Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jelennnna
    02. Kolovoz 2018. 16:02

KikeS

Onda Aventov set vracam nazad u DM
    Jel samo ja ne mogu nigdje naci spavacice?
    Danas opet pohod na City centar 😂

Izvjesti kako je proslo s potragom. Ja bas imam problema s tim spavacicama , a i dosta ostalog. Visoka sam 178 tako da duzinski mi je ikakve hlace, a i ostalo tesko nac. A i rukavi znaju bit okraci. 
    Najjace su mi jos univerzalne kao stvari, znaci ja, zena od 100 plus kila i zena od 150 cm svima bi kao trebalo bit ok. How yes no. 

02. Kolovoz 2018. 16:03

KikeS

Onda Aventov set vracam nazad u DM
    Jel samo ja ne mogu nigdje naci spavacice?
    Danas opet pohod na City centar 😂

Ako inace nisi osoba koja ih nosi, kupi nes jeftino cega ti nije pretjerano zao da bude puno krvi, ja sam u C&A uzela drugi put, a prvi u Pletixu neke s gumbicima

02. Kolovoz 2018. 16:07

Hocu, obavijestit cu vas o potrazi.. Trazim te s gumbicima da mi je lakse u rodilistu s dojenjem. U C&A sam jucer naletila na jednu jedinu s gumbicima, al babski neki uzorak to ne bi ni po doma nosila 🙈 

Looda_vila
    02. Kolovoz 2018. 16:30

Evo meni mama javila je uspjela nac na placu po 80-100knsa kratkim rukavima i gumbicima i da nisu babske...bas me zanima. 😆 uzela mi dvije. Jednu sam kupila jos prije u womens secret, sasvim slucajno naletila na akciji. A sad mi frendica veli da mi je okej uzet i pamucne kratke hlace ko za spavanje u h&m i gore njihova potkusulja za dojenje koja izgleda ko majca na bretele. Iskusne mame, kaj mislite o toj verziji?!
    Kak zapravo izgledaju te vizite nakon poroda? 

christyy
    02. Kolovoz 2018. 16:35

Evo moje. Super za dojenje a i ima tanke kosarice. Nije kratka (cini mi se da kratko izgleda na slici)

02. Kolovoz 2018. 16:37

Looda_vila

Evo meni mama javila je uspjela nac na placu po 80-100knsa kratkim rukavima i gumbicima i da nisu babske…bas me zanima. 😆 uzela mi dvije. Jednu sam kupila jos prije u womens secret, sasvim slucajno naletila na akciji. A sad mi frendica veli da mi je okej uzet i pamucne kratke hlace ko za spavanje u h&m i gore njihova potkusulja za dojenje koja izgleda ko majca na bretele. Iskusne mame, kaj mislite o toj verziji?!
    Kak zapravo izgledaju te vizite nakon poroda?

Ma daaa...smijes ti bit u cemu hoces kasnije, ja sam nakon drugog poroda u majici i tajicama bila, nitko ti nis nece rec oko toga, briga njih, vizita ti je: udu, pitaju jel te boli i jesi li subjektivno ok i odu van, nije sad da oni tebe nes posebno gledaju (cak ni nakon epiziotomije)

02. Kolovoz 2018. 16:38

Jedino ti na viziti za bebe gledaju bebu, ove za mame su ko da ih i nema 

Isssa
    02. Kolovoz 2018. 16:43

Crna191 spisak je mrak, pošto je kod mene tak kak je situacija moja torba za rodilište čeka spremna, jedino kaj vidim da si napisala a da nemam su ti ogromni neki ulošci, ja sam vir kupila i mrežaste gaće u dm-u.
    Nadam se da ćemo se srest u bolnici 😀
    Spavaćice za trudnice potražite na placu cure, iste su kao u mamanova samo su od 70-90 kn bar kod mene. Ja sam uzela samo jednu i mogu vam reći da ima boljih haljinica na bretele koje su po meni praktičnije od tih spavaćica, oni gumbi su mi koma 😓
    Evo ja perem zadnji veš za malca, deke, jastuk za nositi, posteljinu, plahte, ogradicu za krevet, baldahin, navlaku za gnijezdo i još neke sitnice. Ogradicu nisam planirala stavljati ali definitivno hoću, pogotovo nakon one tragedije da se dijete ugušilo a i kumi mi se neki dan to skoro desilo, glavica mu je kroz rešetke prošla i visila van iz kimbija, šok je doživjela😰 
    Kad sam nećakinjama spremala kinderbet onda sam tu ogradicu nagurala ispod madraca tako da je gore virila svega 20 cm, tek toliko da ne mogu glavu gurnuti.
    Pelene jedino nisam kupovala još, nek se rodi prvo 😀
    Babylove pelene su bile odlične do prije godinu dana, sad su koma, kao jeftinije na kraju ispadnu kao i pampersice, šogorica veli da babylove mora svakih 2 sata presvlačiti a pampersice izdrže i do 8 sati, tak da se vratila nakon 2 godine na pampersice.
    Kaj se tiče veličine pelena cure su dobro napisale, one do 5 kg su za bebe od 3.5 kg, jedinica je za palčiće i ne trpajte se s pelenama, prerastu na brzinu 😀
    Eto šogorica živi ispod nas tako da sam imala iskustva i sa terminskom curicom i sa palčicom😀
    Nakupovala sam se već pelena i napresvlačila, oblačila, čuvala, uspavljivala, grčeve prolazila itd.....nije uopće nimalo lako pogotovo kad je žena sama (šogor je u DE), jedino kog je imala smo mi.
    Grčevi su prestrašni, Palčica je imala 5 mjeseci jake grčeve, od 19 navečer pa do 2-3-4 ujutro, nikakve kapi ni nikakva čuda nisu pomagala, cijelu ljekarnu smo pokupovali i ništa, novalac AC protiv kolika isto nula bodova, ma strašno, eto toga se naj više bojim i užasavam. 
    Znam da je kod beba skoro pa normalno ti grčevi ali ne u ovoj količini, malo sam istraživala i puno mama kaže od d3 kapi. Iskusne mame kakva vi imate iskustva sa d3????

