Obožavam ove posjete na wc cijelu noć, pa sad ne mogu više zaspati 😥😥😑
Nas dvije ti se pridružujemo, otišla na wc, vratila se u krevet i sad ću zveknut muža, majko mila kako hrče pa to nije normalno, u cijeloj kući ga možeš čuti, a di kad ti se stisne uz uho…
Potpisujem kod obje i petra suosjecam susjedi ga cuju 🙄🙄
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Moram priznati da je lakše sa spavaćicom u bolnici. Ja sam starijeg rodila u Merkuru, prvo su mi obukli svoju bolničku a poslije sam se prebacila u svoju. Jednostavnije je zbog krvarenja i dojenja posebno jer beba jako navlači mlijeko za dva-tri dana i cicke su mi bile na izvolite non-stop. I za vizite je lakše (poznate kao skidajte gaće 😧).
Bas sam mislila napisat sto je sad Endzrue stavila: obavezno mislite na carape i Punjac za mobitel 🙂 ja sam naravno bas to zaboravila na proslo porodu 🙈 samo bi se jos nadovezala da uvijek imate jedan od tih velikih, debelih ulozaka kod sebe u slucaju da vam pukne vodenjak... meni je u uredu puknuo i nije bilo onako da je pljusnulo neg sa svakom kontrakcijom pomalo... dok smo mi sve u uredu pozavrsavali I dosli so bolnice (isla sam u drugu radjat ne tu gdje sam radila😂) I tamo jos cekali meni je bilo uzasno neugodno da mi se sve pomalo cijedi... a kako sam pametna tek nakon poroda mi je sinulo da sam mogla tak jedan ulozak uzeti 🙈
Sto se tice d3 kapi kod dojene djece bi trebalo biti pod obavezno, jer se kroz Mancini mlijeko premalo dobije, vecina ad ima dovoljno cit d tako da tu nije potrebno. Teoretski bi vit d mogao biti uzrok grceva, ali nije bas skroz dokazano.... nas bivsi pedijatar u Maryland mi je onda na pocetku rekao, i mislim da je u pravu, da neke bebe jednostavno imaju grceve I da tu puno ne mozes uciniti neg cekaj da prodju prva 3mjeseca I gotovo. Otprilike tako je I kod nas bilo. Kapi koje sadrze simeticon (espumisan, ja mislim) nama nisu bas nista pomogle, ali sigurno nije na odmet probat- mm se kune da njemu simeticon pomogne kod nadutosti, ja nisam nikakav efekt primjetila, tako I bebe razlicito reaguju. Sto je nama pomoglo je bio topli jastucic, gripe water (ne znam ima li takvo sto kod vas, to su kapi sa extraktima djumbira i komoraca, moja mala ih je obozavala- svidio joj se okus😂) I importirani hippov caj anis/komorac/kim. Kad je bila nemirna I heutjesno plakala uvijek bi palilo da joj skinem bodic, skinem moju majicu i stavim je sebi na grudi, ne mora sisat ali da ima kontakt koza na kozu... obicno bi nas onda zamotala u deku I tad bi se bas brzo umirila...jedini Problem je onda se maknut 😂😂😂
Obožavam ove posjete na wc cijelu noć, pa sad ne mogu više zaspati 😥😥😑
Nas dvije ti se pridružujemo, otišla na wc, vratila se u krevet i sad ću zveknut muža, majko mila kako hrče pa to nije normalno, u cijeloj kući ga možeš čuti, a di kad ti se stisne uz uho…
Potpisujem kod obje i petra suosjecam susjedi ga cuju 🙄🙄
Ajoooj, to je onda ekstra kategorija. Mm je na kratko prestao hrkati pa sam i ja uspjela zaspati 😊
Moram priznati da je lakše sa spavaćicom u bolnici. Ja sam starijeg rodila u Merkuru, prvo su mi obukli svoju bolničku a poslije sam se prebacila u svoju. Jednostavnije je zbog krvarenja i dojenja posebno jer beba jako navlači mlijeko za dva-tri dana i cicke su mi bile na izvolite non-stop. I za vizite je lakše (poznate kao skidajte gaće 😧).
Ajde ako ti nije problem napisi kako je tebi bilo s prvim u Merkuru, ja sam čula da su stvarno svi ok tamo.
Jutro! Cure jel vas svrbi trbuh? Jasno mi je da se koža rasteže i da zato svrbi ali mažem bademovim uljem svaku vecer i ujutro nekim masnim baby losionom poslije tuširanja. Ne znam što drugo da probam?
Jutro! Cure jel vas svrbi trbuh? Jasno mi je da se koža rasteže i da zato svrbi ali mažem bademovim uljem svaku vecer i ujutro nekim masnim baby losionom poslije tuširanja. Ne znam što drugo da probam?
Jutro! Meni ti je sestra kod ginekologice na zadnjoj kontroli dala male uzorke bepanten masti i kao nove kreme bepanderm za ublažavanje svrbeža, i kao da ima dobru povratnu informaciju od trudnica kod kojih je izražen svrbež. Ja sam njom mazala kad bi me komarci pojeli i bilo mi je ok makar nije predviđena za to, tako da vjerujem da bi ti ublažila svrbež trbuščića.
Jutro! Meni ti je sestra kod ginekologice na zadnjoj kontroli dala male uzorke bepanten masti i kao nove kreme bepanderm za ublažavanje svrbeža, i kao da ima dobru povratnu informaciju od trudnica kod kojih je izražen svrbež. Ja sam njom mazala kad bi me komarci pojeli i bilo mi je ok makar nije predviđena za to, tako da vjerujem da bi ti ublažila svrbež trbuščića.
E super, hvala ti. 😘 Kupiti ću danas pa probati.
Jutro klokanice :)
Jel koja zatražila u dm-u poklon za trudnice? Vidjela sam na početnoj str. klokanice da opet dijele...
https://www.dm-drogeriemarkt.hr/hr_homepage/bebe/
Jutro :)
Isssa kapi sam davala od 10tog dana zivota ali samo od ponedjeljka do petka, vikendom ne.
Ja nisam jedna od onih sto kupuje puno stvari ali savjetujem vam da si kupite Purelan, spas za bradavice u pocetku dojenja.
Ne znam jel vec bila ta tema, koje jaje ce te kupit? Autosjedalicu jel hehe ja sam se odlucila za cybex aton 5
Sortiraj odgovore
Najstariji