Ja sam pronašla spavaćicu u ormaru neku koju mi je baba poklonila prije kojih 15g. Ona je stara od stajanja tako da sam ju oprala, osušila i stavila da bude pri ruci pa će biti za jednokratnu uporabu. Svekrva je priredila neke svoje spavaćice (ni ona ih ne nosi) 2 kom, pa ako zatreba, ali ja sam si uzela pidjamu na kopčanje naprijed od viskoze (HM) i imam jednu zimsku isto na kopčanje naprijed, tako da će mi to biti za dojenje i njih ću sigurno koristiti kući. Nema mi smisla kupovati kad sigurno to neću poslije nositi.
Danas razmišljam… bože, još 2 mjeseca do poroda. Bruna i Eva su već tu! A to će tako brzo proći!
Brzo mi je ovo vrijeme druženja prošlo, ja brojim sitnoooooooo 😀😀😀😀😀
Grceve mislim da se ne može bas spriječiti..moj malo je imao jake grceve..E sad,kažu da dosta njih dobije od plivit d3..mi smo koristili oleovit d3(dobili na pregledu sa mjesec dana) i biogaiu od prvog dana ali moj malac je imao grceve jer je bio na AD i dojenju a ispostavilo se da je alergičan na kravlje mlijeko.. D3 iskreno nisam redovno davala,kad je bilo sunca vani,mi smo po cijeli dan bili vani ali trudila bi se bar 3-4puta tjedno obavezno dati..
Za grceve nema sto nismo isprobali..jedino sto nam je valjda svima psihički pomoglo su Colickids kapi koje se daju..nešto homeopatski..i espumisan baby sam davala da se dobro isprdi🙈 i nošenje,nošenje i nošenje..kad smo kupili elastičnu maramu,preporodili smo se i on i ja..
Za one setove vam nemam pametne..mi smo uzeli svako posebno..koristila škarice i onu meku četku..no i to sam naknadno kupila..stvarno vam na početku ne treba.. ono za mjerit vodu termometar ja nisam ni kupovala..kad je meni bila ok voda,bila je i malcu..
Za kupanje kozmetiku prvih 6mj ništa osim maslinovog i bademovog ulja,kasnije smo bili na posebnim uljnim kupkama zbog dermatitisa..inače, trudi kozmetika u ljekarni predobra..ja kupim neku uljnu kupku čisto da malo zamiriši jer ove naše sto moramo su koma,i vlažne maramice..
I da..bas se sve razlikuje od djeteta do djeteta..nama su babylove iz dm predobre..čitavu noć izdrže bez da ista propuste a malac se bas natace vodom po noći..
spavaćicu sam ja jednu kupila u CA ali to sam fakat naletila na jednu jedinu koja je izgledala ok..mani su zbog carskog bas trebale jer nisam dugo mogla zbog Reza ništa imati od hlača..i gaće sam kasnije morala birati koje nisu preuske a živjela sam u trudničkim tajicama i hlačama još neko vrijeme poslije poroda..s onim svim krvarenjem u bolnici,ne mogu se zamisliti da sam u hlačama bila..
Justme123 sva sreća na današnjoj tehnologiji😂 ja sam slanje fotki prakticirala i prije, ali nije minpalo sad na pamet😀 trudnički mozak!
Cure jel netko razmišljao ponijeti sa sobom plan poroda? Koliko to u našim bolnicama ima smisla? Vidjela sam na Rodinim stranicama, a stalno nailazim u knjigama na njega... Šta mislite?
Missed ab - 12 tt (2017) ❤️
Justme123 sva sreća na današnjoj tehnologiji😂 ja sam slanje fotki prakticirala i prije, ali nije minpalo sad na pamet😀 trudnički mozak!
Cure jel netko razmišljao ponijeti sa sobom plan poroda? Koliko to u našim bolnicama ima smisla? Vidjela sam na Rodinim stranicama, a stalno nailazim u knjigama na njega… Šta mislite?
Ja ga napravila prema uputama sa rodinih stranica isprintala u par primjeraka i nosim ga sa sobom, pa zivi bili pa vidjeli Samo sam cula da u nekim rodilistima nisu bas "sretni i blagonakloni" prema onima koji ih imaju.
Kontaktirala sam udrugu Rode po tom pitanju, samo 4 rodilišta u HR su u pilot projektu Rodilista prijatelj MAJKI i djece, to su KBC Merkur, sv.Duh, Zabok i KBC Rijeka i tamo bi to trebalo proc bez problema, kao i sve ostale zelje i uvjeti majke...
Cure jel netko razmišljao ponijeti sa sobom plan poroda? Koliko to u našim bolnicama ima smisla? Vidjela sam na Rodinim stranicama, a stalno nailazim u knjigama na njega… Šta mislite?
Ja ga napravila prema uputama sa rodinih stranica isprintala u par primjeraka i nosim ga sa sobom, pa zivi bili pa vidjeliSamo sam cula da u nekim rodilistima nisu bas "sretni i blagonakloni" prema onima koji ih imaju.
Kontaktirala sam udrugu Rode po tom pitanju, samo 4 rodilišta u HR su u pilot projektu Rodilista prijatelj MAJKI i djece, to su KBC Merkur, sv.Duh, Zabok i KBC Rijeka i tamo bi to trebalo proc bez problema, kao i sve ostale zelje i uvjeti majke…
I ja ću tako pa ćemo vidjeti! Možda se iznenadimo😁 iako sam čula isto da doktorima nije drago kad trudnica dođe sa svojim željama i željicama😀
Missed ab - 12 tt (2017) ❤️
Petrapp2605, predivna je spavacica, ne bi ja to u bolnicu nosila
Isssa, hvala na objasnjenju za gnijezno totalno mi je slatko, al cini mi se skupasto za tako malo vremena.
Update s mog propalog shoppinga:
1. Nisam nasla spavacicu. Ostala mi je Mana i NKD onda za pogledati i eventualno pazar.
2. Uspjesno vracen Aventov set nazad u DM. Kupit cu u Bubamari Chiccovu cetku i skarice.
3. u Bubamari su od SUTRA na akciji 20% jastuci za dojenje. Od 3.-6.8. Inace su 250kn. Danas sam uvjeravala prodavacicu da je 3. na blagajni 😂😂😂 ostavila mi ga je na kraju sa strane da dodem sutra hhh
Isto sam dobila savjet za jednokratne podloge u krevet.. I ispod tuša za izać van jer dok se brišeš valjda kapa krv :D kako kome pretp. Tetra pelena za stavit na krevet kad bebu stavite kraj sebe te tetra pelena koju će dragi namočit vodom da vas vlaži po ustima i eventualno stisnete malo zubima jer tokom porodane daju pit vode ili? Pelene sam uzela pamper premium care 1 paket najmanji i br. 1 a onda idemo odmah na platnene.. Izdajalicu imam a evo već ima 2 tjedna mi krenulo iz dojki par kapi kad stisnem.. Samo sam probala.. Inače još nisam do sad rađala pa pretp. Da su kanalići prohodni :) uloške sam isto vir.. Neću chicco jer kažu da se ne potroše.. U pepcu sam uzela za nešto sitno love paketić četka i češalj a drigi paketić škarice i grickalica
Obožavam ove posjete na wc cijelu noć, pa sad ne mogu više zaspati 😥😥😑
Obožavam ove posjete na wc cijelu noć, pa sad ne mogu više zaspati 😥😥😑
Nas dvije ti se pridružujemo, otišla na wc, vratila se u krevet i sad ću zveknut muža, majko mila kako hrče pa to nije normalno, u cijeloj kući ga možeš čuti, a di kad ti se stisne uz uho...
Sortiraj odgovore
Najstariji