Baby.k samo ti se cini 🤣 beban se rastegnuo po cijelom trbuhu dok jos ima koliko-toliko mjesta 😄
Baš sam i ja htjela komentirati kako je moj trbuh puno veći od tvog a bebe tu negdje po kilaži. 😁
Maloprije me teta - koju ne poznam, u trgovini pitala koliko još čekamo, ja kažem dva mjeseca, kaže ona ohoho pa ima tebe. Svašta.. možda je mislila samo na trbuh. Ali svejedno. U mojoj glavi rekla mi je Debela si!! 🤣🤣
I ja to cujem svaki put kad netko komentira koliki mi je trbuh 🤣 Al ono bebe su nam vec blizu 2 kg i 40 cm duge, pa sta oni misle da je unutra?! 😂 Trebala si ju pitat u kojem je ona mjesecu 😂😂 Bas me ljuti kad netko kog uopce ne poznas komentira velicinu trbuha, bio on mali il velik 😤 Nismo sve iste pa nam tako ni buse ne mogu biti jednake 😁
Pozdrav klokanice ❤😄
Ajme baš vam hvala na ovim temama zadnjih par dana za torbu, kremice i ostalo.. Strina mi je rekla da pavlovićeva u centru Sesveta ljekarna gusta tamna kaže bolju nikad nije imala tako da ću po to tamo ić 😂.. Još mi je malo rano kupovat to sve planiram oko 32 tjedna i odmah sve složit 😂..
Nove cure dobro došle 😊
Bušice su lijepe ajme sve ste mi baš fit prekrasnee..
Prijateljica mi je rodila prije 9 dana dobila je 15 kila u trudnoći i to kaže 11 zadnja dva mjeseca.. danas se vagala i izgubila je 10 kila kaže da se šokirala izgleda da je to pod zadnje bila voda..
Bravo za preglede vi koje ste imale mislim Jelena M i meni je koma bilo to ležanje i ja sam morala na početku, al izdržat ćeš ❤
I ja ću u Sv. DUH najvjerojatnije bila mi je opcija prvo Merkur al ipak ću Duh vidjela sam da vas je još par tamo a kolko sam zapamtila većina vas je termin prije mene pa da znate da ću vas gnjavit ❤😘
Pisale ste i o poslovima ja i dragi imamo laptop kupili prije par mjeseci kao treba nam na kraju smo ga 3 puta upalili i to za youtube on je totalni anti talent ja se ajmo reć dosta kužim Al nemam šta od doma radit na poslu sam stalno bila na kompu radim u FIRMI NA KOJU JE PETRAPP LJUTA 😂😂😂🔝🔝🔝(I većina drugih Hrvata pa šutim kad je tema di ko radi 😁😆)
Ajmeee jesam se raspisala...
Justme123 eee al nisam u mulleru aposolutno ni jednu stvar sebi kupila...sve samo za bebu:)) iako sam gledala tamo neki parfemcic i maskaru, pa ocu-necu ...na kraju sam si uzela milku i izletila van😂😂 a muzu ne govorim vec odavno koliko sam sta platila jer bi mlade dobio😂😂 kad sam solo u shoppingu i dodem doma sa hrpom vrecica, brzinski to bacim u djecju sobu i ormar, pa kasnije raspremam hahah
Endzrue ako zelis, ja se mogu zaletit do tresnjevackog placa pogledat te spavacice, pa ti uzmem i posaljem. Frendica mi blizu zivi pa kod tres.placa pijemo kavu bar 2x tjedno. 🙂
Nina ma joj, nemoj se opce obazirat na komentare trbuha...meni uredno govore dal sam sigurna da ne nosim blizance🤨😆🤣al ja samo mahnem rukom i aj bok... ili ako me netko bas posebno izživcira odgovorim sarkasticnim komentarom na koji ekipa obicno ima blago teleci pogled jer ga ne razumije 😂😂 to mi je najdraze🤣😂😂
Justme123 eee al nisam u mulleru aposolutno ni jednu stvar sebi kupila…sve samo za bebu:)) iako sam gledala tamo neki parfemcic i maskaru, pa ocu-necu …na kraju sam si uzela milku i izletila van😂😂 a muzu ne govorim vec odavno koliko sam sta platila jer bi mlade dobio😂😂 kad sam solo u shoppingu i dodem doma sa hrpom vrecica, brzinski to bacim u djecju sobu i ormar, pa kasnije raspremam hahah
Endzrue ako zelis, ja se mogu zaletit do tresnjevackog placa pogledat te spavacice, pa ti uzmem i posaljem. Frendica mi blizu zivi pa kod tres.placa pijemo kavu bar 2x tjedno. 🙂
Ninama joj, nemoj se opce obazirat na komentare trbuha…meni uredno govore dal sam sigurna da ne nosim blizance🤨😆🤣al ja samo mahnem rukom i aj bok… ili ako me netko bas posebno izživcira odgovorim sarkasticnim komentarom na koji ekipa obicno ima blago teleci pogled jer ga ne razumije 😂😂 to mi je najdraze🤣😂😂
Jel bi mogla i meni uzeti odma ako budes slala za Split? :) Poslala sam mamu na nas plac, al posto je sezona strah me nabitih cijena. Placam kavu ☕🍼
Kad smo kod kometiranja busa i kolika si i prevedeno debela si... Od kume muz je kupio novi mobitel i htio isprobati kameru i okrene je prema meni i kaze: "ajmo kikice okinuti jednu PANORAMU" 😅😂😂😂😂
Mislim nije namjerno i mislio je na PORTRET, al udavili smo se od smijeha svejedno 🙈
Anđeo a zato ti mudro šutiš po tom pitanju 🤣🤣🤣
Ja bi u muller-u, dm-u i bipi mogla ostaviti sve što imam, uvijek mi nešto treba, pa je bolje da ni ne ulazim bez nadzora 🤣🤣🤣
Joj jeste me nasmijale s tom veličinom busa..ja sam nedavno išla kod pedice sa klincem pa je pitala kad trebam roditi..tad je bilo 2mj još..a ona onako upitnik nad glavom i kaže:a mama pa veliki ste..🙈😂
Inače mm me jučer uslikaovani da nisam ni znala,nešto smo se zajeb i pošalje mi sliku na whtsp i skoro se rasplakala jer sam fakat ogromna😤 mala,debela..
