Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Kolovoz 2018. 16:52

Looda_vila

Justme123

Jedino ti na viziti za bebe gledaju bebu, ove za mame su ko da ih i nema

O pa superr. Ja sam mislila da moramo bit u spavacicama jer nas jos gledaju dolje u viziti i to..
    Ma odlicno! Ja cu onda ovu verziju ili kratkih hlaca laganih + ta majica za dojenje ili tajce. Uzet cu samo neku žnj spavacicu za porod i amen😊
    Hvala ti!!😘

Ma da, velim ti, ja za porod spavacicu i kasnije hlace, nisam tip od spavacica, onu s prvo poroda sam bacila pa sam za drugi porod kupovala drugu, sad kupujem trecu, za 50Kn mi nije neka steta. Za Sv.Duh ti znam rec sve sa sigurnoscu, za druge bolnice ne mogu garantirati, ali mislim da nigdje ne rade drame oko toga. Joj ne znam jesu li mi se priblizili vise od metar i pol na viziti uopce, a di jos da su gledali dolje, to samo sestre kad ti ulozak stave i kasnije vise nitko do tvog ginekologa na kontroli  6 tj nakon poroda. 

Nas_bebac
    02. Kolovoz 2018. 17:03

Ja sam gledala te spavaćice tu 
    https://ma-desire.hr/product-category/odjeca-za-trudnice/kompleti-za-trudnice/
    pa nisam pametna dal da uzmem ili jednostavno idem u kineze kupit tuniku 4xl sa širim ovratnikom da cica moze van 😁 a udobne su mi za nosit a opet dođu do koljena skoro i su nekih 80-100kn...
    Zasada imam jednu koju mi je sestrocna dala al je bijela pa mi zao uzet ju u rodilište da je poslje nebih samo bacila.... 

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Looda_vila
    02. Kolovoz 2018. 17:05

Justme123

Looda_vila

Justme123

Jedino ti na viziti za bebe gledaju bebu, ove za mame su ko da ih i nema

O pa superr. Ja sam mislila da moramo bit u spavacicama jer nas jos gledaju dolje u viziti i to..
    Ma odlicno! Ja cu onda ovu verziju ili kratkih hlaca laganih + ta majica za dojenje ili tajce. Uzet cu samo neku žnj spavacicu za porod i amen😊
    Hvala ti!!😘

Ma da, velim ti, ja za porod spavacicu i kasnije hlace, nisam tip od spavacica, onu s prvo poroda sam bacila pa sam za drugi porod kupovala drugu, sad kupujem trecu, za 50Kn mi nije neka steta. Za Sv.Duh ti znam rec sve sa sigurnoscu, za druge bolnice ne mogu garantirati, ali mislim da nigdje ne rade drame oko toga. Joj ne znam jesu li mi se priblizili vise od metar i pol na viziti uopce, a di jos da su gledali dolje, to samo sestre kad ti ulozak stave i kasnije vise nitko do tvog ginekologa na kontroli 6 tj nakon poroda.

Nisam  ni ja tip za spavacice, da nisam  trudna i da nisam mislila da bas moramo iskljucivo spavacice imat - nebi ni kupovala. Ma mene za sv.Duh i zanima😁😁
    Al zato ce nam Christyy bit sexy mama u bolnici sa svojom spavacicom🤗😊😏😏

02. Kolovoz 2018. 17:12

Looda_vila zapamtila sam da ces ti tamo, Ail i ja, ne znam ima li jos koja cura, za puno ih i ne znam jer nisu napisale u koju ce bolnicu.

petrapp2605
    02. Kolovoz 2018. 17:15

Ja imam ovaku iz lisce dobila ju od svojih cura za djevojačku, al to mi je stvarno žao nositi za bolnicu, makar iz nje bez problema izvadim sisu, a i više mi je za ljeto zbog otvorenih leđa. A inače ih baš ni ne nosim, tak da ne znam što ću, sve ove s gumbićima su mi babske... 

