Petrapp- jaooo ne spominji mi peglanje to mi je najgori kućanski posao to baaaš ne volim, al imam baku koja obožava peglat (ona sebi pegla i posteljinu i ČARAPE) tako da ću za robicu nju iskoristit isto imam parnu peglu s postajom i spas mi je. Što prije si tu sušilicu stavi u funkciju..
Justme- sušilicaa 😍😍😍 i ja ozbiljno razmišljam da je kupim strina ju ima rodila u 10 mjesecu kaže nebi je dala ni za šta kolko joj je dobro došla s tim mini stvarčicama..
Looda_vila- ja ću onako na luku pileća jetrica izdinstat i uz to žgance ne znam više šta bi, sutra kod šogorice na punjene pohane palačinke 😍 oko 6 na feštu susjeda rodila pa susjed u domu nešto slaže ja samo znam da će bit nešto fino za papat (ajme samo na hranu mislim 😂🤷♂️)
Dija85- ooo znam kako ti je imam i ja takve susjed mi radi za grad kosi kanale sa onim velikim traktorom koji ima ono sastrane ( ne znam kako se to zove) svako jutro oko pola 6 ga 100 puta zapali i ugasi, a da ti ne velim da nedjeljom nešto šerafa oko njega pa to čudo radi cijeli dan sad mi nešto i ne smeta al kad sam radila bome je...
Isssa- lijepa bušicaaa još ćeš ti i prenjet predomislio se tvoj malac u buši mu je ipak ljepše samo nek miruje ❤❤ čestitam na ulasku u 9 mjesec 👏😊
Ssanja- bolje da si otišla sad si bar mirnija i znaš šta je puno miruj i polako bar još tih 7 dana evo Isssa najbolje zna
Trudnasam- bravo kupovinu ti si bar sad mirna, s koje stranice si naručivala te tetra pelene? Jesu ti stigle jesu dobre?
Vidim da ste svašta nešto pisale.
Bravo svima koji su imali dobre preglede.
Također bušice su svima super cool i divne.
Što se tiče kremice za guzu meni dragi radi u JGL tako da čemo dobiti poklon paket od njih sa kremicama a i imam ih več par doma jer uvijek neš nažica.
Mi iduči tjedan idemo u Ikeu jer moramo kupiti svšta nešto za stan jer se selimo krajem mjeseca. Također planiram tamo uzeti ormar za dječiju sobu i posteljinu. Krevetić i komodicu sam kupila polovnu. Madrac sam uzela novi i to preko weba od bubamare jer je bila akcija. Kolica sam uzela 3u1 več pred mjesec dana. Robicu sam neku kupila neku dobila. Dragi upravo polira i sređuje kolijevkicu koju je i on koristio kao beba i baš mu se u očima vidi sreča jer če i njegova curica biti u njoj
Ja ču sebi spavačicu kupiti u Deviću, frendica kaže da je tamo našla za 50kn obične pamučne.
Isčitala sve, pola zaboravila 😀
Bruncili, MaSen odavno se ne javljate, nadam se da ste dobro i da bebice lijepo napreduju
Isssa čestitam na devetom mjesecu, divno izgledaš, ali neka bebe još malo kod mame, tu im je najljepše, ne znam kud žure 😊
Vidim da ste se sve bacile na trošenje para i kupovini svega 😊 meni je to definitivno najdraži dio u svemu ovome, i najgore mi je kad nađem nešto što sam već kupila al ljepše nego što je moje pa se borim sa sobom da ne kupujem duplo 😀 znam da ne treba pretjerivati, ali tako je sve divno za bebe da je nemoguće odoliti.
Ja sam juče kompletirala kofer za bolnicu, mama mi je kupila dvije spavaćice i grudnjak za dojenje, kozmetiku, uloške, pelene za bebu i to sam već bila uzela i sad je sve to spremno kod vrata za polazak 😀 samo kako god sam pakovala nije moglo u manju torbu pa sam uzela manji kofer, kaže muž ti ko da se pakuješ na more a ne u bolnicu 😀 kod nas je problem što u bolnicama baš ništa nema, od toalet papira koji nosimo sa sobom pa do svega ostalog, i onda se žale što nosimo velike torbe... ko bi im ugodio 😊
Andeo ma susilica je spas lad djecu imas, pogotovo malu bebu jer vjecito nesto peres, a i peglu sam umirovila otkad je imam, sve izvadim toplo i mekano i nis nije zguzvano pa mi je super to
Pozdrac curke! Ja nocas konacno spavala, nakon ne znam koliko. Samo sam jednom ustala na wc. Al evo sad me opet neko spavanje uhvatilo.
Sanja drago mi je da je sve ok, sad 7 dana ne mrdaj, a onda kako bude.
Isssa bas si bonboncic 😊
Garavusa ma ne spominji, rekla sam da drugi put nema sanse da bi ostavila te radove za ovako kasno. Ali eto svi ukljucujuci i muza, polako, stignemo, ima vremena. Ima vremena, ali bi meni bilo lakse da smo to obavili dok sam bila pokretljivija, a ne sada kad je i ustajanje iz kreveta pothvat. Ali eto, na greskama se uci 😂😂
Looda_vila u koji Lidl ides? U centar Precko ili na Kneziju? Ne znam di bude veci izbor
Mi danas 32.tt i sluzbeno 8 mj. trudnoce 😲
url=https://lilypie.com]
Sad ste me podsjetile da nisam sebi nista kupila, tipa spavacice i te stvari za bolnicu. Ah budem.
Andeo jako sam zadovoljna tetrama. Kupila sam ih na eco butik. Kupila sam razne, flanel, muslin, eco, obicne, pa cu vidjeti koje se pokazu najbolje. Ima ih i debljih i tanjih. Pronjuskaj mozda ti se svidi nesto.
Bokk curkee raspisale ste se 😁😁😁
Bravoo svima na super pregledima
Isssa- pa ti ces docekati i 40 bebanu je ljepo unutra 👍👍😁😁 ljepaa bušicaa i čestitke na 9.mjesecuu 💪💪💪
Ssanja- sada samo mirovati i ti ces docekat sigurne tjedne ces vidjet
Petrapp2605- jaoo peglanjee 😵😵😵😵😵
Jaoo sušilicuu i ja bii ali dragi neda kaze sta ce ti to hmmmm...
Looda_vila - ja sam bomee radila ledenu paštu mužić zaželio ja napravila 😁
Dija85 - menii jutros susjed u 7 upalio pilu pod prozorom 😳😳😳😳 i pilii li ga pilii doslo mi je da mu nabrzinu slozim drva..
Trudnasam- bravo za kupovinu ti si sada mirna 🙂🙂
Cure ja sam se danas vec 3 presvukla kolko je vrucee.... 😩😩😩😩😩😩😩
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Nas_bebac onda njemu daj da pegla pa ces vidjet kako ce se predomislit 😉
Hvala curke 😊
Sušilica je spas, jedino šta peglam su muževe košulje😀
Sad sam za malog sve peglala, ne znam dali ima potrebe i do kojeg mjeseca, ako je koja upućena dajte savjete😀
Spomenik bi digla onima kaj su izmislili perilicu rublja, suđa i sušilicu😀😀😀😀😀
Ako koja planira kupovati sušilicu nemojte štediti na tome, prije sam imala neku c+, trošila je struju ko mutava, račun mi nije bio ispod 700kn, kupili smo drugu sa toplinskom pumpom i apsolutno SVE sušim u njoj i ne prelazi 300 kn račun struje, bez nje 200 kn struja 😀, tjedno operem po 10 mašina veša (7kg)
Jao cure, evo ja došla iz Ikee praznih ruku! Nema komode koju sam mislila kupiti, a i sad kad sam ju vidla uživo ne znam kak bi to sa onom spužvom gore za presvlačenje funkcioniralo, nekak mislim da se to ne da nikak dovoljno učvrstiti da ne pleše. Zvala sam stolara da mi kaže koliko bi me te koštalo po mojim željama.
Ssanja drago mi je da ste još uvijek u komadu, samo miruj i bude sve ok!
Isssa slatkice😍, ja sam jutros stala na vagu i na +10kg sam, ne znam samo di sam ih skupila...
Sortiraj odgovore
Najstariji