Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrapp2605
    03. Kolovoz 2018. 03:58

Baby.k

Obožavam ove posjete na wc cijelu noć, pa sad ne mogu više zaspati 😥😥😑

Nas dvije ti se pridružujemo, otišla na wc, vratila se u krevet i sad ću zveknut muža, majko mila kako hrče pa to nije normalno, u cijeloj kući ga možeš čuti, a di kad ti se stisne uz uho...

Nas_bebac
    03. Kolovoz 2018. 04:01

petrapp2605

Baby.k

Nas dvije ti se pridružujemo, otišla na wc, vratila se u krevet i sad ću zveknut muža, majko mila kako hrče pa to nije normalno, u cijeloj kući ga možeš čuti, a di kad ti se stisne uz uho…

Potpisujem kod obje i petra suosjecam susjedi ga cuju 🙄🙄 

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Ivylee
    03. Kolovoz 2018. 06:43

Moram priznati da je lakše sa spavaćicom u bolnici. Ja sam starijeg rodila u Merkuru, prvo su mi obukli svoju bolničku a poslije sam se prebacila u svoju. Jednostavnije je zbog krvarenja i dojenja posebno jer beba jako navlači mlijeko za dva-tri dana i cicke su mi bile na izvolite non-stop. I za vizite je lakše (poznate kao skidajte gaće 😧). 

Schinin
    03. Kolovoz 2018. 06:43

Bas sam mislila napisat sto je sad Endzrue stavila: obavezno mislite na carape i Punjac za mobitel 🙂 ja sam naravno bas to zaboravila na proslo porodu 🙈 samo bi se jos nadovezala da uvijek imate jedan od tih velikih, debelih ulozaka kod sebe u slucaju da vam pukne vodenjak... meni je u uredu puknuo i nije bilo onako da je pljusnulo neg sa svakom kontrakcijom pomalo... dok smo mi sve u uredu pozavrsavali I dosli so bolnice (isla sam u drugu radjat ne tu gdje sam radila😂) I tamo jos cekali meni je bilo uzasno neugodno da mi se sve pomalo cijedi... a kako sam pametna tek nakon poroda mi je sinulo da sam mogla tak jedan ulozak uzeti 🙈 
    Sto se tice d3 kapi kod dojene djece bi trebalo biti pod obavezno, jer se kroz Mancini mlijeko premalo dobije, vecina ad ima dovoljno cit d tako da tu nije potrebno. Teoretski bi vit d mogao biti uzrok grceva, ali nije bas skroz dokazano.... nas bivsi pedijatar u Maryland mi je onda na pocetku rekao, i mislim da je u pravu, da neke bebe jednostavno imaju grceve I da tu puno ne mozes uciniti neg cekaj da prodju prva 3mjeseca I gotovo. Otprilike tako je I kod nas bilo. Kapi koje sadrze simeticon (espumisan, ja mislim) nama nisu bas nista pomogle, ali sigurno nije na odmet probat- mm se kune da njemu simeticon pomogne kod nadutosti, ja nisam nikakav efekt primjetila, tako I bebe razlicito reaguju. Sto je nama pomoglo je bio topli jastucic, gripe water (ne znam ima li takvo sto kod vas, to su kapi sa extraktima djumbira i komoraca, moja mala ih je obozavala- svidio joj se okus😂) I importirani hippov caj anis/komorac/kim. Kad je bila nemirna I heutjesno plakala uvijek bi palilo da joj skinem bodic, skinem moju majicu i stavim je sebi na grudi, ne mora sisat ali da ima kontakt koza na kozu... obicno bi nas onda zamotala u deku I tad bi se bas brzo umirila...jedini Problem je onda se maknut 😂😂😂

petrapp2605
    03. Kolovoz 2018. 07:05

Nas_bebac

petrapp2605

Baby.k

Nas dvije ti se pridružujemo, otišla na wc, vratila se u krevet i sad ću zveknut muža, majko mila kako hrče pa to nije normalno, u cijeloj kući ga možeš čuti, a di kad ti se stisne uz uho…

Potpisujem kod obje i petra suosjecam susjedi ga cuju 🙄🙄

Ajoooj, to je onda ekstra kategorija. Mm je na kratko prestao hrkati pa sam i ja uspjela zaspati 😊

petrapp2605
    03. Kolovoz 2018. 07:08

Ivylee

Moram priznati da je lakše sa spavaćicom u bolnici. Ja sam starijeg rodila u Merkuru, prvo su mi obukli svoju bolničku a poslije sam se prebacila u svoju. Jednostavnije je zbog krvarenja i dojenja posebno jer beba jako navlači mlijeko za dva-tri dana i cicke su mi bile na izvolite non-stop. I za vizite je lakše (poznate kao skidajte gaće 😧).

Ajde ako ti nije problem napisi kako je tebi bilo s prvim u Merkuru, ja sam čula da su stvarno svi ok tamo. 

Dija85
    03. Kolovoz 2018. 07:17

Jutro! Cure jel vas svrbi trbuh? Jasno mi je da se koža rasteže i da zato svrbi ali mažem bademovim uljem svaku vecer i ujutro nekim masnim baby losionom poslije tuširanja. Ne znam što drugo da probam? 

petrapp2605
    03. Kolovoz 2018. 07:31

Dija85

Jutro! Cure jel vas svrbi trbuh? Jasno mi je da se koža rasteže i da zato svrbi ali mažem bademovim uljem svaku vecer i ujutro nekim masnim baby losionom poslije tuširanja. Ne znam što drugo da probam?

Jutro! Meni ti je sestra kod ginekologice na zadnjoj kontroli dala male uzorke bepanten masti i kao nove kreme bepanderm za ublažavanje svrbeža, i kao da ima dobru povratnu informaciju od trudnica kod kojih je izražen svrbež. Ja sam njom mazala kad bi me komarci pojeli i bilo mi je ok makar nije predviđena za to, tako da vjerujem da bi ti ublažila svrbež trbuščića. 

Dija85
    03. Kolovoz 2018. 07:36

petrapp2605

Dija85

Jutro! Meni ti je sestra kod ginekologice na zadnjoj kontroli dala male uzorke bepanten masti i kao nove kreme bepanderm za ublažavanje svrbeža, i kao da ima dobru povratnu informaciju od trudnica kod kojih je izražen svrbež. Ja sam njom mazala kad bi me komarci pojeli i bilo mi je ok makar nije predviđena za to, tako da vjerujem da bi ti ublažila svrbež trbuščića.

E super, hvala ti. 😘 Kupiti ću danas pa probati. 

christyy
    03. Kolovoz 2018. 08:17

Jutro klokanice :)
    Jel koja zatražila u dm-u poklon za trudnice? Vidjela sam na početnoj str. klokanice da opet dijele...
    https://www.dm-drogeriemarkt.hr/hr_homepage/bebe/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI