Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrapp2605
    03. Kolovoz 2018. 11:14

anusha

Cure imate li preporuku za neku omegu? Pijem magnezij i željezo posebno pa ne bih za još ovih mjesec i pol neki kompleks za trudnice jer to pijem već cijelu trudnoću i dosta mi je toga. Jedino bih neku omegu zbog bebe jer ne jedem baš puno ribe pa ako može preporuka :)

Probaj u ljekarni pitati za savjet, meni se čini da sve zasebne omege koje jesu na tržištu nisu preporučljive u trudnoći zbog količina sastojaka koje sadrže, osim onih koje se prodaju zajedno sa trudničkim vitaminima, ali možda griješim. 

• Majchi511
    03. Kolovoz 2018. 11:15

Bok curke.. imam pitanje za trudnice koje će roditi u zagrebu, kak ste se odlučile i za koju bolnicu? Ja više ne znam ni sama kamo bi..

Baby.k
    03. Kolovoz 2018. 11:23

Jelena, super za pregled :) i moj je već na zadnjem pregledu bio već glavicom dolje a tako ga i osjetim. Kad me nabija nogama pod cice😂
    Nina, pa gdje se ta tvoja bebica sakrila? Čini mi se da imam veći trbuh nego ti🙈🙊

Jelennnna
    03. Kolovoz 2018. 11:35

Nina nadam se da cemo u paketu docekat jesen. A izludi to mirovanje, 4 mj trudnove sam vecinski mirovala radi rozog iscjetka i nesto 6; i sad racunam aj rjesila se sveg tog jer nema iscjetka. Bas od mirovanja se bzvz osjecam, samo me ledja bole i cila troma budem. 

Aurora
    03. Kolovoz 2018. 11:37

Jelena ja sam u 24tj. bila uloživa za vrh prsta, nitko mi nije spominjao mirovanje, ni u bolnici, ni moj ginekolog. Rekao mi je da je to okej nalaz. U 27tj. sam bila zatvorena. Sad čekam idući tjedan 😀
    Majchi511 ja se ne mogu odlučiti za bolnicu u zg, malo bi u Petrovu, malo u Vinogradsku😁 Bolja iskustva sam čula s Vinogradskom, da su sestre ljubaznije i sl., bila sam tamo na kiretaži i stvarno su svi bili divni. Petrova mi je jako blizu pa možda to bude odlučujuće😀

Missed ab - 12 tt (2017) ❤️

Nina ❤
    03. Kolovoz 2018. 11:39

Baby.k samo ti se cini 🤣 beban se rastegnuo po cijelom trbuhu dok jos ima koliko-toliko mjesta 😄

• hortensia
    03. Kolovoz 2018. 11:43

Cure, spominjale ste svrbez koze...sve to umjereno radi rsstezanja koze je ok, ali moj doc kaze da treba prijaviti svaki intenzivni svrbez od 30 tjedna zbog opasnosti od kolestaze..cesce je to svrbez ruku/nogu ali mojoj frendici je bio i trbuha..ali je bio bas jaci

Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
    Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥

Endzrue
    03. Kolovoz 2018. 11:48

Tinkica

Za 60 kn, tanka pamučna. Ima i ljepših po 80 i 100 kn 😊

Možeš li se nama koji smo u Splitu zaletit pa ti ja uplatim novce prije a ti mi uzmeš 2 jer ja na ovakve u Splitu nikako da naletim a tih 60kn je odlična cijela

• Orhidejaaa
    03. Kolovoz 2018. 11:50

Samo da se malo javim.. trenutno sam 24+2.. s bebom je sve u redu, termin mi je 21.11.
    Curica je, samo još nismo sigurni za ime. :)

03. Kolovoz 2018. 11:53

Endzrue

Tinkica

Za 60 kn, tanka pamučna. Ima i ljepših po 80 i 100 kn 😊

Možeš li se nama koji smo u Splitu zaletit pa ti ja uplatim novce prije a ti mi uzmeš 2 jer ja na ovakve u Splitu nikako da naletim a tih 60kn je odlična cijela

Jesi gledala na nasem pazaru? Ja planiram otici ovih dana vidjeti jel ih ima. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.