Ja sam danas opet oprala 3masine vesa i bas vise ne znam od kud toliko za pranje..a još nisam ni navlaku od as ni kolica oprala🙈 sve odgađam jer nemam vise di spremati jer mm nikako da napravi ORMAR kod nas u spavaćoj..
Večeras idem do grada sa svojim curkama,mislim da je zadnji izlazak prije poroda🙈
Justme123 eee al nisam u mulleru aposolutno ni jednu stvar sebi kupila…sve samo za bebu:)) iako sam gledala tamo neki parfemcic i maskaru, pa ocu-necu …na kraju sam si uzela milku i izletila van😂😂 a muzu ne govorim vec odavno koliko sam sta platila jer bi mlade dobio😂😂 kad sam solo u shoppingu i dodem doma sa hrpom vrecica, brzinski to bacim u djecju sobu i ormar, pa kasnije raspremam hahah
Ninama joj, nemoj se opce obazirat na komentare trbuha…meni uredno govore dal sam sigurna da ne nosim blizance🤨😆🤣al ja samo mahnem rukom i aj bok… ili ako me netko bas posebno izživcira odgovorim sarkasticnim komentarom na koji ekipa obicno ima blago teleci pogled jer ga ne razumije 😂😂 to mi je najdraze🤣😂😂
Jel bi mogla i meni uzeti odma ako budes slala za Split? :) Poslala sam mamu na nas plac, al posto je sezona strah me nabitih cijena. Placam kavu ☕🍼
Kad smo kod kometiranja busa i kolika si i prevedeno debela si… Od kume muz je kupio novi mobitel i htio isprobati kameru i okrene je prema meni i kaze: "ajmo kikice okinuti jednu PANORAMU" 😅😂😂😂😂
Mislim nije namjerno i mislio je na PORTRET, al udavili smo se od smijeha svejedno 🙈
Hahah a jesam se nasmijala za panoramu😂😂🤣🤣
Naravno da mogu, nije nikakav problem😉 ajde daj mi neki svoj email, pa ces mi tamo dat broj moba, bas da ne ostavljas tu na forumu. Kasnije lako iskomuniciramo sve sto treba😊🤗
Petrapp mogla bi bome i ja, pogotovo kad krenem tamo šnjofat sve one parfeme 🤦🏼♀️🤯😄
Ja sam svog odvela u šoping u Muller, i trpam ja ko luda prašak za veš, omekšivač, gelove za tuširanje, omekšivače i sve ostalo za higijenu pa za klinca gluposti.....i dođemo na blagajnu a njemu ŠOK, ceh 600 kn 😂 a veli on pa kaj smo kupili, ništa i provjerava račun, niš mu nije bilo jasno 😂. Treba njih malo češće vodit u takav šoping 😂😂😂😂 i peglati im kartice 😂😂😂😂
Ja uopce nisam naisla na nikakve ruzne komentare. Svi budu ljubazni, sad sta mozgaju u svojoj glavi ko ce ih znat.
Ja sam sebi stvarno odlica dok ne dode se do nogu koje au ukomljene, neki dan sam odustala od odlaska na secernu jedino iz razloga da me tamo kozmeticarka takvu ne gleda. Stvarno su jadne ukomljene, crvene, ka da se svaki mm celulita oslikava.
Onda gledam se dok se kupam, dosta mi kosti strse ispod vrata i izmedju prsiju i lice mi je stvarno zategnuto, cak mrsavije no inace mi izgleda i ruke. Tako da si dajem prolaznu ocjenu hahhha.
A na tim pregledima naletim tamo po bolnici na stvarno ultrafit i slatkih trudnica, bas budu prekrasne. Ko sareni bozicni bomboni.
Sortiraj odgovore
Najstariji