Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Isssa
    04. Kolovoz 2018. 11:23

Bokić cure, ja u zadnje vrijeme super spavam (osim buđenja WC-a), baš jučer pričam mužu kak jedva čekam leć na trbuh 😂 
    Eto mi smo zakoračili u 9 mj trudnoće 😊😊😊😊😊😊, ušla sam u 36 tjedan 😀😀😀😀, sitno brojimooooo do upoznavanja😍
    Ssanja nam se ništa ne javlja, nadam se da je sve ok 😀
    Jaaaaaaviiiii seeeeeeee

Ssanja
    04. Kolovoz 2018. 11:49

Cure hvala svima što pitate za nas 😊 sinoć se nisam javila jer su me izvozali od hitne do bolnice, pa u drugu bolnicu i svako govori drugo... na kraju došla kući u 2 sata, i samo sam uspjela zaspati... jutros kod svog doktora, konačno stanje: cerviks se počeo skraćivati sad je 20mm, otvaram se ali iznutra, tako da je onaj smeđi iscjedak bio od toga. Beba se još više spustila, glavica je skroz nisko u zdjelici i zato imam taj pritisak. Strogo mirovanje narednih 7 dana da probamo doći do 35, doktor misli da toliko možemo. Ono što je najvažnije moja curica je dobro, teška je skoro 3kg, svi organi su se razvili kako treba. 
    Idem sad isčitati zaostatke, vidim da ste puno toga pisale. 

Dija85
    04. Kolovoz 2018. 11:55

Ssanja

Cure hvala svima što pitate za nas 😊 sinoć se nisam javila jer su me izvozali od hitne do bolnice, pa u drugu bolnicu i svako govori drugo… na kraju došla kući u 2 sata, i samo sam uspjela zaspati… jutros kod svog doktora, konačno stanje: cerviks se počeo skraćivati sad je 20mm, otvaram se ali iznutra, tako da je onaj smeđi iscjedak bio od toga. Beba se još više spustila, glavica je skroz nisko u zdjelici i zato imam taj pritisak. Strogo mirovanje narednih 7 dana da probamo doći do 35, doktor misli da toliko možemo. Ono što je najvažnije moja curica je dobro, teška je skoro 3kg, svi organi su se razvili kako treba.

Super što je sve ok! Proći će tih 7 dana brzo. Bitno da je curka dobro. 😘

Baby.k
    04. Kolovoz 2018. 11:57

Looda_vila, a ni meni se baš neda ali i sama obožavam pohano pa ću izdržati nekako😁
    Isssa, super izgledaš, još malo i stiže nam još jedna bebaa🙊🙈😊😊😊
    Ssanja, drago mi je da ste dobro, izdržite još malo u duetu pa onda čekamo i vas 😊😊

Jelennnna

Isssa

Bokić cure, ja u zadnje vrijeme super spavam (osim buđenja WC-a), baš jučer pričam mužu kak jedva čekam leć na trbuh 😂
    Eto mi smo zakoračili u 9 mj trudnoće 😊😊😊😊😊😊, ušla sam u 36 tjedan 😀😀😀😀, sitno brojimooooo do upoznavanja😍
    Ssanja namse ništa ne javlja, nadam se da je sve ok 😀
    Jaaaaaaviiiii seeeeeeee

+11kg čiste ljubavi 😂😀

Issa super slikica. Cestitke na ulasku u 9 mjesec. 
    Bas sam ovakav regal kao kod tebe gledala za tv u lesnine, ali se ne moze odvojeno od cilog kompleta kupiti. 

Isssa

Ssanja

Cure hvala svima što pitate za nas 😊 sinoć se nisam javila jer su me izvozali od hitne do bolnice, pa u drugu bolnicu i svako govori drugo… na kraju došla kući u 2 sata, i samo sam uspjela zaspati… jutros kod svog doktora, konačno stanje: cerviks se počeo skraćivati sad je 20mm, otvaram se ali iznutra, tako da je onaj smeđi iscjedak bio od toga. Beba se još više spustila, glavica je skroz nisko u zdjelici i zato imam taj pritisak. Strogo mirovanje narednih 7 dana da probamo doći do 35, doktor misli da toliko možemo. Ono što je najvažnije moja curica je dobro, teška je skoro 3kg, svi organi su se razvili kako treba.

Ma sve je to dobro, nemoj se brinuti, mislim da je normalna dužina cerviksa za 34 tjedan, a ja sam već mjesec dana otvorena 2 cm skroz do glavice i eto još u komadu😀, cerviks mi je bio u 30 tjednu 24mm.
    Bitno da je sve u redu sa djevojčicom, strogo miruj i dogurati ćeš do termina bez problema 😀😀😀

04. Kolovoz 2018. 11:59

Ssanja

Ajde super, drago mi je da si otisla i da znas na cemu si! Sretno cure da izdrzite jos tjedan dana 😊

Isssa pa ti si pred ciljem! 🤗 Super ti je busica

Jelennnna
    04. Kolovoz 2018. 12:00

Ssanja za tjedan cete vec bit veeliki. Tko zna, mozda kao Issa izdrzis i jos koji tjedan. 

Bruncili, MaSen kako teku dani s malim curkama? 
    Pozzz svima!

Isssa
    04. Kolovoz 2018. 12:02

Jelena M

Isssa

Ssanja namse ništa ne javlja, nadam se da je sve ok 😀
    Jaaaaaaviiiii seeeeeeee

+11kg čiste ljubavi 😂😀

Issa super slikica. Cestitke na ulasku u 9 mjesec.
    Bas sam ovakav regal kao kod tebe gledala za tv u lesnine, ali se ne moze odvojeno od cilog kompleta kupiti.

Mi smo ga odvojeno kupili bez problema, godinu prije smo uzeli za boravak regal a naknadno tu komodu. 

joNNa
    04. Kolovoz 2018. 12:21

Sanja drago mi je da je sve uredu. Sad si mirna znas sta je i odmaraj.
    Ja sam skoro sve nabavila, i sve sam kupovala online jer su mi baby trgovine daleko i nije mi se dalo po vrucinama, probala sam jedan dan oa sam natekla sva, jedva izdrzala. A I cijene su jeftinije online. Racunala sam da cu potrositi oko 1500 €. Nije strasno  S tim da sam uzimala najnuznije i uzela sam tetra pelene iz hrvatske online, i tu je otislo 2000 kn. 2300 sa dostavom.(tako da sam mozda i ustedila nekupujuci jednokratne) 
    Nadam se da ce ostati i za sljedece dijete.🙂
    Ostala mi je jos komoda, koja bi bila u wc i na njoj bi presvlacila bebu , to sam mislila uzeti polovno, to nebi trebalo biti skuplje od 50 €. 
    Jucer mi je bio zadnji radni dan. Nisam mogla vise, kada bih stajala duze od 3 sata zabole me noge, ledja i trbuh zateze. Reko vrijeme je, necu se patiti, nije mi  za muku iako sam trebala raditi po pravilo jos dva tjedna do porodiljnog. 
    Sada slatko iscekivanje 🙂
    Sitno brojimoo curee❤️❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI