Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Endzrue
    03. Kolovoz 2018. 11:57

KikeS

Endzrue

Tinkica

Za 60 kn, tanka pamučna. Ima i ljepših po 80 i 100 kn 😊

Možeš li se nama koji smo u Splitu zaletit pa ti ja uplatim novce prije a ti mi uzmeš 2 jer ja na ovakve u Splitu nikako da naletim a tih 60kn je odlična cijela

Jesi gledala na nasem pazaru? Ja planiram otici ovih dana vidjeti jel ih ima.

Nisam još jer sam točnije u Solinu a bikako da na tu stranu odem. Zadnji pregled u starom rodilištu mi je bio u 10-11h pa mi se nije dali pješačit na suprotnu stranu.. Nekako ako ih i nađemo imam osjećaj da će biti makar 100kn 

Looda_vila
    03. Kolovoz 2018. 12:00

Ja opeljesila muller i dm, ostavila malo vise soma kuna al mislim da sam 98,2% sve kupila😂😍😎 
    Pelena, ulozaka svih vrsta, uzela sam manja pakiranja sudocream, JGL i pavlovicevu, krpica za pranje, vlaznih maramica,  bademovog ulja, avent jastucice za sise, sebi neki mixa gel za tusiranje bez mirisa, putna pakiranja gela za tusiranje itd🎉🎉 ufff😆

Nina ❤
    03. Kolovoz 2018. 12:02

Jelena M

Nina nadam se da cemo u paketu docekat jesen. A izludi to mirovanje, 4 mj trudnove sam vecinski mirovala radi rozog iscjetka i nesto 6; i sad racunam aj rjesila se sveg tog jer nema iscjetka. Bas od mirovanja se bzvz osjecam, samo me ledja bole i cila troma budem.

Samo misli pozitivno 😊 kad dode bebica nema vise mirovanja, ovo malo ces jos izdrzat kako god 😘🤞

christyy
    03. Kolovoz 2018. 12:06

Looda_vila

Ja opeljesila muller i dm, ostavila malo vise soma kuna al mislim da sam 98,2% sve kupila😂😍😎
    Pelena, ulozaka svih vrsta, uzela sam manja pakiranja sudocream, JGL i pavlovicevu, krpica za pranje, vlaznih maramica, bademovog ulja, avent jastucice za sise, sebi neki mixa gel za tusiranje bez mirisa, putna pakiranja gela za tusiranje itd🎉🎉 ufff😆

Eh što volim takve shoppinge kad u jednom naletu nađem sve što mi treba a ne ići sto puta i tražiti... Ja u mulleru nisam pol tog bila našla tako da moram u dm danas otići.. i nadam se da je to to od kozmetike

Jelennnna
    03. Kolovoz 2018. 12:10

Aurora

Jelena ja sam u 24tj. bila uloživa za vrh prsta, nitko mi nije spominjao mirovanje, ni u bolnici, ni moj ginekolog. Rekao mi je da je to okej nalaz. U 27tj. sam bila zatvorena. Sad čekam idući tjedan 😀
    Majchi511 ja se ne mogu odlučiti za bolnicu u zg, malo bi u Petrovu, malo u Vinogradsku😁 Bolja iskustva sam čula s Vinogradskom, da su sestre ljubaznije i sl., bila sam tamo na kiretaži i stvarno su svi bili divni. Petrova mi je jako blizu pa možda to bude odlučujuće😀

Mislim da nije toliko stvar cm i tog nego je kao rekla omeksano dno. A nac cu valjda neku sredinu. 

Dija85
    03. Kolovoz 2018. 12:16

Nina ❤

Baby.k samo ti se cini 🤣 beban se rastegnuo po cijelom trbuhu dok jos ima koliko-toliko mjesta 😄

Baš sam i ja htjela komentirati kako je moj trbuh puno veći od tvog a bebe tu negdje po kilaži. 😁
    Maloprije me teta - koju ne poznam, u trgovini pitala koliko još čekamo, ja kažem dva mjeseca, kaže ona ohoho pa ima tebe. Svašta.. možda je mislila samo na trbuh. Ali svejedno. U mojoj glavi rekla mi je Debela si!! 🤣🤣 

