Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrapp2605
    31. Srpanj 2018. 09:09

Evo čekala sam na vađenje krvi 30 min, sve su prije mene prozvali, makar sam uredno stavila knjižicu na mjesto za trudnice, i sad pitam zašto me ne zovu, a da mi nije u sustavu napisano dijagnoza trudnoća, i još me ženska prije svega pitala jel imam mengu?! Ma došlo mi je da joj kažem ne debela sam,al sam sam joj rekla gospođo pa trudna sam, a ona meni da se uopće ne vidi da sam trudna!!! Haha da, 7 mj trudnoće se uopće ne primjeti. I naravno nitko od svih koji su pozvani prije mene nije me želio pustit prije sebe...

• Bruncili
    31. Srpanj 2018. 09:18

anusha

Bruncili ne mogu vjerovati za abrupciju jer si prije par dana bila na pregledu i rekao doktor posteljica super! Stvarno nikad ne znaš ufffff. I dobro da si prokrvarila jer sam čitala da kod abrupcije ne mora nužno doći do krvarenja, odnosno krvari tijelo/posteljica ali ne izlazi van već se nakuplja unutra.
    Dobro je sve na kraju završilo, to je najvažnije.
    U kojem tjednu si rodila?

U 31.tjednu. I lijecnik je komentirao da je sreca bila u krvarenju jer smo tako dosli u bolnicu. A u petak je bilo sve u savrsenom redu i lijecnik kaze da je to stvar doslovce 1 dana. Da smo imale srece obje...

Looda_vila
    31. Srpanj 2018. 09:18

Bruncili hvala ti sto si podijelila svoju dirljivu pricu sa poroda i time ohrabrila mnoge mame! Zelim vam sto brzi oporavak i da sto prije sa svojom lavicom ides kuci💗😍🤗 
    Petrapp a jesi probala bar sa ventilatorom preko noci? Mi u stanu stavimo klimu na 26 i bude fino ugodno. Bez toga nema teorije da  bi izdrzali.

• hortensia
    31. Srpanj 2018. 09:29

Bruncili cestitam....malo si nas sokirala tako iznenada i bez najave....hvala Bogu kod tebe je sve ok...ali kako prepoznati tu situaciju bez simptoma  tj.da nije bilo krvi..prestrasnoo

Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
    Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥

• pandica1805
    31. Srpanj 2018. 09:39

Isssa i mene je bolilo tocno tu gdje si pokazala slikom.
    Bruncili cestitam od srca. Saljem vam puno toplih zagrljala i samo hrabro naprijed :)
    Petrapp ajme meni, ja kad vidim to da pokrivaju kolica pelenom ja fras dobijem, iskreno mi dode da dodem do kolica i skinem to onak ko neki ludak. Ne kuzim zasto se mame bas ni malo ne informiraju, pa ne moras se u biti ni info. to i sa malo mozga sam mozes zakljucit da se ne smije radit.
    Jelena kad si vec spomenula bas me zanima jel vas zene muci probava? Al u smisli evo recimo mene tako uhvate ti menstrualni bolovi ili kao neka cudna bol u crijevima i onda moram po 2 puta na wc. Negdje se procitala da se to tijelo cisti i priprema za porod?!

petrapp2605
    31. Srpanj 2018. 09:46

Looda_vila ma mi na katu imamo 4 sobe i kupaonu, na svima otvorimo prozore i balkonska vrata navečer kad ne prži sunce, onda ako imamo sreće i bude zraka, ili kao noćas i propuha, ma i ventilator si upalim ja, al nikako se ohladiti, noćas sam se htjela ić kupati u bazenu kolko sam bila luda 😂

Jelennnna
    31. Srpanj 2018. 10:01

Bruncili hvala Bogu da se sve tako odvilo. Za dr. Roju sam cula bas da je izniman strucnjak, mislim da je on njima i sef odjela. Drago mi je sta si zadovoljna kako se sve odvilo. Za neonatalogiju u Splitu sam cula isto sve najbolje, tako da je Brunica u dobrim rukama. 
    Pandica mislim da je ovo meni moguce bilo od tog zeljeza Heferola sta pijem. Sad sam ih pocela pit u 6 ujutro s vitaminom c kad mi muz ide na posao pa se vratim spavat. Ja inace pred menzes cesto dobijem stolicu pa pretpostavljam da to bude slicno toj stolici tj dosta rjeđa kad sve to krene. 
    Christy od zeljeza stolica zna bit jako tamna. 

