Isssa, čestitam na 9.mjesecu...Uhuhu! 👏 Lijepo izgleda taj tvoj prostor.
Ssanja, dobro ste! :) Još malo da beba ostane, bit će sve u redu.
Imam osjećaj ko da sam jučer pratila Ljetne bebe iščekivajuci njihove termine, dosta su ih i prešle, kad već kod nas počeli porodi i broji se sitnije.
Mi smo danas kiseli kupus, leća i kobasice. Pomalo zimski, ali smo se zaželjeli. Jeste posebnim deterdentom prale dj.robicu?
Pandice, sviđa mi se tvoj savjet- i ja ću prikupiti 10 bodija i par hlacica i to je to za početak.
Što se troškova tiče..
Mi smo imali sreću, njegova sestra nam poklonila krevetic, madrac i jednu komplet posteljinu (gotovo netaknuto, njena mala nije htjela spavati u kreveticu), moji roditelji nam kupili kolica (polovna, lipo očuvana), njegovi su htjeli krevetic nam uzet pa će nam na kraju uzet autosjedalicu. Zasad smo potrošili oko total 1000 kn na komodu za presvlačenje, malo robice, tetra pelene i to je to. Bit će još kupovine, pa ćemo vidjeti koliko će biti na kraju.
Ovo vam daje Dm. Poklon za trudnice. Do isteka zaliha.
Kuponi s popustima vrijede do 31.3.2019.
Sta mislis jel daju ako si vec uzeo onaj stari? 😂😂
Sjedim doma u gacama samo i toliko se ispod cica znojim da razmisljam da ih zalijepim za ramena sa ostacima pik trake od krecenja 😂😂
url=https://lilypie.com]
PlavaBorovnica, ja sam oprala sa Ariel Baby tekućim deterdžentom, ali mi se ne sviđa baš. Mislila sam ostatak oprati Persil Sensitivom ali sam negdje pročitala da nije dobro mijenjati deterdžente, pa sad ne znam.
Baby.nb1, razumijem te u potpunosti😂😂 kod mene je u zadnjih mjesec dana grudnjak samo nužno zlo, ako baš negdje idemo. Ovako se šetamo po doma😊
Baby.k nije dobro mijenjati nakon sta vec oblacis bebi, ak ces prat opet, onda ti je svejedno, Persil Sensitive preporucam svakako, meni je puno bolji od Ariela.
Baby.nb1 mislim da sad ne vode evidenciju pa ak odes u 2 DM-a, mozes dobiti 2 paketa, ja sam podigla u Cityju, a u Areni mi je nudila opet (ne u istom danu, doduse), li sam bila iskrena i rekla da sam dobila vec.
Sta mislis jel daju ako si vec uzeo onaj stari? 😂😂
Sjedim doma u gacama samo i toliko se ispod cica znojim da razmisljam da ih zalijepim za ramena sa ostacima pik trake od krecenja 😂😂
😂 teško. Mislim da ti provuku karticu pa imaju zabilježeno da si ga uzela. Ja sam isto to dobila prije par mjeseci, samo nije bilo te male bepanthen kreme. Danima sam proučavala što je to narančasto, stalak za mob nije, dok mi prijateljica koja radi u dm-u nije rekla da je to držač za torbu za stolicu. Ili stol 😂😂🤷♀️🤦♀️
Lijepe su vam bušice!
Bok curke purke!
Budni smo od 5. Jedan odlazak na wc nam je unistio tako dobar prvi spavanac s jastukom za dojenje. Vjerujem da bi bio jos bolji da nije vruce, al necu se zaliti prva noc odspavana u komadu! 💪
Isli smo na plazu, makar sam sva u panici kao 33tj sam, sto ako sam otvorena, a ni ne znam..jer me nije "cackala" u utorak. Pa mi je totalni misterij do kad se uopce smijem kupat.
Evo vam jedna morska:
KikeS, zavidim ti😭 uživaj 😊😊
Ja sam kupila nešto malo 50, uglavnom sam pripremila 56 i 62. Isto sam u dilemi uzimati li kratke bodiće, mislila sam ih uzeti bar par pa da imam za ispod pidžamice kad smo doma jer je uvijek toplo u kući.
Mamice koje ste rodile da li ste pohranjivale maticne stanice. Ako da koja je procedura. Zna li netko nesto vise o tome.
Schin pitanjce za tebe.. I nakon poroda cu jos 2mj morat se pikat celaxanom da li mi to moze utjecat na dojenje. Kada sam bila na radionici dojenja nisu mi znali odg na to pitanje. A sad na zadnjem pregledu sam zaboravila pitat svog ginekologa.
Mamice koje ste rodile da li ste pohranjivale maticne stanice. Ako da koja je procedura. Zna li netko nesto vise o tome.
Schin pitanjce za tebe.. I nakon poroda cu jos 2mj morat se pikat celaxanom da li mi to moze utjecat na dojenje. Kada sam bila na radionici dojenja nisu mi znali odg na to pitanje. A sad na zadnjem pregledu sam zaboravila pitat svog ginekologa.
Ja sam na fragminu, receno mi je da ne moze utjecati, a svakako cu ih jos jednom pitati.
Bila sam zbunjena i za porod kakav smijem pa kao ne utjece ne vrstu poroda samo da si 12h prije ne dam injekciju. Pa rekoh kako cu ja znat kad ce porod krenut pa stopat 12h? Kao ako me uhvate trudovi da se ne piknem taj dan 🙈😅
Sortiraj odgovore
Najstariji