Schinin
    02. Kolovoz 2018. 17:15

pozdrav cure... ja sam totalno u banani - telefon mi odlucio preci u nirvanu a ja imam masu posla koji bas telefonski moram obaviti.... nemam pojma sto da radim 
    i jeste odgledale Tully sinoc ????
    Justme zaboravih reci super da si se rijesila bestije  bas mi je drago  a to sto kazes da su ti zene drazi lijecnici - hm mozda stoji kad si pacijent, ali moram priznati da sam vise sra*** dozivila od kolegica neg od kolega...a za razumjevanje ginekologa se potpuno slazem... daaavno otisla ja kod gin - muski zbog izrazito bolne mjesecnice i ubjedjuje on mene kako je to prirodan proces i da sigurno ne moze boljeti toliko...dok mu nisam vec i grubo rekla jel ima uterus? jel ikad imao mengu?? poceo on da amuckuje kao student medicine bi to trebao znati, i tu sam mu rekla da zacepi i da vidi sto me toliko boli a to "prirodan proces i sigurno ne tako bolan" da si strpa negdje...
    Petra pa ja bih kompletno ispalila na zivce da mi tako stalno iskljucuju internet  jel vam barem possalju obavijest prije iskljucenja ili samo iskljuce??? i zar nema neka sluzba gdje se mozes zaliti, jer im na kraju placas uslugu koju nisu izvrsili???
    Nas_Bebac bas je sladak kompletic .
    Nina  jesi me nasmijala... jadan postar 
    Christy divna busa 
    Tea super za pregled  a bebac se jos stigne okrenuti

petrapp2605
    02. Kolovoz 2018. 17:19

Ja sam se odlučila za Merkur, tamo navodno ni ne treba nositi svoje spavačice, ali nekako mi se čini ljepšim i ugodnijim kad imam svoje stvari. Možda ću ovakvu manje babsku kupiti 😂
    https://www.lisca.hr/spavaci-program/zene/spavacice/spavacica-flowery.html

petrapp2605
    02. Kolovoz 2018. 17:24

Schinin obavijest govornog automata dobiješ telefonskim putem, ako se javiš, ako ne nikom ništa, a obično se javi baka od 75 god i zaboravi prenesti poruku, možeš se žaliti, ali rijetko kad ima koristi od žalbe u smislu smanjenja računa ili barem dodatnog programa na tv-u...

Schinin
    02. Kolovoz 2018. 17:25

Ssanja

DragaSchinin puno ti hvala, zaista si divnana kraju sam odlučila potražiti drugo mišljenje, i koji mi je rekao slično kao i ti, da su vrijednosti tlaka optimalne i da nema razloga da pravi problem za trudnoću ako ovako ostane do kraja. Beta blokatore je rekao da ne uzimam, već da nastavim sa metildopom i da zbog pulsa uzmem Verapamil da ga pokušamo bar malo spustiti, a da ćemo detaljnije sve istražiti nakon trudnoće i perioda dojenja. Inače štitna mi je ok, a za anemiju uzimam Heferol. I da, kad sam mu objasnila koliki mi problem pravi nošenje holtera za tlak pogotovo noću i kako se budim na svako mjerenje rekao je da rezultati holtera se i ne mogu uzeti kao mjerodavni.
    Cure kako vi danas, ja sam ošamućena od ovog vremena. Zaspala u 4 sad se probudila, šta ću raditi noćas pojma nemaminače ovo mirovanje me izludi, baš nisam navikla se izležavati pa mi baš teško 

nema na cemu, vrlo rado 
    zato i ti kazem, da sad nema svrhe mjenjati terapiju, mislim da su vrijednosti pod metildopom ok, na kraju taj visoki tlak (ako je isoliran i nije dio preeklampsije) ne steti bebi neg ev. tebi. taj visok puls moze biti od samog srca (sto bi se trebalo razlicitim pregledima utvrditi) ali moze biti i jednostavno "nuspojava" anemije. Ja ti cak ne bih ni Verapamil dala, ne steti bebici ali i kod njega trebas neko vrijeme dok podje djelovat a  i djeluje na puls samo kod jedne specijalne aritmije sto kod tebe jos nije sigurno....kao sto rekoh, ja bih sacekala neka 3-4 mjeseca poslije poroda, dok se tijelo ne vrati malo na svoje i onda krenula sa pretragama.
    A da te tvoj Dr ne zaj* vise oko vrijednosti tlaka napravi prije slijedeceg termina sama profil: pretpostavljam da imas tlakomjer i da lijekove uzimas ujutro, kreni dva dana prije dr termina i mjeri tlak (i zapisi ga) ujutro kad se probudis, sat iza uzimanja lijekova, negdje oko rucka/podne, jednom popodne oanko izmedju, predvecer i prije spavanja...mislim da su tako vrijednosti najvjerodostojnije, jer sama mjeris bez nekog stresa pritiska. 

Isssa
    02. Kolovoz 2018. 17:27

KikeS kao mini krevetić, praktičan dok je beba mala, do nekih 4-5 mj, staviš na kutnu u boravak i ne može pasti, da nisam dobila nebi ni kupovala, skupo a kratko se koristi. Moj je širi i kockastiji od ovog na slici

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.