uf uf Tinkica pa kakve su to razlike u velicinama da je 3XL i M istoRazmijenila sam ja sa Kike broj, pa cu joj na licu mjesta uslikat i poslat, valjda cemo uspjet pogodit velicinu. U svakom slucaju hvala za info !!
A sto ja znam ... M je valjda turski a 3XL kineski
Ja ne znam što da radim sa svom ovom ogromnom ljubavlju koja me uhvati s vremena na vrijeme. Pa eksplodirati ću! 😂😂😍😍😍 a nemam koga zagrliti trenutno. Eto šaljem svakoj od vas zagrljaj 🤣❤
Hjoooj, Dija85 😊😘😘😘
Ssanja, kako si?
Čitam, ali ne stignem pisati. Puno mi noge oticu, teško se krećem ovih dana tako da doziram svoje dnevne zadatke. Mi naručili Maxi Cosi Rocky AS danas i stigao nam rabljeni krevetic od m.rodbine, popodne ga bojali 😁😍 Ja se posve uprljala bojom ko da nikad nisam kist držala u životu, jedva sastrugala boju sa sebe.🙈
I mene ste navukle da gledam Tully 😊
Tinkice, dobrodošla :)
Moguće-prije 3 mjeseca sam po 1.put naručila nesto od Kineza, u veličini L. Bilo je taman mojoj prijateljici koja je niža za glavu i po od mene.
Da ružno iskustvo al šta ćeš idemo dalje zato mi je Petrova na zadnjem mjestu, prijateljica neki dan rodila tamo i sama za sebe kaže da je razmažena al da ima same rijeći hvale za tu bolnicu..
Isssa- ja sam apsolutno sve do sad šta sam kupila od robice zapisala cijene samo zato što me zanima koliko će se to nakupit do kraja.
Ssanja- cim budes mogla javi nam se ❤, nek si odlučila otić..
Mi čak i nismo nešto puno na robicu potrošili, možda Max 1000 kn s tim da smo mirni sigurno 6 mjeseci sa tim, nego kinderbet, komoda, kozmetika, kolica, vrtić, posteljine, poplon i takve stvari, sigurno 12000 na to
Isssa- samo sam nešto robice do sada kupila moramo još puno toga i da baš sve planiram zapisati kozmetiku posteljinu baš sve..
Kad smo kod toga kolko si posteljinu kupila Jesi plahte uzimala na gumice?
Anđeo uzmi plahtice na gumice, s njima je 100 puta lakse nego s onima koje ih nemaju, bar iz mog iskustva.
Ssanja drago mi je da si odlucila ic na hitnu, nadam se da je sve u redu, javi nam se cim ces moc.
Isssa jedina prednost kad nije prvo dijete je usteda na tim nekim stvarima tipa kinderbet i odjeca (ak su istog spola), ali da nosim curicu, znam da bi se opet raspistoljila i pokupovala pol shopping centra.
Isssa- samo sam nešto robice do sada kupila moramo još puno toga i da baš sve planiram zapisati kozmetiku posteljinu baš sve..
Kad smo kod toga kolko si posteljinu kupila Jesi plahte uzimala na gumice?
Plahte u lesnini na gumice, 30 kn komad (3 komada), posteljine 4 komada, poplon i jastuk 150 kn, sve u lesnini, bila je neka vikend akcija -20%, na posteljinu i 50% , tak da sam ok prošla, nekih 700kn me ispalo, da posteljine nisu bile na velikom popustu bilo bi i preko 1000kn samo to. Čovjek sve misli sitnice ali se puuuuno sitnica nakupi a stvarno sam štedljiva, pratim akcije i opet se nakupilo🤔, a di je kinderbet, madrac, ukupno krevetić opremljen nekih 2300 kn je ispalo sa svime s tim da sam baldahin dobila uz kinderbet, ogradicu i jednu posteljinu
Anđeo uzmi plahtice na gumice, s njima je 100 puta lakse nego s onima koje ih nemaju, bar iz mog iskustva.
Ssanja drago mi je da si odlucila ic na hitnu, nadam se da je sve u redu, javi nam se cim ces moc.
Isssa jedina prednost kad nije prvo dijete je usteda na tim nekim stvarima tipa kinderbet i odjeca (ak su istog spola), ali da nosim curicu, znam da bi se opet raspistoljila i pokupovala pol shopping centra.
Slažem se, mi smo stvarno puno odjeće dobili, imamo jednog nećaka 5 godina i 3 nećakinje (2.5/1.5 god i 10 mj), sve šta je neutralno smo pokupili i tu smo stvarno puno uštedjeli, kimbi nismo jer su još u njima, ali prematalicu smo dobili, hranilicu za poslije....
Sortiraj odgovore
Najstariji