Schininobavijest govornog automata dobiješ telefonskim putem, ako se javiš, ako ne nikom ništa, a obično se javi baka od 75 god i zaboravi prenesti poruku, možeš se žaliti, ali rijetko kad ima koristi od žalbe u smislu smanjenja računa ili barem dodatnog programa na tv-u…
ufff, meni diglo tlak citajuci to, a mogu mislit kako je vama....
ja bih im redovno slala pisane prituzbesa trazenjem ocitovanja - spremis na kompjuteru i samo mijenjas datume.... ne mogu oni bit tvrdoglaviji od mene
Petrapp2605 meni je ta s djevojacke predobra, ali za neke druge prilike, ne za bolnicu bas, al na kraju,vazno je da je tebi udobno i da ti nije tesko dojiti u odjeci u kojoj jesi.
Schinin samo iz perspektive pacijenta mogu pricati s obzirom da doktor nisam 😊
Looda_vila hahahhaha sexy mama a jesi me nasmijala 😂😂😂 spavacica je pamucna i nije sexy 😂😂😂 a meni maloj dode malo iznad koljena
Cure ne znam postoji li u Hrvatskoj trgovina NKD uglavnom ja sam sebi tamo u prvoj trudnoci kupila spavacice i prezadovoljna sam. Gumbi su skoro do pupka sto je super za dojenje. Jelena M ja sam visoko 180cm i jedino te iz NKD su mi pasale. Obje su mi ispod koljena.
Sto se tice D kapi to je jedna jako diskutabilna tema. Neke mame uopce ne daju djeci te kapi i ja osobno te mame ne mogu rszumijet. I mislim da te kapi nemaju veze sa grcevima jer svaka beba skoro ima grceve pa eto najlakse povezat sa kapima. Moj sin recimo nije imao grceve a pio je kapi svaki dan. Ono sto mnoge zene ne rszumiju da su bebi te kapi itekako potrebne najvise za jacanje kostiju. U njemackoj cak nakon 8mj daju jace kapi zbog zubi da budu jaci. Ali kazem svaka mama zna za svoje dijete sto je najbolje. Zene se najlakse posvadaju oko odgoja haha
Cure ne znam postoji li u Hrvatskoj trgovina NKD uglavnom ja sam sebi tamo u prvoj trudnoci kupila spavacice i prezadovoljna sam. Gumbi su skoro do pupka sto je super za dojenje. Jelena M ja sam visoko 180cm i jedino te iz NKD su mi pasale. Obje su mi ispod koljena.
Sto se tice D kapi to je jedna jako diskutabilna tema. Neke mame uopce ne daju djeci te kapi i ja osobno te mame ne mogu rszumijet. I mislim da te kapi nemaju veze sa grcevima jer svaka beba skoro ima grceve pa eto najlakse povezat sa kapima. Moj sin recimo nije imao grceve a pio je kapi svaki dan. Ono sto mnoge zene ne rszumiju da su bebi te kapi itekako potrebne najvise za jacanje kostiju. U njemackoj cak nakon 8mj daju jace kapi zbog zubi da budu jaci. Ali kazem svaka mama zna za svoje dijete sto je najbolje. Zene se najlakse posvadaju oko odgoja haha
Ma nisam ja protiv d3 kapi, dapače 😀, ne mogu štetiti nego samo pomoći 😀, od kojeg mjeseca se daje bebama u DE? U HR neki pedijatri preporučuju od 15 dana djeteta, neki nakon mjesec dana a neki kažu kad prođu prirodni, e sad šta vi mislite?
Ja sam pronašla spavaćicu u ormaru neku koju mi je baba poklonila prije kojih 15g. Ona je stara od stajanja tako da sam ju oprala, osušila i stavila da bude pri ruci pa će biti za jednokratnu uporabu. Svekrva je priredila neke svoje spavaćice (ni ona ih ne nosi) 2 kom, pa ako zatreba, ali ja sam si uzela pidjamu na kopčanje naprijed od viskoze (HM) i imam jednu zimsku isto na kopčanje naprijed, tako da će mi to biti za dojenje i njih ću sigurno koristiti kući. Nema mi smisla kupovati kad sigurno to neću poslije nositi.
Danas razmišljam... bože, još 2 mjeseca do poroda. Bruna i Eva su već tu! A to će tako brzo proći!
Ma nisam ja protiv d3 kapi, dapače 😀, ne mogu štetiti nego samo pomoći 😀, od kojeg mjeseca se daje bebama u DE? U HR neki pedijatri preporučuju od 15 dana djeteta, neki nakon mjesec dana a neki kažu kad prođu prirodni, e sad šta vi mislite?
Moji su oboje dobili prvi put s oko mjesec dana, nakon onog prvog pregleda kod pedijatrice tako da nisam ni razmisljala o tome previse, ali uzimali su ih do godinu i pol, tj ovaj mladi do 2 jer je neki dan potrosio zadnje kapi (navidno su po novom preporuke do 2.godine uzimat ionako)
Moji su oboje dobili prvi put s oko mjesec dana, nakon onog prvog pregleda kod pedijatrice tako da nisam ni razmisljala o tome previse, ali uzimali su ih do godinu i pol, tj ovaj mladi do 2 jer je neki dan potrosio zadnje kapi (navidno su po novom preporuke do 2.godine uzimat ionako)
Baš sam neki dan čitala o tome, do 1 godine obavezno, a u drugoj godini jesen i zimu kad nema toliko sunca 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji