Jutro :)
A jeste se raspisale hehe
Ja cu vam samo reci nemojte bit lude i trosit tolike novce. Evo mi smo sve kupili za malog krevetic, autosjedalicu, robicu itd pa nisam potrosila ni 300e. Ja sam pripremila za malog nekih 10 bodya i dosta. Ionako vam bebe abnormalno brzo rastu. U pocetku vam ionako ne treba nista osim kreme, pelena i malo robice, nakon mj dana ce te ionako vec hodat naveliko po trgovinama i kavama pa lako kupit ak nesto fali hehe ja sam vec nakon manje od 2 tjedna sjedila s malim na kavi.
Sanja i ja mislim da je mozda sluzni cep al svakako provjerit idi pa nam javi :)
Petrapp2605 nisam ni ja neka spavalica, al od 1 do 6 mi je ipak premalo. Susilica je super stvar, hahahhaha da, znam kako ti je, moju je dostavljac donio gore inace bi mozda jos uvijek bila u garazi 😂. Super su kolica, ja volim 3u1 komplete, samo mi se od ovih mojih ne svida as (ionako se posebno kupuje pa sam uzela 2u1) pa bi uzela drugu.
Pandica1805 blago tebi, ovaj moj je toliko plakao kad bismo isli negdje da smo tek nakon 2 mj poceli ic po ducanima (nakon 2 vristanja njegova po cityju smo odustali), jednostavno je odbijao biti u kolicima ko sva druga novorodencad dok ja kupujem.
Petrapp2605 nisam ni ja neka spavalica, al od 1 do 6 mi je ipak premalo. Susilica je super stvar, hahahhaha da, znam kako ti je, moju je dostavljac donio gore inace bi mozda jos uvijek bila u garazi 😂. Super su kolica, ja volim 3u1 komplete, samo mi se od ovih mojih ne svida as (ionako se posebno kupuje pa sam uzela 2u1) pa bi uzela drugu.
Pandica1805 blago tebi, ovaj moj je toliko plakao kad bismo isli negdje da smo tek nakon 2 mj poceli ic po ducanima (nakon 2 vristanja njegova po cityju smo odustali), jednostavno je odbijao biti u kolicima ko sva druga novorodencad dok ja kupujem.
Ajoj.. a kod eto opet druga prica. Sutio bi samo dok se vozao bilo u kolicima bilo u autu i to bi vecinu vremena prespavao. I dan danas je tako obozava se vozat i redovno zaspe
Jutro zenske!😞😫 izgleda da do poroda nista od mog spavanja...sve nesto na rate, po 1h, pa budenje..pa prevrtanje po krevetu, kvalitetnog sna - nula bodova!
Sto cete danas za rucak?
Mi idemo kod familije na rostilj, al tako mi se neda po toj vrucini nikud😑
Dobro jutro :)
Ssanja, nadam se da je sve u redu😘
Što se tiče kupovine, nas je spasilo što smo dosta toga dobili, skoro pa sve. Kolica, sjedalicu, krevetić, dosta robice, kadicu. Ovaj mjesec planiram kupiti posteljinu, kozmetiku, pelene i sve što nam treba za bolnicu i kad dođemo doma i onda samo čekamoo😊😊
Ajoj.. a kod eto opet druga prica. Sutio bi samo dok se vozao bilo u kolicima bilo u autu i to bi vecinu vremena prespavao. I dan danas je tako obozava se vozat i redovno zaspe
Moj frajer sad bez problema zaspi u autu, ali u pocetku je bio grozan, ne znam zasto 🤷🏼♀️
Looda_vila, mene su nagovorili da ispošem piletinu. Tako da ću danas to i pire krumpir, salaticu i dobro. Dragi ide danas na svadbu tako da sam od 2 sama, možda odem na kupanje s njegovom nećakinjom ako bude lijepo vrijeme😊
Looda_vila, mene su nagovorili da ispošem piletinu. Tako da ću danas to i pire krumpir, salaticu i dobro. Dragi ide danas na svadbu tako da sam od 2 sama, možda odem na kupanje s njegovom nećakinjom ako bude lijepo vrijeme😊
Fino! Meni se vec tjedan dana jede pohana piletina ali sam prelijena spremit meso i stajat uz plocu da ispoham😂😂
Bokić cure, ja u zadnje vrijeme super spavam (osim buđenja WC-a), baš jučer pričam mužu kak jedva čekam leć na trbuh 😂
Eto mi smo zakoračili u 9 mj trudnoće 😊😊😊😊😊😊, ušla sam u 36 tjedan 😀😀😀😀, sitno brojimooooo do upoznavanja😍
Ssanja nam se ništa ne javlja, nadam se da je sve ok 😀
Jaaaaaaviiiii seeeeeeee
Sortiraj odgovore
Najstariji