Ova prica iz Koprivnice je bas prestrasna, uzas. Ja sam svakako anti tih ogradica, u dosta zemalja imaju i smjernice da ih se ne nabavljaju zastitne ogradice. 
    Trudnice moje drage mislim da je sve ovo u trudnoci sala mala za dio koji tek dolazi, pazenje kako spava beba, jel se hrani dobro i sve ostalo. Srecom imamo nas support club. 

PlavaBorovnica
    31. Srpanj 2018. 10:06

Bruncili, bravo za divnu djevojčicu i tebe! Daj Bože snage i mira za vas dvije. :* Kako su naše jesenje bebe tako uranile...? 
    Pandice, drago mi je što si se javila, često sam se pitala kako si. 3 tjedna još mirovati nije malo, ali snaga volje i cilj neka učine da vrijeme prođe brže. Djeca su potkupljiva, brzo će on opet htjeti mami :) 
    A za vrućine ću reci, ko ima klimu, blago mu se.
    More je postalo toplo. Moj muž kaže da je baš slana voda (Slavonac).

PlavaBorovnica
    31. Srpanj 2018. 10:09

aby nb1, Nas bebac, Dija 85, Isssa, Nina, Justme123 hvala vam, sad smo na miru 😁. Da, neizvjesnost do kraja i nada da ipak postoji nešto što nije vec namijenjeno nekom austrijancu, čehu itd...😦🙅 
    Schinin, kod tebe je jesen!
    Baby nb1, prekrasna fotka i trbuh.
    Tea, krasna linija i trbuh. Nas bebac,tu smo si s trbusima :D
    Isssa, lijep je vrtić požurila ti :D Što se znojenja tiče, sjedim i znojim se ko Rocky u zadnjoj rundi.
    Aurora, super je što možeš češće zaspati, samo odmaraj koliko god možeš.
    MaSen, bravo što beba papa i što možeš malo van. Želim da vam je cim prije ugodnije i da ste kući.
    Petraapp, za koja kolica ste se odlučili? A to za gaće, ja idem po još pari danas. Kukovi mi otišli u prostranstva, XL ili XXL, kad susim gaće reko bi da Shrek tu živi, ili njegova baka.
    Garavusa, ja nemam ništa za bebu osim kolica i krećem od sutra s pripremama. Sve će se posložiti. :) 

Ssanja
    31. Srpanj 2018. 10:24

Jutro cure 😊
    Bruncili hvala ti što si podjelila svoje iskustvo s nama, još jednom vam želim brz oporavak i da sve bude kako treba 
    Ja od maloprije ludim, gotov mi je nalaz holtera tlaka, povećali su mi terapiju na 4 metildope dnevno i ponovo mi žele uključiti Presolol (beta-blokator) zbog pulsa. Prvi put prije dva mjeseca sam ga odbila zbof svega što sam isčitala o beta-blokatorima u trudnoći i koliko mogu biti štetni za bebu a sad ne znam šta da radim kad ga opet uključuju. Pitanje za našu Schinin i vas ostale ako se neko razumije, da li se zaista smiju uzimati u trudnoći ili je ipak bolje ne? Nije mi jasno ni to povećavanje terapije jer ja redovno pratim tlak po nekoliko puta dnevno i zaista je puno bolje stanje nego prije terapije ali po doktorima nije kako bi trebalo biti uz terapiju.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.