Isssa
    03. Kolovoz 2018. 12:22

Hej curke
    Jelena M žao mi šta moraš opet mirovati ali čuvaj se, znam da ti je pun k.... 😤, nažalost ali dobro došla opet u klub, ja sam se sad već malo opustila jer sam pri kraju, boli me već sve od ležanja 😓😓😓😓
    Jučer sam prala zadnje kaj mi je ostalo (posteljinu i sitnice), sad sam išla peglati sjedečki, ali izdržala sam svega pola sata, imam osjećaj da će mi sve ispasti van.
    Cure koje ne trebate mirovati spremajte lagano stvari, perite, peglajte, vakumirajte dok još možete 😀
    Ako imate pomoć blago vama😀

• Tinkica
    03. Kolovoz 2018. 12:24

Endzrue

KikeS

Endzrue

Tinkica

Za 60 kn, tanka pamučna. Ima i ljepših po 80 i 100 kn 😊

Možeš li se nama koji smo u Splitu zaletit pa ti ja uplatim novce prije a ti mi uzmeš 2 jer ja na ovakve u Splitu nikako da naletim a tih 60kn je odlična cijela

Jesi gledala na nasem pazaru? Ja planiram otici ovih dana vidjeti jel ih ima.

Nisam još jer sam točnije u Solinu a bikako da na tu stranu odem. Zadnji pregled u starom rodilištu mi je bio u 10-11h pa mi se nije dali pješačit na suprotnu stranu.. Nekako ako ih i nađemo imam osjećaj da će biti makar 100kn

Do 15.8. nisam u Zg. Nakon toga se mozemo dogovoriti. Samo posaljes mail ili broj moba pa se cujemo.

Baby.nb1
    03. Kolovoz 2018. 12:29

Pozdrav kloke!
    Evo da vam se malo javim  Radovi su konačno gotovi, ono što je naravno trebalo biti gotovo za 3 sata se odužilo na dva dana jer kako drugačije... Al cure moje kad sam ja jučer u stan ušla, ja vam taj prizor ne mogu opisati... apokalipsa... doslovno sam sjela i sokirano gledala oko sebe i ono, ne znaš odakle krenut... sreća pa su mama i tetka došle samnom i stvarno sve odradile same jer naravno od mene nikakve koristi... sa spavanjem sam na vi već danima što od ovih vrućina, što od promjene kreveta, jastuka jer sam bila kod svojih dok su kod mene radili. Al evo noćas sam spavala doma, pa ista priča, okreni se vamo, okreni se tamo, znojim se ko svinja, pa žedna, pa wc, pa vruće, pa muž hrče. Jedva sam jutro čekala. Otišli u vinog. izvadit krv i naručit se za kontrolu kod endokrin. i stvarno bili za čas gotovi jer nije bilo 5 ljudi, po gradu isto nije bilo gužve, milina. I eto sad pomalo raduckam po stanu koliko mogu, ali to je sad pjesma naspram jučer. Pročitala sam šta ste pisale. Pridružio nam se i netko novi, pa dobrodošla. Spremam se isto u nabavku svega što je preostalo.  Ja sam se za Vinogradsku odlučila jer je sestra oba puta tamo rodila i rekla je da nema jednu ružnu riječ za reći. I moj bebolino je na zadnja 3 uzv-a bio okrenut glavicom prema dole, ali sve u redu. Zadnjih par dana me baš voli zveknut pod rebra  Bravo za dobre preglede 

url=https://lilypie.com]

03. Kolovoz 2018. 12:37

Aurora ma da, pa sve mu slikas i ako i tad zezne, onda ga smijes tuc 😂 , al eto, moj je mene jako ugodno iznenadio sta mi je sve kupovao i nalazio kad je trebalo
    Tinkica dobrodosla! Super su spavacice!
    Looda_vila dobra si ak samo sad pred porod ostavis soma kuna u Mulleru, meni je skoro svaki racun tamo min 500 kn, a ne cini mi se da kupim toliko toga 🤦🏼‍♀️..muzu vise i ne govorim koliko sam sta platila 😂
    Inace, lremu za guzu he najbolje uzet u ljekarni da ti ju tete tamo naprave, velika je i dovoljno masna, a opet ne tesko maziva ko Sudocrem (meni on nije sjeo nekako).
    Sto se rodilista za neodlucne tice, ja sam zagovornik Sv.Duha jer sam 2 rodila tamo i prezadovoljna sam, al ja sam pristrana 😆

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.