Od ponedjeljka u Lidlu akcija za nase bebace!!!😍😍
http://katalozi.net/katalogmobile.php?issuusrc=http://issuu.com/katalozi.net/docs/nepreh_2f3281f299421e?e=5420532/63530183
Svidaju mi se bodiji, hlacice, carapice, vestice...rucnici.. vidim i da ima dosta njihove kozmetike za bebu. Ima tko iskustva?

Od ponedjeljka u Lidlu akcija za nase bebace!!!😍😍
http://katalozi.net/katalogmobile.php?issuusrc=http://issuu.com/katalozi.net/docs/nepreh_2f3281f299421e?e=5420532/63530183
Svidaju mi se bodiji, hlacice, carapice, vestice…rucnici.. vidim i da ima dosta njihove kozmetike za bebu. Ima tko iskustva?
Odjecu jesam, al kozmetiku nikad nisam kod njih uzimala, mozda bi mogla isprobat nes s ovim mladim, starija ima svoje tocno odredeno sta hoce i sve je rozo i s mirisom jagode ili maline pa s njom ne mogu isprobavat nista od tih kremica i sampona. Robicu cu svakako uzimat jer je preslatko, bar jedan kompletic ili 3-4 ako s enadem sama u Lidlu.. 😁

Hvala cure na savijetima da definitivno na gumicu i ja mislim kad bolje razmislim al tko bi se tih svih sitnica sjetio zato je lijepo da ste tu i nesebično dijelite savijete svaka nešto zna i supeeer ❤❤👏👏
Ja stvarno nemam od koga robicu dobit prijateljica bi mi dala od svoje curice al je opet trudna i čeka još jednu curku ostali su podjelili već baš zato mi je i žao za taj kinderbet šta dragi najavljuje da se kupi imam 3 full očuvani al nema veze jedan ću stavit kod mame, jedan odvest na more u viksu

Za odjecu znam da je super, uzela vec prije par nekih bodija i hlacica, oprala i stvarno se doima kvalitetno, cak bolje nego h&m i slicno.
A vidim da imaju sad i pelena, jednokratnih podloga, krpica za pranje..i tih sitnica, blazinica za dojenje, cijene su stvarno i vise nego povoljne.
Uff mislim da cu se u cetvrtak kad krene akcija nacrtat u 7 ispred Lidla jer kod mene u kvartu to sve plane u pol dana😑😀
Justme123 tvoja mala frajerica vec zna tocno sto zeli, nema zafrkancije, tako treba haha😁😃😎 zato sa muskima to puno jednostavnije ide , bez obzira sto ima tek 2 god😁😀

Looda_vila da, decki su laksi za odrzavanje svakako, a i ako imaju neke posebne zelje, nema za njih toliko toga u ponudi kao za cure, a malu zapravo skroz kuzim, nije da nije imala od koga naucit takve stvari, samo mi je nekako premala da bude tako svojeglava

Looda_vila- nemogu se sjetit šta je ono bilo prošli put kad sam zakasnila isto u Lidlu i pisalo se tu na forumu o tome dosta nas je "zakasnilo" al ovaj put i ja idem u 7 💪💪😂😂

Evo mene 🦉, nadam se da je kod Ssanja sve u redu.
Uhvatila sam se peglanja jučer, kao da mi nije dovoljno vruće ja palim parnu postaju i idem peglati, otvorila sam sve prozore koje sam mogla i upalila si 2 ventilarora, bilo je užasno al uspjela sam riješiti zaostatke od 2 tj nepeglanja.
Ja osim krevetića, jastuka, popluna, 2 posteljine i 3 plahte, 2 bodića, 1 piđamice i čarapica iz lidla nisam još ništa kupila, za sve sam izvidjela di što ima al nikako kupiti, kolica odabrali al ih nismo kupili, komodu isto tako, ja kad krenem u nabavu neće mi biti dosta ni kombi...bit će još samo ovo, i još samo ovo 😂😂😂

Evo mene 🦉, nadam se da je kod Ssanja sve u redu.
Uhvatila sam se peglanja jučer, kao da mi nije dovoljno vruće ja palim parnu postaju i idem peglati, otvorila sam sve prozore koje sam mogla i upalila si 2 ventilarora, bilo je užasno al uspjela sam riješiti zaostatke od 2 tj nepeglanja.
Ja osim krevetića, jastuka, popluna, 2 posteljine i 3 plahte, 2 bodića, 1 piđamice i čarapica iz lidla nisam još ništa kupila, za sve sam izvidjela di što ima al nikako kupiti, kolica odabrali al ih nismo kupili, komodu isto tako, ja kad krenem u nabavu neće mi biti dosta ni kombi…bit će još samo ovo, i još samo ovo 😂😂😂
Mora da nam obitelji misle kako stvarno ne volimo spavanje, ja sam isto od 6, cak i PAS SAPAVA JOS .
Kako ti se dalo peglati po onoj sparini, svaka cast! Ja ne peglam otkad imam susilicu, muzu kosulje i to je to, a sebi kad mi se da ili uzmem majicu ispod sakoa 😆. Ma imas jos 10 tjedana, nije to malo vremena za nabavit sve. Koja ste kolica odabrali?

Dobro jutro, samo što nije dobro. Ja razumijem da ljudi moraju raditi i sve to ali da mi svakim vikendom pod prozororom od ranog jutra ili režu drva ili buše ili pile ili ne znam ni ja što više.. pa za poludjeti. Susjed preko puta mene nedjeljom ujutro nešto brusi od kad smo tu. I isto tako nedjeljom navečer u 10. 🤮🗡⚰
Ssanja se nije javila još. Nadam se da je sve ok

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji