Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Baby.k
    03. Kolovoz 2018. 08:28

Petrapp, hahaha, imam i ja jednog takvog. Ja ga trknem laktom svako malo kad me naživcira sa hrkanjem. 
    Dija, pa mene tu i tamo zasvrbi, ništa strašno, a mažem iskreno kad se sjetim.
    Christyy, ja sam ga uzela negdje na početku trudnoće. Dobila sam isto što i sad daju. Super mi je krema za strije koju dobiješ, fino miriši, dugo je koža hidratizirana a ne lijepi mi se za odjeću. 
    Pandica, i meni su preporučili Purelan kao obavezno poslije poroda, da je bio spas za bradavice.

petrapp2605
    03. Kolovoz 2018. 08:38

Christyy i ja sam ga bila uzela dok kao nisu ukinuli program, pa ga opet pokrenuli. Očito je bilo puno nezadovoljnih.
    Kad već pričamo o pelenama jeste čule da će smanjiti pdv na njih? Baš me zanima hoćemo li to uopće osjetiti. 

Dija85
    03. Kolovoz 2018. 08:41

mi veliki!   

Baby.k
    03. Kolovoz 2018. 08:44

Dija85

mi veliki!

Lijepa bušica😍😊

Isssa
    03. Kolovoz 2018. 08:49

Jutro kloke 😀
    Purelan koristim skoro od početka trudnoće jer su me svrbile bradavice jako, odlična kremica, vrijedi svake kune.
    Bademovim uljem sam mazala trbuh do prije mjesec dana, sad se mažem s Bio-Oil, još mi je bolja od bademovog, uopće me ne svrbi koža, n

Looda_vila
    03. Kolovoz 2018. 08:51

Jutroooo duplićke! Iza nas jos jedna ne bas sjajna noc, tek pred jutro uspjela nesto malo odspavati!
    Christyy i ja sam ga uzela jos nekad u trecem mjesecu kad su davali, no rekla mi frendica da daju i sad bez problema. Ne znam tocno koja je procedura, najboljr pitas na blagajni.
    Pandice ja kupila isto purelan po preporuci. 

Cure, koju kremu za bebinu guzu uzimat? Jgl? Sudokremu? Nivea? Idem danas konacno u muller obavit shopping🤩😁

Looda_vila
    03. Kolovoz 2018. 08:55

Dija85 bas lijepu kucicu tvoja curka gradi😍😍🍼

christyy
    03. Kolovoz 2018. 09:04

Baš ću pitati na blagajni, jer bili su ukinuli to pa valjda opet vratili...
    Ja isto planiram kupiti purelan, netko je tu bio napisao da je najbolja i da prije dojenja ne treba prati bradavice od kreme...
    Dija divna ti je busa  Mene isto svrbi trbuh često i ja ga mažem biobaza kremom (nakon tuširanja jer se ovako inače ne sjetim ili mi se neda)... Možda bi trebala tu i tamo uljem namazat...

Dija85
    03. Kolovoz 2018. 09:05

Hvala cure! 😘 
    Ma ja inače imam suhu kožu, poslije tuširanja obavezno neka masnija krema jer me sve peče i zateže, vidjela sam sad u ormariću da je dragom ostalo Bepanthen masti od kad se tetovirao pa ću sada nakon tuširanja probati s njom. Samo mi je čudno zašto me toliko svrbi i dekolte. Tj malo iznad. Možda mi je bademovo počelo smetati. Sada ga par dana neću koristiti.
    Nešto sam još htjela komentirati i ne mogu se sjetiti. 🤔

Dija85
    03. Kolovoz 2018. 09:09

Dija85

Hvala cure! 😘
    Ma ja inače imam suhu kožu, poslije tuširanja obavezno neka masnija krema jer me sve peče i zateže, vidjela sam sad u ormariću da je dragom ostalo Bepanthen masti od kad se tetovirao pa ću sada nakon tuširanja probati s njom. Samo mi je čudno zašto me toliko svrbi i dekolte. Tj malo iznad. Možda mi je bademovo počelo smetati. Sada ga par dana neću koristiti.
    Nešto sam još htjela komentirati i ne mogu se sjetiti. 🤔

A da, krema za bebinu guzu. Ja ću uzeti onu koju tete u ljekarni prave same. Mojima je ta super.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.