Looda_vila
    02. Kolovoz 2018. 16:45

Justme123

Jedino ti na viziti za bebe gledaju bebu, ove za mame su ko da ih i nema

O pa superr. Ja sam mislila da moramo bit u spavacicama jer nas jos gledaju dolje u viziti i to..
    Ma odlicno! Ja cu onda ovu verziju ili kratkih hlaca laganih + ta majica za dojenje ili tajce. Uzet cu samo neku žnj spavacicu za porod  i amen😊
    Hvala ti!!😘

02. Kolovoz 2018. 16:51

Isssa

Crna191 spisak je mrak, pošto je kod mene tak kak je situacija moja torba za rodilište čeka spremna, jedino kaj vidim da si napisala a da nemam su ti ogromni neki ulošci, ja sam vir kupila i mrežaste gaće u dm-u.
    Nadam se da ćemo se srest u bolnici 😀
    Spavaćice za trudnice potražite na placu cure, iste su kao u mamanova samo su od 70-90 kn bar kod mene. Ja sam uzela samo jednu i mogu vam reći da ima boljih haljinica na bretele koje su po meni praktičnije od tih spavaćica, oni gumbi su mi koma 😓
    Evo ja perem zadnji veš za malca, deke, jastuk za nositi, posteljinu, plahte, ogradicu za krevet, baldahin, navlaku za gnijezdo i još neke sitnice. Ogradicu nisam planirala stavljati ali definitivno hoću, pogotovo nakon one tragedije da se dijete ugušilo a i kumi mi se neki dan to skoro desilo, glavica mu je kroz rešetke prošla i visila van iz kimbija, šok je doživjela😰
    Kad sam nećakinjama spremala kinderbet onda sam tu ogradicu nagurala ispod madraca tako da je gore virila svega 20 cm, tek toliko da ne mogu glavu gurnuti.
    Pelene jedino nisam kupovala još, nek se rodi prvo 😀
    Babylove pelene su bile odlične do prije godinu dana, sad su koma, kao jeftinije na kraju ispadnu kao i pampersice, šogorica veli da babylove mora svakih 2 sata presvlačiti a pampersice izdrže i do 8 sati, tak da se vratila nakon 2 godine na pampersice.
    Kaj se tiče veličine pelena cure su dobro napisale, one do 5 kg su za bebe od 3.5 kg, jedinica je za palčiće i ne trpajte se s pelenama, prerastu na brzinu 😀
    Eto šogorica živi ispod nas tako da sam imala iskustva i sa terminskom curicom i sa palčicom😀
    Nakupovala sam se već pelena i napresvlačila, oblačila, čuvala, uspavljivala, grčeve prolazila itd…..nije uopće nimalo lako pogotovo kad je žena sama (šogor je u DE), jedino kog je imala smo mi.
    Grčevi su prestrašni, Palčica je imala 5 mjeseci jake grčeve, od 19 navečer pa do 2-3-4 ujutro, nikakve kapi ni nikakva čuda nisu pomagala, cijelu ljekarnu smo pokupovali i ništa, novalac AC protiv kolika isto nula bodova, ma strašno, eto toga se naj više bojim i užasavam.
    Znam da je kod beba skoro pa normalno ti grčevi ali ne u ovoj količini, malo sam istraživala i puno mama kaže od d3 kapi. Iskusne mame kakva vi imate iskustva sa d3????

Gnijezdo? Sto je to? Mislim cemu sluzi? 😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.