Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrapp2605
    30. Srpanj 2018. 18:50

Bruncili čestitam vam od srca na ! Hvala Bogu da ste dobro, kako si ti sada, jesi se jako prestrašila? 

Ssanja
    30. Srpanj 2018. 18:51

Bruncili da je živa i zdrava mala princeza ❤ da brzo nadoknadi sve što treba a tebi šaljem pozitivne vibre za što brži oporavak  
    Znam da 1200 gr zvuči malo, ali moj muž se rodio sa 7 mjeseci i imao 1200 gr, a sad 110 kg 😁 sve nadoknadio 😀
    Jesi li zbog tlaka morala na carski ili? Šta kažu doktori?

Isssa
    30. Srpanj 2018. 18:53

Bruncili

Hej curke, jucer popodne nakon prekrasnog spavanca docekala me krv na gacicama. Odmah smo naravno isli za bolnicu, bilo mi je bitno samo da Bruna bude ziva. I je, i jos uvijek je jer je stigla hitnim carskkm malo prije ponoci. Ima 38cm i 1200grama 😁 do daljnjeg je u inkubatoru a ja mozda u sub kuci

Evo nam još jedne palčice 😍, čestitam mamice, nadam se da je sve u redu, nadoknadit će Bruna u inkubatoru, nadam se da ste obje dobro 👩‍👧, javi nam kak i šta se desilo kad budeš raspoložena 😀 a do onda šaljem velike puse 😘😘😘😘😘😘

Looda_vila
    30. Srpanj 2018. 18:57

Nama je vikend preletio u trenu. Imali pune ruke posla, oko ciscenja stana, sastvaljanja komode, odvajanja robice..pa jedni gosti,drugi gosti, shopping ikea...u sub sam jedva izdrzala da se ne skljokam negdje. Ovo vrijeme vani je koma, al ajde moramo priznati da nas je do sad vrijeme mazilo..ovo je prvi pravi ljetni tjedan. Bez klime doma bi po rikavali.
    Cure koje ste bile na pregledima - bravo, neka bebači još malo rastu, a kako se čini polagano otvaaramo temu poroda.
    Dobrodosla nazad pandica1805 - vjerujem da ti je bilo tesko, no i ti si ko i Isssa  vec takoreć u sigurnim tjednima, tako da bez brige i pokusaj se sto manje uzrujavat oko manjeg sina, sve cete to nadoknaditi:)
    Ne znam tko je tocno pisao o cinjenici da nesto ne mozes ili je jako tesko izvedivo, mislim da garavusa:) - suosjecam s tobom. Ne mogu se otet dojmu da mi za sve treba 3x vise vremena, kad krenem pricat nesto, pogotovo ako imamo neku temu koju treba argumentirati ili slicno u drustvu, uspušem se nakon 3 rečenice, lovim zrak, kao da ću se ugušiti, strasno... sve sto moram dignut s poda zahtjeva mentalnu pripremu i razvijenu strategiju - 3 min razmisljam kako da najlakse dignem to nesto s poda.
    Ne znam dali se danas bacile oko na dnevne portale, šokirala sam se ovim..
    https://www.index.hr/Vijesti/clanak/tragedija-u-starigradu-desetomjesecna-beba-ugusila-se-u-svom-kreveticu/2014472.aspx
    Strasšno nesto!!

Dija85
    30. Srpanj 2018. 19:03

Bruncili

Hej curke, jucer popodne nakon prekrasnog spavanca docekala me krv na gacicama. Odmah smo naravno isli za bolnicu, bilo mi je bitno samo da Bruna bude ziva. I je, i jos uvijek je jer je stigla hitnim carskkm malo prije ponoci. Ima 38cm i 1200grama 😁 do daljnjeg je u inkubatoru a ja mozda u sub kuci

Ajme!! 😍 čestitke na princezi! Nadam se da ste ti i bebica dobro! 

petrapp2605
    30. Srpanj 2018. 19:04

Looda_vila nažalost čula sam za još dva slična slučaja u zadnja 2mj, u prvom je mama ugušila bebu na prsima jer je tako zaspala s njom dojeći, a u drugom zamotala bebicu pelenom i tako ju nosila i bebica se ugušila na njezinim rukama 😱 ne daj Bože nikome! 

Baby.nb1
    30. Srpanj 2018. 19:04

Bruncili ajme, pa dobrodosla lutkice, sad samo naprijed, skupljat kilice u inkubatoru, ma bice to cura i po 😉 bravo za hrabru mamu 😘

url=https://lilypie.com]

christyy
    30. Srpanj 2018. 19:08

Bruncili

Ajme čestitam mamici a bebi želim da što prije ojaca da bi mogle sto prije skupa kuci 😊😊😊
    U kojem si tjednu bila? 

petrapp2605
    30. Srpanj 2018. 19:09

petrapp2605

Looda_vilanažalost čula sam za još dva slična slučaja u zadnja 2mj, u prvom je mama ugušila bebu na prsima jer je tako zaspala s njom dojeći, a u drugom zamotala bebicu pelenom i tako ju nosila i bebica se ugušila na njezinim rukama 😱 ne daj Bože nikome!

I ovo s krevetićem je užasno, treba paziti na sitnice, vjerojatno nisu imali zaštitnu ogradicu jer mnoge mame smatraju da su nepotrebne. 
    Isto tako sad sam baš na moru promatrala kako kolica s malim bebicama prekrivaju pelenama da se kao djete zaštiti od sunca, a to što temp u kolicima za par minuta poraste za više od 10°C se zanemaruje...

30. Srpanj 2018. 19:10

Bruncili

Cetitke na bebici! Kako se ti osjecas? 
    Vidim da ima jos stranica nakon tvoje objave, al budem li citala to prvo, zaboravit cu tebi cestitat pa cu pisat jedan post ispod drugog 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.