Bruncili čestitkee na maloj velikoj lavici brzo ce ona sve to nadoknaditi i s mamicom doma doci saljemo punoo 😘😘😘
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Bruncili cestitke na princezi!!! Brz oporavak mami i ekspresno sakupljanje grama Bruni zelim 😘😘😘
Bruncili čestitam na malom borcu. Želim objema brz oporavak. Držite se
Bruncili cestitke na malenoj lavici ... znam kako ti je ali za cas ce one sa nama kuci..
Ovaj slucaj iz Starigrada su nasi kumovi i prestrasno je to.. mali je bio predivaan..
Bruncili cestitke na malenoj lavici … znam kako ti je ali za cas ce one sa nama kuci..
Ovaj slucaj iz Starigrada su nasi kumovi i prestrasno je to.. mali je bio predivaan..
Žao mi je...😔 pretužno zbilja...
Čitam sada na klokanici na faceu da su i ukrasne ogradice u kinderbetu opasne za male bebe i da ih se ne kupuje. I hajde ti sada znaj...kinderbet bi morao biti sa uskom ogradom da glava ne može proći, uopće ne znam kakav je ovaj koji ću dobiti. Moram to pregledati. Sad me baš nekako strah
Bruncili čestitke mami i maloj lavici💕 piši nam kako je bilo kad stigneš! Sad strpljenja i puno ljubavi! Drži se!!!!
Ovo mi je prestrašno s gušenjem beba, užas😟
Ja sam naišla na ovakve zaštitne navlake za rešetke, dosta mi se čini zgodno?!
https://dadaandrocco.com/proizvod/navlake-zvjezdice-mintkrem/
Missed ab - 12 tt (2017) ❤️
Bruncili čestitke mami i maloj lavici💕 piši nam kako je bilo kad stigneš! Sad strpljenja i puno ljubavi! Drži se!!!!
Ovo mi je prestrašno s gušenjem beba, užas😟
Ja sam naišla na ovakve zaštitne navlake za rešetke, dosta mi se čini zgodno?!
https://dadaandrocco.com/proizvod/navlake-zvjezdice-mintkrem/
Zgodno skroz, to mozda u kominaciji sa onom "punom" ogradicom.
Ja još to nista nisam kupila, jer planiram da mala spava u koljevci s nama u sobi prvih par mjeseci, pa cu tek naknadno kupovat ogradicu, posteljinu za kinderbet i sl, osim ako ne dobijem na poklon prije.
Istrazujuci malo te poplune, jastuke, posteljine za kinderbet, dosla sam do spoznaje da svaki ducan ima svoje dimenzije i da nista nije kompatabilno. Ako npr. kupim poplun i jastuk u baby centru, samo posteljina koju kupim tamo odgovara, ako uzmem u ikei..onda samo njihove, isto i za bubamaru... pa bas me to raspi*.. da nema neka tako univerzalna velicina tih stvari
Tete kloke evo nas doma 😊😊
Neka druga doktorica je bila, nas je na g.o. I dalje sam veliki, imam 2200g, sad je 94 centila, zadnji put je bio 95… Nije se puno uzbudjivala, veli oh velika neka beba. Koliko ste vi visoki? 😂😂😂
Danas nismo dugo cekali i klima je bila upaljena u cekaoni tako da je bilo skroz ok
Bas gledam svoj nalaz sa zadnjeg pregleda, meni pise na 32 +1 da ima oko 2000g, i da je 50 centila, a razlika je svega par dana izmedu nas..tako da po tome ako je i veci, veci je mozda za 200 g, jos k tome kad uzmes da je to sve njihova aproksimacija…opce vise ne uzimam te njihove mjere za ozbiljno
evo jucer se vidjeli sa jednim frednovima, njihova kuma rodila jučer u Petrovoj na carski u terminu… do prije tjedan dana govorili beba je 3800, a evo jucer se rodila 2900
btw, bas ti je lijepa buša
Hvala ti!
Ma ni ja se ne obazirem vise, bitno da je sve ok. A moj div se razbacao, mislila sam da ce joj izbit onu sondu iz ruke 😂😂😂
Evo danasnje mjere...
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji