziva komedija jer sam se svaki put hvatala za muza i skoro mu kupaci razderala 🙈

Dea_Rene
    04. Kolovoz 2018. 17:36

KikeS

Justme,

Jer sam prije ove trudnoce ima dava puta missed ab u 9 i7 tz. Radila sam pretrage krvi i heterozigot sam na PAI i MTHFR

04. Kolovoz 2018. 17:43

Dea_Rene

KikeS

Justme,

Jer sam prije ove trudnoce ima dava puta missed ab u 9 i7 tz. Radila sam pretrage krvi i heterozigot sam na PAI i MTHFR

Zao mi je za missed ab :( Zato ce sada NMH pomoci da izneses/mo do kraja ☺
    Ja sam prije 4g bila na kontraceptivima i pusila sam "zaradila" sam masivnu plucnu emboliju i nakon 10dana plucne intenzivne jedva me spasili. Nakon odradenih svih pretraga ustanovljeno je da nije genetski i da su krive pilule i moje cigare. Pa se sada dr boje da unatoc tome sto nemam genetske predispozicije da se bolje pikati da se ne ponovi tromboza/embolija ili nedajboze sto gore. 

Nina ❤
    04. Kolovoz 2018. 17:47

KikeS

Baby.k i Nina hvala na savjetima za robicu :)
    A sto se pogleda tice imala sam pogled na svoju busu jedinodizanje iz tog polozaja je bila ziva komedija jer sam se svaki put hvatala za muza i skoro mu kupaci razderala 🙈

😂😂 ma to je najljepsi pogled 😉
    I ja se jedva dizem iz kreveta, a kako ce tek biti kroz koji tjedan 😩 veli muz da ce mi ugradit neku kuku s plafona ko ono na bolnickim krevetima 🤣 

Jelennnna
    04. Kolovoz 2018. 18:23

Ja sam dobila savjet za robicu da za pocetak uzmem cca 10tak bodija i to 4 kom 56 , a ostatak 62; da uzmem par onih oneziea ka iz jednog komada, hlace s stopalicama, benkice. Sve majice sta se preko glave oblace, obicne hlace tipa rebe i sl te cipele nikakve da ne uzimam za pocetak. Mislim par trenerki gornjih na patent uzet, bar 10tak carapica, 4-5 kapa. Za tetre sam cula da je dosta 10 tak komada, mislim se uzet jos 2-3 rucnika s kapuljacom za bebice. 
    Meni nikako nije jasno za grijanje sobe kad imas bebicu. Mi ovdi u Dalmaciji stvarno jako malo trebamo grijat jer stvarno je toplo do pola dvanaestog skroz. U bolnici ih oni drze na 24,25 stupnjeva. Sad nisam pametna, dal da  pocnem grijat cim izadjemo tako na 25 ili da ga standardno obucem ka nas i jos preko neku dekicu.
    P.s. Glupo je pitanje znam, al nisam pametna. Hahhha

04. Kolovoz 2018. 18:38

Jelena M

Ja sam dobila savjet za robicu da za pocetak uzmem cca 10tak bodija i to 4 kom 56 , a ostatak 62; da uzmem par onih oneziea ka iz jednog komada, hlace s stopalicama, benkice. Sve majice sta se preko glave oblace, obicne hlace tipa rebe i sl te cipele nikakve da ne uzimam za pocetak. Mislim par trenerki gornjih na patent uzet, bar 10tak carapica, 4-5 kapa. Za tetre sam cula da je dosta 10 tak komada, mislim se uzet jos 2-3 rucnika s kapuljacom za bebice.
    Meni nikako nije jasno za grijanje sobe kad imas bebicu. Mi ovdi u Dalmaciji stvarno jako malo trebamo grijat jer stvarno je toplo do pola dvanaestog skroz. U bolnici ih oni drze na 24,25 stupnjeva. Sad nisam pametna, dal da pocnem grijat cim izadjemo tako na 25 ili da ga standardno obucem ka nas i jos preko neku dekicu.
    P.s. Glupo je pitanje znam, al nisam pametna. Hahhha

Dobila si jako dobar savjet! Ta jednodjelna odjelca su najbolja stvar za skroz male bebe i majice preko glave su muka obuc. Draga pa nece dolje bit tako hladno pocetkom 10.mj, vidim da si tu negdje i ja po tjednima, neces trebat nista posebno grijat, osim kad kupas bebu, a i vidjet ces po sebi, ako je tebi u kuci toplo, sigurno se beba nece smrzavat :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.