Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Isssa
    03. Kolovoz 2018. 09:57

Tinkica dobro došla 😀, i ja sam kupila na placu potpuno istu spavaćicu 😀, čestitam na curetku 😍

petrapp2605
    03. Kolovoz 2018. 10:00

Evo kaže moja mag.farmacije purelan, bademovo ulje i pavlovićeva mast, sve ostalo se lako kupi po potrebi, i glupo se razbacivati s novcima za nešto što bebi možda uopće neće odgovarati. Pitala sam i za adaptirano mlijeko za svaki slučaj i kaže da bi ona uzela novalac. 

christyy
    03. Kolovoz 2018. 10:08

Budem i ja uzela onda tu Pavlovićevu i Purelan... Ima li toga u dm-u ili moram i u ljekarnu?
    Zaletit ću se danas po ostatak stvari u dm i onda sam pri kraju sa nabavkom za bebu... Moram još pronaći odjelce za izlazak iz bolnice

• Tinkica
    03. Kolovoz 2018. 10:12

Looda_vila planirala sam roditi u Petrovoj, ali me gin. na zadnjem pregledu malo pokolebala ...  tako da nisam još odlučila.
    Isssa ja sam kupila dvije Kao što sam napisala ima i ljepših i skupljih, ali mislim da će i ove poslužiti. Inače spavam u gaćama i potkošulji.
    Popodne ću si pokupiti taj Dm poklon paket, pa vam javim što ima 

Ivylee
    03. Kolovoz 2018. 10:38

petrapp2605

Ivylee

Moram priznati da je lakše sa spavaćicom u bolnici. Ja sam starijeg rodila u Merkuru, prvo su mi obukli svoju bolničku a poslije sam se prebacila u svoju. Jednostavnije je zbog krvarenja i dojenja posebno jer beba jako navlači mlijeko za dva-tri dana i cicke su mi bile na izvolite non-stop. I za vizite je lakše (poznate kao skidajte gaće 😧).

Ajde ako ti nije problem napisi kako je tebi bilo s prvim u Merkuru, ja sam čula da su stvarno svi ok tamo.

Stvarno mogu reći da sam imala prekrasan porod ❤️ Rodilište je malo, samo tri boksa tako da daje neki dojam intime. Svi doktori i sestre koje sam srela su bili pristupačni i ljubazni. Kod mene je porod prošao bez intervencija, ni drip ni epiziotomija, tražila sam epiduralni i dobila je. Iako sam bila prvorotkinja i malac je imao opseg glave na 99 centili, pa su svi sa sažaljenjem najavljivali puno rezanja, babica Biba koja mi je bila na porodu je masirala međicu prije izgona i tako ja prošla bez ijednog šava. Poslije poroda sam bila gotovo dva sata s mužem i bebom u boksu i tek onda su me prebacili u sobu. Beba je s tobom , mene su pitali prvu noć da li želim da ga odnesu da odspavam. Sve sestre na babinjačama su divne i uvijek spremne pomoći tako da stvarno nemam zamjerke.
    Zato ja uvijek kažem da mi je jedini strah da mi drugi porod neće biti lijep kao prvi.

Crna191
    03. Kolovoz 2018. 10:45

Pavloviceva krema za guzu je ok,ali koju rade u ljekarni..ove po dm i tako mislim da ima neki sastojak u sebi koji nije ok bas..ne znam točno,znam da su me moje curke u prvoj trudnoci uputile tako koje se vise razumiju u to..jednoj mama radi u ljekarni pa nam je to sve objasnila..ja koristim JGL ali stvarno je malo stavljam tek toliko da koza bude zaštićena..ono veliko pakiranje još nisam potrošila i moram baciti jer je pred istekom roka..sudocrem je super ali samo kod osipa..u prvoj trudnoci sam dobila uzorak u dm i evo još ga imam..bepanten mast je zakon..za sve..stvarno nama najbolja za bilo koji problematični dio..čak sam mu znala i kad je dermatitis po rukicama malo namazati i super bi mu bilo..purelan ja nisam koristila,prije poroda sam znala sa melemom mazati bradavice a kasnije sam u mulleru našla kremicu cisti lanolin od neke njem marke lanischos ili tako nešto..isto je bila ok..najvažnije vam je sto vise Da budu na zraku i malo namazati poslije dojenja mlijekom koje još iscuri..zato su spavaćice zakon u bolnici..meni su stvarno cice bile stalno vani..

Jelennnna
    03. Kolovoz 2018. 10:46

Evo meni gotov pregled. Bebach je sve 5, ali sam uloziva vrh prsta pa moram mirovati i pregled za dva tjedna.
    I okrenio se vec za izlaz. :-)

03. Kolovoz 2018. 10:53

Tinkica, dobrodosla :) Odlicna je spavacica..bas takvu i ja trazim, al online je duplo skuplja skoro. 
    Jelena M, bravo za pregled 💪 
    Ja sam kupila Pavlovicevu u DM. Sad kad sve nabrajate skuzim da mi jos dosta toga fali, a mislila sam da sam gotova sa torbom hhaha

petrapp2605
    03. Kolovoz 2018. 10:54

Christyy po to ćeš morati do ljekarne, al vjerojatno svaka ima.
    Ivylee hvala ti puno na tvom osvrtu, mislim da neću pogriješiti s Merkurom. Makar se ne želim zamarati previše s tuđim iskustvima, jer opet kažem sve smo različite i sve imamo različita očekivanja, prag boli i sl, pa prema tome i ovisi opći dojam općenito, a ako je sve u redu bilo gdje će biti sve u redu. 

Nina ❤
    03. Kolovoz 2018. 11:12

Pozdrav curke! 
    Ja imam obicnu Niveu i s njom se mazem poslije tusiranja, a za bradavice sam uzela iz dm-a, u sastavu isto lanolin i pise da se ne treba brisati prije dojenja. 
    Dija krasna busica 😘
    Jelena bravo za bebicu, ja sam u prvoj t bila uloziva od 24 tj i nisam trebala mirovati, tak da nista strasno 😉😘
    Tinkica dobro nam dosla! Istu spavacicu imam i ja, samo u plavoj verziji 😄
    Puni je tjedan, stavljamo slikicu 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.