Ja sam čula da je i Sudocrem super krema za guzu…
Meni su rekli da je odličan ali ako beba dobije osip ili crvenilo, da baš nije za svaki dan. Sad ne znam.
Planira li možda koja od vas otići na ovu rasprodaju? Što mislite, da li se isplati? 🤔
Ja sam čula da je i Sudocrem super krema za guzu…
Je, al ti je jako jako gusta i jako bijela jer ima puno cinka u sebi, ova pavlovićeva je ipak nešto lakša za mazanje.
Tinkica dobrodosla! 👋 cestitam na curki i zelim ti urednu i skolsku trudnocu do kraja! Gdje planiras roditi? Svida mi se ova spavacica i jos to za 60 kn, odlicno!!😍😍
Znaci velite pavloviceva, uzet cu tu pa ako se u praksi pokaze da nije dobra, isprobat cemo druge. Vjerojatno cemo tako sve..dok ne nademo idealnu za odredenu fazu, osip, crvenilo..itd😁
Petra prave prave evo meni nekidan stigla posiljka iz hrvstske 15 komada krema sam kupila jer necu do bozica ic u hr pa da mi ne zafali haha
Sudocrema nikako nije za svaki dan. U njemackoj je ta krema cak zabranjena
Cure imate li preporuku za neku omegu? Pijem magnezij i željezo posebno pa ne bih za još ovih mjesec i pol neki kompleks za trudnice jer to pijem već cijelu trudnoću i dosta mi je toga. Jedino bih neku omegu zbog bebe jer ne jedem baš puno ribe pa ako može preporuka :)
Pozz klokanice moje, nisam se dugo javljala, kod mene je guzva, tako je uvijek ljeti, zivim na moru pa cijela obitelj godisnje koriste za doci ovdje pa dok se svi izredaju, ali citam vas redovito 😊 sto se tice krema za guzu ja sam koristila onu iz ljekarne sto ju oni prave, tako cu i sad, purelan je must have, stvarno me spasio prosli put, protiv strija se ne mazem, tu i tamo poslije tusiranja namazem nesto al nisam popucala za sad, nisam ni u prosloj t, ono bio oil sto je Isssa a stavila sliku i ja koristim ali za lice. Onaj paket u dm-u mi je teta na blagajni sama dala bez da sam ja pitala 🙂 Mi smo u 35om tjednu, prije 2 dana smo bili na kontroli i teski smo 2,5 kg, sljedeci pregled za 2 tjedna, tad ce uzet bris za streptokok i radit cemo ctg...
Tinkica dobrodosla, spavacica stvarno nije skupa, ima takvih na internetu al su puno skuplje...
Hvala cure! 😘
Ma ja inače imam suhu kožu, poslije tuširanja obavezno neka masnija krema jer me sve peče i zateže, vidjela sam sad u ormariću da je dragom ostalo Bepanthen masti od kad se tetovirao pa ću sada nakon tuširanja probati s njom. Samo mi je čudno zašto me toliko svrbi i dekolte. Tj malo iznad. Možda mi je bademovo počelo smetati. Sada ga par dana neću koristiti.
Nešto sam još htjela komentirati i ne mogu se sjetiti. 🤔
Postoji nešto što se zove trudnički svrbež kože, moglo bi to biti uzrok
Zbilja? 🤔 nisam to znala. Proučiti ću to, hvala ti .
Tinkice spavaćica je baš slatka!
Dija85 ma ništa, al nadam se da je ipak samo riječ o takvom tipu kože.
Sortiraj odgovore
Najstariji