Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tinkica
    03. Kolovoz 2018. 09:09

Pozdrav cure  Čitam vas već neko vrijeme, pa evo da vam se i ja pridružim ... Nosim curku, termin početkom 11. mj. 
    Vezano za spavaćice ... imate na Trešnjevačkom placu, cijene od 60 kn. Učitat ću vam sliku pa vidite 

Dija85
    03. Kolovoz 2018. 09:10

Tinkica

Pozdrav cureČitam vas već neko vrijeme, pa evo da vam se i ja pridružim … Nosim curku, termin početkom 11. mj.
    Vezano za spavaćice … imate na Trešnjevačkom placu, cijene od 60 kn. Učitat ću vam sliku pa vidite

Dobrodošla! 😊 čestitke na curki! 

Nas_bebac
    03. Kolovoz 2018. 09:12

Jutroo mi se probudili nekeko najljepse spavam od 6- 8.30 😁😁
    Petrapp2605 daaa moj muzic ti je teska kategorija hrkača hahaha 😁😁 njemu ni lakat pod rebra ne pomaze onda samo jače zahrče hahahh 😁😁
    Mene povremeno zna zasvrbit trbuh a mazala sam se na početku trudnoce sa nekim bio uljem iz dm-a, super je ali ja zaboravim 🙈🙈 i ja sam kupila purečan kremu moja je manje nego ova gore a isto košta 🙄 bas me zanima koliko bi onda doslo vece pakiranje.... Mene su ima sada dva tjedn abas bradavice počele boljetbpa si tim istim uljem kada se sjetim (kada počne jako bolit) namazem jel jos kojoj tako? 

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

• pandica1805
    03. Kolovoz 2018. 09:12

Kremu za guzu malom i sad drugoj bebi kupujem u hr onu sto prave u ljekarnama mast za bebe. Ta mi je zakon i najprirodnija. 

petrapp2605
    03. Kolovoz 2018. 09:13

Dija85 divna ti je bušica!
    Looda_vila kaj se tiče svih tih krema za bebu, moram popričati sa sestričnom, ona je mag.farmacije pa da čujem što ona kaže, al za guzu kolko se sjećam postojala je petrovićeva mast ili krema što se radi po ljekarnama i to je navodno zakon krema, sad ne znam jel to rade još. Za bepanten mast znam da je super za bebinu guzu a može se koristiti i za bradavice.
    A ja se mažem s dove losionon za tijelo, i sa hippovim mamma uljem al to isto kad se sjetim, nisam nešto od pretjeranog mazanja pogotovo sad kad je vruće...jučer mažem trbuh i mužić me masira i komentira kak nisam ni jednu striju dobila, a ja se derem na njega šutiiii, da nisi to više ponovio, sad ih nemam al ne znači da samo od jednom ne budu došle nemoj ih prizivati 😂🤣

• Tinkica
    03. Kolovoz 2018. 09:15

Za 60 kn, tanka pamučna. Ima i ljepših po 80 i 100 kn 😊

Nas_bebac
    03. Kolovoz 2018. 09:16

Uh uh zaboravila napisat tinkica dobro došle 😁😁
    Dija85 divnaaa bušicaa 🙂🙂🙂
    Za bebinu guzu sam uzela pavlovicevu mast je ok ta? 

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

petrapp2605
    03. Kolovoz 2018. 09:18

Dija85

Hvala cure! 😘
    Ma ja inače imam suhu kožu, poslije tuširanja obavezno neka masnija krema jer me sve peče i zateže, vidjela sam sad u ormariću da je dragom ostalo Bepanthen masti od kad se tetovirao pa ću sada nakon tuširanja probati s njom. Samo mi je čudno zašto me toliko svrbi i dekolte. Tj malo iznad. Možda mi je bademovo počelo smetati. Sada ga par dana neću koristiti.
    Nešto sam još htjela komentirati i ne mogu se sjetiti. 🤔

Postoji nešto što se zove trudnički svrbež kože, moglo bi to biti uzrok 

petrapp2605
    03. Kolovoz 2018. 09:19

Tinkica

Pozdrav cureČitam vas već neko vrijeme, pa evo da vam se i ja pridružim … Nosim curku, termin početkom 11. mj.
    Vezano za spavaćice … imate na Trešnjevačkom placu, cijene od 60 kn. Učitat ću vam sliku pa vidite

Dobro nam došla! 

petrapp2605
    03. Kolovoz 2018. 09:20

Nas_bebac

Uh uh zaboravila napisat tinkica dobro došle 😁😁
    Dija85 divnaaa bušicaa 🙂🙂🙂
    Za bebinu guzu sam uzela pavlovicevu mast je ok ta?

Haha da, nije petrovićeva nego pavlovićeva 🤭🤭🤭 ta je zakon za guze 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.